Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

humor

<< < (64/77) > >>

alfie:
Διδακτικό ανεκδοτάκι...

Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας - πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο.


Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.


- Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου.
- Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις;


- 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός.
- 600; Πώς τα λογάριασες;
- Nα: 400 για μένα και 200 τα υλικά.


- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις;
- 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.


- Και εσύ, λέει του Έλληνα, πόσα θέλεις;
- 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο
- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;
- Άγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.
Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει:


Άκουσε : 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στον Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα.

Γ.Κτιστάκης:

EzeΤΡΟΛ:
Αλγόριθμος επιλογής ιατρικής ειδικότητας

Ορθοπαιδικός:
Διάβασα στα Πρακτικά Συνάντησης Πολιτικής Ηγεσίας ΥΥΚΑ με τους ιδιοκτήτες φαρμακευτικών εταιρειών (στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) ένα ανεκδοτάκι του αγαπητού υπουργού Λ. που δεδομένου των χρημάτων που μας χρωστάν τα ταμεία μάλλον είναι διδακτικό. Προσωπικά δεν το ήξερα... Το παραθέτω:
ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Όταν κατέβασα το Ασφαλιστικό στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο και τελείωσα, ήταν ένα Ασφαλιστικό πάρα πολύ δύσκολο. Έκλεισα την ομιλία μου με ένα ανέκδοτο: Η Σάρα βλέπει τον Αβραάμ ανήσυχο και τον ρωτά «Γιατί δεν κοιμάσαι;» και λέει «Ήταν η τελευταία μέρα σήμερα για να δώσω στο Ισαάκ 3.000 ευρώ που του χρωστούσα και δεν τα έχω. Τι θα του πω αύριο;» λέει η Σάρα «Γι’ αυτό δεν κοιμάσαι; Περίμενε». Ανοίγει το μπαλκόνι λέει «Ισαάκ – Ισαάκ» βγαίνει ο Ισαάκ στο μπαλκόνι λέει «Τι είναι Σάρα;» απαντάει η άλλη «Τα 3 χιλιάρικα που σου χρωστάει ο Αβραάμ δεν έχει να στα δώσει» και κλείνει το παντζούρι. Γυρίζει στο σύζυγό της και του λέει: «Τώρα κοιμήσου εσύ, εκείνος δεν θα κοιμάται»!

Εμείς σίγουρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δ. Κουναλάκης:
Εικόνες με χιούμορ....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση