Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
humor
Zachariadis:
kdiwavvou:
στο τόπικ : `μικτες εφημεριες σε Σ-Κ και αργιες` ήθελα να απαντήσω στον χρήστη degmar με ένα ευχαριστώ για την κατανόησή του περιεχομένου, στα δυσνόητα κείμενά μου [ ημερολόγιο, άκου εκεί ημερολόγιο πρωτοδιόριστου ! ] χωρίς να θέλω να προσβάλω τον χρήστη Denominator, τις απόψεις του οποίου πολλάκις έχω συμβουλευτεί.
δεν ξέρρω αν ήταν εύστοχη η επιλογή του άσματος. Προσωπικός μου στόχος ήταν [ με την επιλογή ] να περάσω το μήνυμα : .....να φεύγουν οι επίορκοι, γιατί οι χιονοστιβάδες είναι επικίνδυνες και με απρόβλεπτη πορεία ένεκα επίδρασης της βαρύτητας. Και επειδή οι πολιτικοί άρχοντες σφυγμομετρούν το τι επιθυμεί η πλειψηφία της μάζας, μάλλον η συντονισμένη και μεδοθευμένη πρωτοβουλία ειδικευομένων και νέων ειδικών μπορεί να παίξει το ρόλο της επιτάχυνσης της βαρύτητας στην χρονική περίοδο την οποία βιώνουμε. Δανείζομαι την φράση του χρήστη degmar : `.....μακαρι να ειμασταν ολοι ενωμενοι και να ενεργουσαμε συλλογικα αλλα.....`και αισθάνομαι αισιοδοξία
kdiwavvou:
--- Παράθεση ---Απ: Αττικόν: η ναυαρχίδα του ΕΣΥ πνίγεται στα ράντζα!
« Απάντηση #1 στις: Σήμερα στις 09:45:22 »
--- Τέλος παράθεσης ---
______ παραθέτω το `άσχετο` παρακάτω βίντεο για μια φράση στο 2:45 λεπτό του βίντεο [ φτου σου ρεζίλι, είσαι άπιαστος ] ως απάντηση για την συνήθη πρακτική μας ως φυλή να επιθυμούμε να ψοφήσει η γίδα του γείτονα παρά να αυξάνονται και πληθαίνουν τα `καλά έργα` και τα ποιήματα σε τούτο τον τόπο.
επίσης παραθέτω πρόσφατες απόψεις του κ. Πανούση [ με εκπλήσσει το ότι είναι παπαδοπαίδι, όχι ότι συμφωνώ, όχι ότι διαφωνώ, απλά αποτελεί μια λοιπή οπτική γωνία για το ίδιο θέμα που διαπραγματεύεται το βίντεο που παρέθεσε ο χρήστης anastasios theodoridis. Τώρα εάν η πρωτοβουλία μου εκληφθεί ως `άτοπη` στα πλαίσια του μη ελλείμματος Δημοκρατίας σε τούτο το φόρουμ, λυπάμαι. ]
Zachariadis:
Denominator:
Αφισάκι της Ε.Ι.ΝΟ.Κ.Υ.Ξ. για τη σημερινή απεργία.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση