Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

humor

<< < (73/77) > >>

kdiwavvou:
καλημέρα λοιπόν
η θερμοκρασία είναι ~ 27 βαθμοί, η υγρασία 45%, βρισκομαι σε υψόμετρο ~ 220μ άρα [=721.5999πόδια], η μέση αναμονή για συνταγογράφηση είναι .... ~ 1/4 της ώρας
ελπίζουμε να απολαμβάνετε την εμπειρία σας από την πραγματικότητα της ελληνικής δημόσιας υγείας.

με αφορμή το icd10 ..
--- Παράθεση ---Απ: Τυφλοσούρτης διαγνώσεων ICD-10, για Γενικούς Ιατρούς.« Απάντηση #50 στις: Σήμερα στις 08:05:26 » Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
παραθέτω 2 jingles

παραθέτω `ψαχτήριον` όπου συνπεριέλαβα τα #003#τρία links/συνδέσμους

kdiwavvou:
με αφορμή .... τοποθέτησή μου σε δημόσια συζήτηση - αναρωτιέμαι τα εξής : α. σε πόση ώρα θα φάει ban η τοποθέτησή μου - β ο τύπος είναι ο ουδεπόποτας στο σποτάκι ?

--- Παράθεση ---Απ: e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
« Απάντηση #1650 στις: Σήμερα στις 14:44:42 »

αν μου επιτρέπεται να τοποθετηθώ [ : προσωπική άποψη, επομένως βιβλιογραφικά μη τεκμηριωμένη  / μη εκδοθείσα ] : αποδίδω τον επιθετικό προσδιορισμό `ανέκδοτο`. Ίσως η προαπαιτούμενη ορολογία που επιδιώκεται δια του icd, έστω προς όφελος στατιστικής ανάλυσης  να μας  ΄φερει .... πιο κοντά`, να μας αναγκάσει να μιλήσουμε αυθόρμητα [ ..και αμφίδρομα άνευ δαπάνης σε ενέργεια ]  την ίδια γλώσσα τουλάχιστο όσο αφορά στην σημειολογία, την παρουσία/απουσία συγκεκριμένων παραγόντων κινδύνου και αντικειμενικώς παραδεκτή διαχείριση νόσων ώστε να λειτουργούμε ναι μεν προς όφελος του ασθενούς αλλά ταυτόχρονα και ορθολογιστικά με έναν πιο `cost effective` τρόπο.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμε αφορμή .... τοποθέτησή μου σε δημόσια συζήτηση - αναρωτιέμαι τα εξής : α. σε πόση ώρα θα φάει ban η τοποθέτησή μου - β ο τύπος είναι ο ουδεπόποτας στο σποτάκι ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Κάτι μου λέει ότι χρειάζεσαι τρίμηνες διακοπές από το φόρουμ.... Για να δούμε.... Θα πας;

kdiwavvou:

άλλοι δουλεύουν [ εμείς ας πούμε ] και άλλοι τους δουλεύουν [ από άμεσα προϊσταμένους μέχρι πολιτικής ηγεσίας. Ektos kai ean i politiki igesia arkeitai se ayta pou lene oi symbouloi diladi oi dikoi mas pro'i'stamenoi kai nomizoyn oti oi times stis bitrines toy katharistiriou tis geitonias antistoixoyn se times boutique ]

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
[ η λυδία πρέπει να είναι ή βρυκόλακας ή εξωγήινη [ εκοιμήθη με τεχνολογία κρυογενητικής ] διότι θυμάται την Ελλάδα ότι παλιά ήταν καλύτερα, πότε ?

σάμαλι, αράπικο φυστίκι, σάντουιτς, πορτοκαλάδα, κοκα-κόλα,  παιδιά

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςάλλοι δουλεύουν [ εμείς ας πούμε ] και άλλοι τους δουλεύουν [ από άμεσα προϊσταμένους μέχρι πολιτικής ηγεσίας. Ektos kai ean i politiki igesia arkeitai se ayta pou lene oi symbouloi diladi oi dikoi mas pro'i'stamenoi kai nomizoyn oti oi times stis bitrines toy katharistiriou tis geitonias antistoixoyn se times boutique ]

σάμαλι, αράπικο φυστίκι, σάντουιτς, πορτοκαλάδα, κοκα-κόλα,  παιδιά

--- Τέλος παράθεσης ---
   Τα greeklish με μπέρδεψαν και δεν κατάλαβα...
Για το 2ο video, μου θύμισες παλιές καλές εποχές... Κρυφοαριανός υποθέτω;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση