Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Έντυπα Ο.Γ.Α. για αποζημίωση ελεγκτή ιατρού

<< < (3/4) > >>

ΑΡΗΣ:
Σε αγροτικούς γιατρούς αναφέρεσαι.Οι γενικοί γιατροί δεν παιρνουν επίδομα κίνησης.Επιπλέον επίδομα κίνησης παιρνει και ο αγροτικός γιατρός που διορίζεται σε κέντρο υγείας χωρίς να μετακινείται παρόλο αυτά σε περιφερειακά ιατρεία.

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Κι αν ήταν να πληρωθείς ως ελεγκτής ΟΓΑ λες να άφηναν να το κάνει ένας αγροτικός και να μην την έπαιρνε τη δουλειά κανάς επιμελητής??? Ο διευθυντής σου λες να το άφηνε έτσι????
Κανένας ελεγκτής δεν πληρώνεται.Ούτε του ΟΓΑ ούτε του ΟΠΑΔ. Έχει καταργηθεί εδώ και λίγα χρόνια .Είναι μέσα στα καθήκοντα του μσθοδοτούμενου γιατρού και του ανατείθεται μια επιπλέον ευθύνη κατόπιν εντολής που μπορεί βέβαια να αρνηθεί.......

--- Τέλος παράθεσης ---
Από πού προκύπτει αυτό, αναφέρεται σε κάποιο νόμο, κανονισμό, κτλ??

Εγώ όταν ορίστηκα ως ελεγκτής ΟΓΑ & ΟΠΑΔ προ 5ετιας συζήτησα το θέμα της αποζημίωσης με τον προϊστάμενο του ΟΠΑΔ στον νομό, και μου απάντησε ότι βάση κάποιας νομοθεσίας ‘’πρέπει’’ σε κάθε κέντρο υγείας να υπάρχει ελεγκτής ΟΠΑΔ. Όσο για την αποζημίωση είναι στα αιτήματα προς τα κεντρικά του ταμείου αλλά δυστυχώς δεν δίνουν ξεκάθαρη απάντηση γιατί λέει πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του Υπουργείου!!!!
Όταν του ζήτησα την νομοθεσία βάση της οποίας υπάρχει το ‘’πρέπει’’ δεν έλαβα τίποτα. Όταν του απέστειλα αίτημα ότι λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορώ να εκτελώ & χρέη ελεγκτή μου απάντησε (τηλ. εννοείται) ότι δεν γίνεται αυτό διότι υπάρχει αυτό το ‘’πρέπει’’ και εφόσον δεν υπάρχει άλλος ειδικευμένος στο Κ.Υ υποχρεωτικά θα εκτελώ και χρέη ελεγκτή. Έως πέρυσι έκανα υπομονή με πολλές αντεγκλήσεις με τους ιδιώτες (είναι και πολλοί στην περιοχή),αλλά δυστυχώς και με τους ασφαλισμένους που πάντα μου έλεγαν το κλασικό «είσαι υποχρεωμένος αφού εγώ σε πληρώνω» είτε είχα επείγον περιστατικό είτε εξέταζα άλλον είτε δεν έπρεπε να θεωρηθεί κάτι διότι δεν το ενέκρινε το ταμείο!!!!
Φυσικά και μετά τον διορισμό άλλων ειδικευμένων έστειλα ξανά αίτημα το όποιο έγινε αποδεκτό τηλ και πάλι από τον προϊστάμενο ,μόνο που τώρα ήταν άλλος !!!
Τώρα είμαι στην διαδικασία διεκδίκησης της αποζημίωσης έστω και δικαστικά. Πέρασα πολλά για να το αφήσω έτσι!!

Γ.Κτιστάκης:
Ο ορισμός ιατρών ως ελεγκτές  ΟΠΑΔ Π.Ι  και Κ.Υ  γίνεται βάση της κοινής υπουργικής απόφασης 2603/10-2-03 «ορισμός ελεγκτών ιατρών και οδοντιάτρων» από Π.Ι και Κ.Υ.
Καλό θα ήταν να δούμε τι αναφέρει…

Γ.Κτιστάκης:
 ΦΕΚ B 148/2003

-------------------------------------------------------------------------------
αριθμ.αποφ. 4 ορισμός ελεγκτών ιατρών Π.Ι & Κ.Υ

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ορισμός ιατρών ως ελεγκτές  ΟΠΑΔ Π.Ι  και Κ.Υ  γίνεται βάση της κοινής υπουργικής απόφασης 2603/10-2-03 «ορισμός ελεγκτών ιατρών και οδοντιάτρων» από Π.Ι και Κ.Υ.
Καλό θα ήταν να δούμε τι αναφέρει…

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση