ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςSOS: Έχω ασφαλισμένο με Επαγγελματική Νόσο (Πνευμονοκονίαση) - με τί ποσοστό δικαιούται τα εισπνεόμενά του;
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικα θα τα εγραφα 00%.
Τι εκανες τελικα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Έβαλα 00%, σύντροφε λαϊκιστή γιατρέ.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςτελικα τι ισχυει?εχει αναρτηθει στον φαρ.συλλογο οτι δεν ισχυουν ακομα τα νεα ποσοστα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμένα μου ήρθε αασφαλισμένος και μου έτριψε στη μούρη το ΦΕΚ 497Β΄/28-2-2012 για να πάρει τον dpp-4 του με 10%.
Τί μπορούσα να αντιπαρατάξω σε έναν Νόμο του Κράτους, δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως; Την απόφαση ...του Βουδούρη; :D :D
Έτσι, ο ασφαλισμένος πήρε πανηγυρικά τον dpp-4 του με 10% ( και οι επόμενοι αναγκαστικά πλέον τις στατίνες τους με 25% ;D )
Παρατήρηση 1: Σύνταγμα>>Νόμοι>>Αποφάσεις Δικαστηρίων>>Αποφάσεις Διοικητών Οργανισμών
Παρατηρήση 2: Η ισχύς των Νόμων ξεκινά την επομένη της δημοσιεύσεως τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκτός αν ρητά προβλέπεται διαφορετικά από τον ίδιο τον Νόμο (κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωσή μας).
Harper:
Εγγραφή ή Είσοδος
Εμένα μου ήρθε αασφαλισμένος και μου έτριψε στη μούρη το ΦΕΚ 497Β΄/28-2-2012 για να πάρει τον dpp-4 του με 10%.
--- Τέλος παράθεσης ---
Λυπάμαι που το λεω @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ αλλα οι bookmakers δε σε "παιζουν" να φθανεις στο βαθμο του Διευθυντη στο ΕΣΥ.Οχι γιατι δε το αξιζεις...ισα-ισα!
Αλλλά να...Αγανακτισμενοι ασθενεις-η φατρια των ΦΜΦ και snipers των ΛοβερδοΒουδουραιων εχουν ξαμοληθει στη γυρα για το κεφαλι σου...Ενταξει,ενδεχομενως να τους δώσεις επιδεικτικα άλλα "οργανα" σου στο τέλος αλλά anyway εχεις προκαλεσει δυναμεις που ακομη κι ο Λιακοπουλος φοβαται να ψελλισει...
Ανθυγιεινο στους υγειονομικους εδω και τωρα... ;D
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςη φατρια των ΦΜΦ
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι όμως: Τις τελευταίες δύο ημέρες, όταν και οι πιο πιστοί τους "συνεργάτες" τους έχουν γυρίσει την πλάτη και σταμάτησαν την παραγωγή συνταγών με πρόσχημα την απειλή του προστίμου, η ταπεινότης μου παραμένει στις επάλξεις και τους τροφοδοτεί σταθερά με (ηλεκτρονικές) συνταγές. Σήμερα, 9 φμφ της ευρύτερης περιοχής μου, περίμεναν υπομονετικά συνταγές μόνο από τον υποφαινό (άντε, και κανέναν ιδιώτη) !
* [laikismos mode on] Μάλιστα δε σε μία περίπτωση έγραψα και χειρόγραφη με δική μου ευθύνη, και αναλαμβάνω να πληρώσω και το 1 ευρώ αν χρειαστεί: Ένας ασφαλισμένος υπό εντατικοποιημένη ινσουλινοθεραπεία χρειαζόταν ταινίες. Να μην τις έγραφα; [laikismos mode off]
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςη φατρια των ΦΜΦ
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι όμως: Τις τελευταίες δύο ημέρες, όταν και οι πιο πιστοί τους "συνεργάτες" τους έχουν γυρίσει την πλάτη και σταμάτησαν την παραγωγή συνταγών με πρόσχημα την απειλή του προστίμου, η ταπεινότης μου παραμένει στις επάλξεις και τους τροφοδοτεί σταθερά με (ηλεκτρονικές) συνταγές. Σήμερα, 9 φμφ της ευρύτερης περιοχής μου, περίμεναν υπομονετικά συνταγές μόνο από τον υποφαινό (άντε, και κανέναν ιδιώτη) !
* [laikismos mode on] Μάλιστα δε σε μία περίπτωση έγραψα και χειρόγραφη με δική μου ευθύνη, και αναλαμβάνω να πληρώσω και το 1 ευρώ αν χρειαστεί: Ένας ασφαλισμένος υπό εντατικοποιημένη ινσουλινοθεραπεία χρειαζόταν ταινίες. Να μην τις έγραφα; [laikismos mode off]
--- Τέλος παράθεσης ---
@Διακοσμητή, δώσε ταινίες στο λαό!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση