ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνεπώς, προσοχή τώρα που υπάρχουν "γκρίζες ζώνες"...
--- Τέλος παράθεσης ---
Τί πάει να πει "προσοχή τώρα", ρε γμτ μου; Πώς να το μεταφράσω αυτό όταν σημειώνω το ποσοστό πάνω στο "στυλό-δελτίο-φαρμακείο" έντυπο της συνταγής;
Υιοθέτησα αμέσως τα νέα ποσοστά, όμως πριν από 4 εργάσιμες μέρες υποχρεώθηκα από τον κ. Διευθυντή μου σε κωλοτούμπα γιατί δεν γούσταρε στο ίδιο Κ.Υ. άλλοι να γράφουν με το παλιό και άλλοι με το νέο και επιθυμεί; προτιμά; γουστάρει; όλοι να γράφουν με το παλιό.
Μετά από αυτά που διαβάζω εδώ όμως, σκέφτομαι αύριο να του ζητήσω να με διατάξει και εγγράφως, ώστε να αποδείξω στο Δικαστήριο (αν ποτέ παραστεί ανάγκη) ότι δέχτηκα άνωθεν υπηρεσιακές πιέσεις για να (ξανα)χρησιμοποιήσω τα παλιά ποσοστά.
Όμως, εδώ που τα λέμε, δεν είναι αυτή η δουλειά του λέα και των δικαστών, δηλαδή να ασχολούνται με τα bloody f*cking ποσοστά συμμετοχής, όπου ένα κράτος ανίκανο να διοικηθεί ακόμη και στα πιο εύκολα, τα έχει κάνει κυριολεκτικά σκ@τ@.
Δημήτρης Μακρέας:
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.
Εγώ και όλο το ΚΥ συνταγογραφούμε με καινούργια.
Η ΔΥΠΕ απαντάει ότι ισχύουν τα καινούργια. Και ενώ για το ΦΕΚ είχε στείλει ενημέρωση υπηρεσιακώς, δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για την κολοτούμπα.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρεται τίποτα επί του θέματος ούτε στη σελίδα του ΕΟΠΥΥ ούτε στο e synt.
Τι να πει κανείς. Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςστο ίδιο Κ.Υ. άλλοι να γράφουν με το παλιό και άλλοι με το νέο
--- Τέλος παράθεσης ---
Βέβαια, αυτό που συνέβαινε για λίγες μέρες στο ΚΥ, ήταν η χαρά του insider: Μπορούσε κάποιος καλά πληροφορημένος ασφαλισμένος, να γράψει τα αντιδιαβητικά δισκία του σε έναν ιατρό με 10% και κατόπιν την ινσουλίνη και τη στατίνη του σε κάποιον άλλο ιατρό στο ίδιο ΚΥ, με 0% και 10% αντίστοιχα! :D
D-Michalis:
Ένα έγγραφο ερώτημα προς τον Εισαγγελέα από όλους τους φορείς, "τι να ακολουθώ? Τον νόμο και την συναφή Υπ. απόφαση που έως σήμερα δεν ανεστάλη από το Υ.Υ. ή την εντολή του προέδρου του ΕΟΠΥΥ που τα αναστέλλει και ο οποίος είναι και ο τελικώς καταβάλλων το ποσοστό που προκύπτει στους φαρμακοποιούς?"
Νομίζω ότι σε ευνομούμενα κράτη
1ον: Ποτέ δεν θα υπήρχε τέτοιο σκηνικό ώστε να ανακύπτει ανάγκη τέτοιου ερωτήματος.
2ον: Ο Εισαγγελέας θα απαντούσε αμέσως (και νομίζω ότι η απάντησή του δεν θα διέφερε από το σκεπτικό που έχουμε ήδη αναπτύξει πολλοί από εμάς εδώ).
Όμως, και το 1ον συμβαίνει και το 2ον δεν θα συμβεί.
Άρα, δια της εις άτοπον απαγωγής, είμαστε ΜΗ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ Κράτος.
Στην υγειά μας και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν υπάρχει αυτό που ζούμε.
Εγώ και όλο το ΚΥ συνταγογραφούμε με καινούργια.
Η ΔΥΠΕ απαντάει ότι ισχύουν τα καινούργια. Και ενώ για το ΦΕΚ είχε στείλει ενημέρωση υπηρεσιακώς, δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για την κολοτούμπα.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρεται τίποτα επί του θέματος ούτε στη σελίδα του ΕΟΠΥΥ ούτε στο e synt.
Τι να πει κανείς. Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ανακοίνωση/απόφαση του Βουδούρη υπάρχει στο site του ΕΟΠΥΥ στη στήλη "Νέα - Ανακοινώσεις"
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση