ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (51/175) > >>

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
μα με βαση τα βιβλια παθολογιας

διουρητικα,-α-μεα,δακτυλιτιδα,β-bloker,klp  ειναι μερικα και κατα περιπτωση φαρμακα που χορηγουντε σε βαλβιδοπαθειες και οχι μονο το sintrom

αυτο ειναι ιατρικη.....μην την ξεχασουμε κιολας

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμα με βαση τα βιβλια παθολογιας

διουρητικα,-α-μεα,δακτυλιτιδα,β-bloker,klp  ειναι μερικα και κατα περιπτωση φαρμακα που χορηγουντε σε βαλβιδοπαθειες και οχι μονο το sintrom

αυτο ειναι ιατρικη.....μην την ξεχασουμε κιολας

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε σ αυτό το θέμα δεν εκφράστηκε κάποια διαφωνία. Η συζήτηση όπως πιθανόν δεν κατάλαβες είναι γραφειοκρατική και όχι επιστημονική.

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
μα και παλι υπαρχει ασαφεια γιατι δεν ειναι κατι επισημο

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμα και παλι υπαρχει ασαφεια γιατι δεν ειναι κατι επισημο

--- Τέλος παράθεσης ---

αυτό ακριβώς λέω ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

parpar:
Πραγματικα δεν ξερω τι να πω...
Σημερα μιλησα με ενα φαρμακειο που μου ανεφερε οτι ισχιουν τα παλια ενω εγω μεχρι σημερα εγραφα με τα καινουρια και με παραπεμψε σε καποια υπευθυνη τηλεφωνικα η οποια μου ειπε οτι ισχυουν τα παλια.
Απο οσο εμαθα κατοπιν συζητησεως με το φαρμακειο οι περισσοτεροι ιατροι πλεον τα γραφουν ολα 25% εις βαρος τελικα των ασθενων και ειναι κριμα να την πληρωνουν παλι αυτοι.
Την ρωτησα τι θα γινει με τις συνταγες που εχουν γραφει μεχρι σημερα με τα νεα ποσοστα και ειπε οτι εχει ρωτησει τα κεντρικα και δεν ξερουν να της απαντησουν...

Και κατι τελευταιο . Μπορει ενα εγγραφο ενος ασφαλιστικου φορεα να αναστειλλει την ισχυ ενος νομου του κράτους που εχει δημοιευθει σε ΦΕΚ???

Φτανει πια.... θελω να ασχοληθω και με την ιατρικη επιστημη πλεον.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση