ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (57/175) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Παρακαλώ, θα ήθελα να μάθω από που προκύπτει το παραπάνω (με τα bold).

Αυτό που έχω γράψει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος είναι από το SPC του φαρμάκου, που υπάρχει στη σελίδα του ΕΟΦ

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι καινούριες κατευθυντήριες οδηγίες της ESC για την καρδιακή ανεπάρκεια (ESC Guidlines) 2010 υπογραμμίζουν τη σημασία της χορήγησης αναστολέα της αλδοστερόνης στους ασθενείς που παρουσιάζουν ενδείξεις καρδιακής ανεπάρκειας έπειτα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ήδη στα Guidelines του 2008 είναι σαφής η ένδειξη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  Βλεπε "Aldosterone Blockade" σελ 2935.
Δεν έχω πρόχειρο link για τα ESC Guidlines του 2010.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά θα παρακαλούσα θερμώς, για πολλοστή φορά, να μην ανάγετε το ερώτημά μου σε ιατρικό ζήτημα.

Προσπαθώ να επιμερίσω το (υψηλό) κόστος του Ίνσπρα μεταξύ ασφαλισμένου και ΕΟΠΥΥ συνταγογραφώντας εντός των κανονισμών που θέτει ο ΕΟΠΥΥ ( ΦΕΚ Λόβερ-εγγύκλιοι βουδούρι-πρωτόκολλα-θεραπευτικές ενδείξεις ΕΟΦ ).

Αν θέλω να μάθω ιατρική, διαβάζω και μόνος μου τα guidelines.

parpar:
Δηλαδη τελικα με ποια ποσοστα συνταγογραφουμε????? Με αυτα που ισχυουν στο φεκ και ειναι νομος του κρατους ή με τα παλια οπως ισχυριζεται ο εοπυυ????

Μπορει καποιος να μας απαντησει επισημα?

EzeΤΡΟΛ:
Άλλη μια αμαρτωλή ιστορία είναι το τρίπτυχο Ψύχωση-Lyrica-0%.

Το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Παρακαλώ θερμώς, να μην βγει κανείς εκλεκτός φορουμίστας να μου ξηγήσει το Βαγγέλιο: Αν θέλω ιατρική, διαβάζω και μόνος μου τα guidelines.

Εδώ ρωτάω αν μπορώ σύμφωνα με όλα τα παρακάτω (4 από 4) :

- με τα ΦΕΚ του Λόβερ
- με τις εγγυκλίους του βουδούρι
- με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα
- με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ spc του φαρμάκου

...να πλασάρω σε ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ το Lyrica με 0% χωρίς τον κίνδυνο να λωλαθώ εγώ από κάνα μπουγιουρντί του ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

Eυχαριστώ.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆλλη μια αμαρτωλή ιστορία είναι το τρίπτυχο Ψύχωση-Lyrica-0%.

Το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Παρακαλώ θερμώς, να μην βγει κανείς εκλεκτός φορουμίστας να μου ξηγήσει το Βαγγέλιο: Αν θέλω ιατρική, διαβάζω και μόνος μου τα guidelines.

Εδώ ρωτάω αν μπορώ σύμφωνα με όλα τα παρακάτω (4 από 4) :

- με τα ΦΕΚ του Λόβερ
- με τις εγγυκλίους του βουδούρι
- με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα
- με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ spc του φαρμάκου

...να πλασάρω σε ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ το Lyrica με 0% χωρίς τον κίνδυνο να λωλαθώ εγώ από κάνα μπουγιουρντί του ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

Eυχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι μόνο ως επιληψία, Διακομιστή, μπορείς να δικαιολογήσεις το 0%...

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος2- σε στεφανιαία νόσο μετά απο οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και χαμηλό κλάσμα εξώθησης

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαρακαλώ, θα ήθελα να μάθω από που προκύπτει το παραπάνω (με τα bold).
Αυτό που έχω γράψει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος είναι από το SPC του φαρμάκου, που υπάρχει στη σελίδα του ΕΟΦ

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι καινούριες κατευθυντήριες οδηγίες της ESC για την καρδιακή ανεπάρκεια (ESC Guidlines) 2010 υπογραμμίζουν τη σημασία της χορήγησης αναστολέα της αλδοστερόνης στους ασθενείς που παρουσιάζουν ενδείξεις καρδιακής ανεπάρκειας έπειτα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ήδη στα Guidelines του 2008 είναι σαφής η ένδειξη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  Βλεπε "Aldosterone Blockade" σελ 2935.
Δεν έχω πρόχειρο link για τα ESC Guidlines του 2010.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κάπου που να λέει στεφανιαία νόσο έχουμε;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση