ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (58/175) > >>

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδη τελικα με ποια ποσοστα συνταγογραφουμε????? Με αυτα που ισχυουν στο φεκ και ειναι νομος του κρατους ή με τα παλια οπως ισχυριζεται ο εοπυυ????

Μπορει καποιος να μας απαντησει επισημα?

--- Τέλος παράθεσης ---

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:
1.Γραφω με τα παλαια ποσοστα
2.Αμφισβητω γνωματευσεις "ειδικων" που χορηγουν πχ Lyrica -αντικαταθλιπτικα με 0% σε δηθεν ψυχωσικες καταθλιψεις ή πχ INSRA ως ΣΝ και συνταγογραφω με τα ποσοστα που προσωπικα κρινω ορθα
3.Δεν αντιγραφω ΠΟΤΕ πλεον συνταγες από νοσοκομειο ή ιδιωτη για οξεα περιστατικα που μου ηρθαν σε απλο χαρτι και αφου ΟΛΟΙ εχουν προσβαση σε ηλεκτρονικη συνταγογραφηση τους στελνω πισω
4.Τερμα το ξεπλυμα συνταγων απο φαρμακα αποτοκα πρωτοβουλιας ασθενων-φαρμακοποιων

Επιση απάντηση μην περιμενουμε.Βιωνουμε το απολυτο μπαχαλο.Τροικα VS προεκλογικων χαιδεματων...Ειμαστε για γελια και για κλαμματα.

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάπου που να λέει στεφανιαία νόσο έχουμε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Στεφανιαία Νόσος ---> Εμφραγμα μυοκαρδίου----->Καρδιακή Ανεπάρκεια

--- Παράθεση ---ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:
2.Αμφισβητω γνωματευσεις "ειδικων" που χορηγουν πχ INSRA ως ΣΝ και συνταγογραφω με τα ποσοστα που προσωπικα κρινω ορθα
--- Τέλος παράθεσης ---

Η Στεφανιαία Νόσος έχει (βάση νόμου) συμμετοχή 25%.

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Η Στεφανιαία Νόσος έχει (βάση νόμου) συμμετοχή 25%.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολυ σωστα αλλα αν προσεξες παραπανω λεω πως συνταγογραφω μεχρι νεοτερας με τα παλια ποσοστα.
Οχι γιατι ειμαι μαγκας αλλα εχω στα χερια μου ενα επισημο εγγραφο,μεταγενεστερο ενος -σαφως-νομου ,ενα εγγραφο που μου κοινοποιηθηκε απο τον Διευθυντη μου και τον οικειο ιατρικο συλλογο και που ενω το επισημο υπουργειο εχει λαβει γνωση αυτου -μη μου πειτε δε το ξερουν-δε το αναιρεσε ή το διεψευσε.
Και -οπως ξαναεγραψα -επειδη δε θελω να ξεκινω και να τελειωνω τη μερα μου με τσαντιλα αποφασιασα-μαζι και πολλοι συναδελφοι- να ακολουθησουμε αυτη την οδο και ας βγαλει οπου θελει.Ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του και παρακαλω μην ξαναπαιξουμε την κολοκυθια με το νομο και το ανασταλτικο εγγραφο ΕΟΠΥΥ

Ο κοσμος παντως στην περιοχη μας εχει ενημερωθει για την κατασταση-μπαχαλο τοσο από άλλες πηγες οσο και απο εμενα και άλλους συναδελφους (ακομη και απο φαρμακοποιους) τοσο με ανηρτημενα εντυπα οσο και με προφορικες απαντησεις σε πολλαπλα ερωτηματα και καλο θα ηταν ολοι οι συναδελφοι να μη χαιδευουμε αυτια αλλά να "δινουμε" αυτους που δε σεβονται ουτε τους ασθενεις ουτε την ιατρικη.Μπορει λοιπον ο συγχρονος ΝΕΡΩΝ-Λοβερ να θελει να ξανακαψει τη Ρωμη αλλά αυτη τη φορα δε θα κατηγορηθουν οι χριστιανοι...
Και επειδη μάλλον μας διαβαζουν διαφοροι καλο θα ειναι να ξερουν πως στην πορεια μεχρι την καλπη,πολλα μετρανε...όσο ασημαντα και αν φαινονται...

Harper:
Το θεμα ειναι πως εδω και κανα τριμηνο ασχολουμαστε περισσοτερο με την ερμηνεια νομων και λιγοτερο με την ιατρικη...αν δεν ειναι αυτο καταντια και απαξιωση τοτε τι ειναι?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάπου που να λέει στεφανιαία νόσο έχουμε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Στεφανιαία Νόσος ---> Εμφραγμα μυοκαρδίου----->Καρδιακή Ανεπάρκεια

--- Τέλος παράθεσης ---

Να υποθέσω ότι μπορώ να κάνω συνεπώς ανάλογους συνειρμούς:

Στεφανιαία νόσος ----> Εμφραγμα μυοκαρδίου -----> απλή κατάθλιψη, άρα φάρμακα απλής κατάθλιψης με ένδειξη στεφανιαία νόσος
Στεφανιαία νόσος ----> Εμφραγμα μυοκαρδίου -----> αγχώδης διαταραχή, άρα φάρμακα αγχώδους διαταραχής με ένδειξη στεφανιαία νόσος

Ελάτε να αυτοσχεδιάσουμε......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση