ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αφού όμως η ΣΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ 10 %...αλλα 25% ,όπως και όλα τα αντιυπερτασικά ,αυτή η κουβέντα δεν έχει νόημα. :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Eχει νοημα για αυτους που γραφουν ΣΝ με 10% (μονο στην Ελλαδα ειναι δυνατη η διατυπωση τετοιας προτασης...!). Και ειναι παρα πολλοι.
Harper:
κ εγω και ολοι οι συναδελφοι στο ΚΥ με τα παλαια ποσοστα γραφουμε....
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συνάδελφε,
αν παρατήρησες σε άλλο σημείο, μέχρι σήμερα πολλοί γιατροί δεν ήξεραν ότι ο Οίκος Ναύτου είχε διαφορετικά νοσήματα που δικαιολογούσαν συμμετοχή 0% και 10%. Π.χ. η ΣΝ και η δυσλιπιδιαμία δεν ήταν στο 10% του ΟΝ. Όμως συνταγογραφούσαν με αυτά τα ποσοστά και οι συνταγές εκτελούνταν κανονικά (προφανώς δεν ήξεραν και οι φαρμακοποιοί).
Μέχρι τώρα πολλοί συνταγογραφούμε "τα πάντα όλα" αντιυπερτασικά (και όχι μόνο) με 10% σε ΣΝ χωρίς να έχουν επίσημη ένδειξη.
Εδώ και ένα μήνα οι μισοί γράφουν με τα παλιά ποσοστά και οι μισοί με τα νέα.
Κι εσύ αγχώνεσαι/αναρωτιέσαι αν μπορείς να συνταγογραφήσεις ένα συνδυασμό με 10% όταν μόνο ένα συστατικό έχει επίσημη ένδειξη σε ΣΝ;
Δεν ειρωνεύομαι τον προβληματισμό σου, αλλά αν κληθείς να λογοδοτήσεις γιατί έγραψες το copalia hct με 10% τότε θα είμαστε σε άλλη χώρα......
Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε,
αν παρατήρησες σε άλλο σημείο, μέχρι σήμερα πολλοί γιατροί δεν ήξεραν ότι ο Οίκος Ναύτου είχε διαφορετικά νοσήματα που δικαιολογούσαν συμμετοχή 0% και 10%. Π.χ. η ΣΝ και η δυσλιπιδιαμία δεν ήταν στο 10% του ΟΝ. Όμως συνταγογραφούσαν με αυτά τα ποσοστά και οι συνταγές εκτελούνταν κανονικά (προφανώς δεν ήξεραν και οι φαρμακοποιοί).
Μέχρι τώρα πολλοί συνταγογραφούμε "τα πάντα όλα" αντιυπερτασικά (και όχι μόνο) με 10% σε ΣΝ χωρίς να έχουν επίσημη ένδειξη.
Εδώ και ένα μήνα οι μισοί γράφουν με τα παλιά ποσοστά και οι μισοί με τα νέα.
Κι εσύ αγχώνεσαι/αναρωτιέσαι αν μπορείς να συνταγογραφήσεις ένα συνδυασμό με 10% όταν μόνο ένα συστατικό έχει επίσημη ένδειξη σε ΣΝ;
Δεν ειρωνεύομαι τον προβληματισμό σου, αλλά αν κληθείς να λογοδοτήσεις γιατί έγραψες το copalia hct με 10% τότε θα είμαστε σε άλλη χώρα......
--- Τέλος παράθεσης ---
Aδαμαντιε, δεν αγχωνομαι. Εκμεταλευομαι τη δυνατοτητα που μου δινει αυτο το forum να συνομιλω με πολλους συναδελφους ωστε να κανω τη δουλεια μου οσο γινεται καλυτερα, απο επιστημονικης αλλα και απο διαδικαστικης πλευρας.
Αν με γνωριζες θα ηξερες οτι εχω γραμμενες τις ''λογοδοτησεις'' γιατι πιστευω οτι κανω ο,τι καλυτερο μπορω και ειμαι ησυχος με τον εαυτο μου. Μεσα ομως στο ''ο,τι καλυτερο μπορω'' εμπιπτει και ο ανωτερω προβληματισμος μου ωστε να μην ζημιωνω αδικως ειτε τον ασθενη ειτε τα ταμεια.
Denominator:
Στη χώρα της ευνομίας και της ισονομίας το νήμα "Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων" αναγνώστηκε 18423 φορές μέσα σε λίγες μέρες...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση