ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (73/175) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Και το μεγάλης επισκεψιμότητας newsit.gr πληροφορεί τους ασφαλισμένους και όλους τους ενδιαφερόμενους για τη νέα πραγματικότητα:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή!!!!!!
Πού την είδαν την μετάβαση σε μειωμένη συμμετοχή (πλην αντιδιαβητικών δισκίων) σε εκατοντάδες φάρμακα τα παραπάνω άρθρα;
Τις κατηγορίες με ευρείας κατανάλωσης φάρμακα που πήγαν στο 25% γιατί δεν τις αναφέρουν;

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
αρα για να καταλαβω αν καταλαβε κανεις απο σημερα σδ με 10% βαλβιδοπαθεια 10%  ρα,οστεοπορωση 10%.χαπ????????????ινσουλινη τυπου 2 σδ????????? δυσ/μια??????/σν???ηή περιμενουμε καμμια κοινοποιηση?διοτι πλην του φορουμ επισημα δεν εχει γινει καμμια ενημερωση.

Zachariadis:
Έπρεπε να να τεθεί κάπως έτσι :

1-Είμαι Βουδουριστής ΕΟΠΥΥικός και γράφω με τα παλαιά ποσοστά
2-Είμαι νομοταγής πολίτης -Ιατρός και γράφω με τα νέα ποσοστά
3-Είμαι τυπικός νεοέλληνας ιατρός του χάους και γράφω ότι μου καπνίσει

;D

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈπρεπε να να τεθεί κάπως έτσι :

........................................
2-Είμαι νομοταγής πολίτης -Ιατρός και γράφω με τα νέα ποσοστά
.........................................

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε,
επίτρεψε μου μια παρατήρηση/ερώτημα:
Τους γιατρούς που τόσα χρόνια έγραφαν (από άγνοια) λανθασμένα ποσοστά συμμετοχής σε ασφαλισμένους του Οίκου Ναύτου π.χ. δυσλιπιδαιμία με 10% ενώ ήταν νόμος του κράτους η συμμετοχή με 20% ή 25%, τους φαρμακοποιούς που (από άγνοια) εκτελούσαν τις συγκεκριμένες συνταγές και τέλος το ταμείο Ο.Ν. που (από άγνοια; έλλειψη ελέγχου; ) αποζημίωνε τα λανθασμένα ποσοστά, πώς θα τους χαρακτήριζες; Μπορείς να χαρακτηρίσεις τουλάχιστον τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς μη νομοταγείς;
Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν καμιά επίσημη ενημέρωση (από συλλόγους, νοσοκομεία κλπ) για όλες αυτές τις αλλαγές. Μπορεί να λέμε ότι κάθε νόμος ισχύει από την επόμενη μέρα της δημοσίευσής του όμως να είμαστε προσγειωμένοι και στην πραγματικότητα.
Επαναλαμβάνω ότι μέχρι τώρα δεν έχω λάβει ενυπόγραφη ενημέρωση από την υπηρεσία μου για καμιά από τις αλλαγές (ΦΕΚ 497 και απόφαση Βουδούρη)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση