ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Zachariadis:
Αγαπητέ Αδαμάντιε,
Το σχόλιο μου είναι χιουμοριστικό και δέν είχε σκοπό να θίξει κανέναν.
Γράφτηκε με αφορμή της ερωτήσεις του γκάλοπ που και αυτές είναι κάπως αστείες :
δηλ το άν είναι κάποιος «παραδοσιακός» ή «νεοτεριστής» μάλλον δεν σχετίζεται ιδιάιτερα με τα
ποσοστά συμμετοχής που συνταγογραφεί. ;)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑγαπητέ Αδαμάντιε,
Το σχόλιο μου είναι χιουμοριστικό και δέν είχε σκοπό να θίξει κανέναν.
Γράφτηκε με αφορμή της ερωτήσεις του γκάλοπ που και αυτές είναι κάπως αστείες :
δηλ το άν είναι κάποιος «παραδοσιακός» ή «νεοτεριστής» μάλλον δεν σχετίζεται ιδιάιτερα με τα
ποσοστά συμμετοχής που συνταγογραφεί. ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Ζητώ συγνώμη.
Τις τελευταίες μέρες δεν "πιάνω" το χιουμοριστικό χαρακτήρα στα σχόλιο (έπαθα το ίδιο και με τον Medicus).
D-Michalis:
Ειρήνη υμίν.
Εγώ αν και δεν αισθάνομαι "νεωτεριστής" είμαι φανατικός των νέων, αφού ατά είναι τα νόμιμα, αλλά συγχώρεσα το όντως ιδιότυπο χιούμορ του διακομιστή και απάντησα.
Ένας από τους δόλιους σκοπούς των πολιτικών απάλειψης υγειών δράσεων -αντιδράσεων στα τεκταινόμενα είναι και η εκτροπή μας πρός ακραίες και απόλυτες θεωρήσεις των πραγμάτων με κορύφωση την οργή που απλά ξεθυμαίνει πάνω σε ότι μας φανεί «μή αρμόζον» γύρω μας για να αποτραπεί η πραγματική οργή που θα έπρεπε να εκφραστεί πάνω στους ασελγούντες εφ' ημάς και να τους στείλει στον Καιάδα.
Μη τους κάνουμε το χατίρι να ακολουθήσουμε την πορεία -αντιδράσεις που προσπαθούν να μας βάλουν να ακολουθήσουμε και ας διατηρήσουμε το χιούμορ μας, ακόμη και στην τόσο ζοφερή πραγματικότητα.
Μπορεί να μη μοιάζει και τόσο φυσικό να έχεις χιούμορ μέσα σε τόσο ζόφο, αλλά μήπως και ο ΧΑΠιτης με την μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο, μοιάζει φυσιολογικός? Ή μήπως να του την αφαιρέσουμε?
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος..
Ελπίζω αυτό που λέει στο ΣΔ2: "A10BX Άλλα φάρμακα για τη μείωση του σακχάρου του αίματος, εξαιρουμένων των ινσουλινών" να εννοεί ότι εξαιρούνται γιατί είναι 0% όπως στον τύπο 1...
Επίσης, στην οστεοπόρωση δεν είδα πουθενά ασβέστιο... ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ δεν ελπίζω συνάδελφε, εκτός αν δεν ξέρουν Ελληνικά.
Όσο για την οστεοπόρωση, δεν το έψαξα να δω είναι το ασβέστιο με 10%. Άν όμως δεν το έχει, έχεις δίκαιο.
Δεν είναι λοιπόν το ασβέστιο με 10%?. Άρα, "ναι γιατρέ μου, εσύ δώσε το, αφού ιατρικώς μπαίνει στην θεραπεία της οστεοπόρωσης, εγώ όμως δεν το πληρώνω με 10%"
Ορθοπαιδικός:
Είμαι τυχερός :D λόγω ειδικότητας (έχω μόνο οστεοπόρωση....) και θα ακολουθώ τα νέα. Τα ασβέστιο και την αλφακαλσιδόλη ας την παίρνουν με 25% συμμετοχή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση