ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ινσουλινοθεραπευόμενος τύπου ΙΙ στεφανιαίος δυσλιπιδαιμικός χαπίτης!
Συνδυασμός (και επιμέρους συνδυασμοί) αγνή πίκρα!
(Δεν ειρωνεύομαι, φανταστείτε τη θέση από πλευρά συμμετοχής αυτού του ασθενή!)
thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙνσουλινοθεραπευόμενος τύπου ΙΙ στεφανιαίος δυσλιπιδαιμικός χαπίτης!
Συνδυασμός αγνή πίκρα!
(Δεν ειρωνεύομαι, φανταστείτε τη θέση από πλευράς συμμετοχής αυτού του ασθενή!)
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν κατάλαβα καλά παρατήρησες κι εσυ συνάδελφε ότι εισπνεόμενοι β2 διεγέρτες και κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π. είναι στο 25% ?
EzeΤΡΟΛ:
Διαμαντή, κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές, από όλες τις μεριές.
Ίσως όμως είναι καλύτερα για τον ασφαλισμένο που περιέγραψες να πληρώνει 25% για όλα τα φάρμακά του, παρά να καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ και να τα πληρώνει 100% (όπως Bulgaria).
Βέβαια, ενδέχεται -δυστυχώς- να είναι ήδη πολύ αργά και σε λίγους μήνες να οδηγηθούμε και σε νέες επιβαρύνσεις των ασφαλισμένων, με τον πάτο του πηγαδιού να βρίσκεται βέβαια στο 100% συμμετοχή.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙνσουλινοθεραπευόμενος τύπου ΙΙ στεφανιαίος δυσλιπιδαιμικός χαπίτης!
Συνδυασμός αγνή πίκρα!
(Δεν ειρωνεύομαι, φανταστείτε τη θέση από πλευράς συμμετοχής αυτού του ασθενή!)
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν κατάλαβα καλά παρατήρησες κι εσυ συνάδελφε ότι εισπνεόμενοι β2 διεγέρτες και κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π. είναι στο 25% ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ίδιο και οι συνδυασμοί τους! :D
Σου λέει (ο ΕΟΠΥΥ): Αν θες κορτιζόνη, υπάρχει και το ...Μedrol! Αγνή οπισθοδρόμηση
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαμαντή, κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές, από όλες τις μεριές.
Ίσως όμως είναι καλύτερα για τον ασφαλισμένο που περιέγραψες να πληρώνει 25% για όλα τα φάρμακά του, παρά να καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ και να τα πληρώνει 100% (όπως Bulgaria).
Βέβαια, ενδέχεται -δυστυχώς- να είναι ήδη πολύ αργά και σε λίγους μήνες να οδηγηθούμε και σε νέες επιβαρύνσεις των ασφαλισμένων, με τον πάτο του πηγαδιού να βρίσκεται βέβαια στο 100% συμμετοχή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να μην έχει να πληρώσει τη συμμετοχή γι' αυτά τα φάρμακα! ή να χρειάζεται τη μισή σύνταξη γι' αυτά!
Όπως λες, μάλλον είναι ήδη αργά.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν κατάλαβα καλά παρατήρησες κι εσυ συνάδελφε ότι εισπνεόμενοι β2 διεγέρτες και κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π. είναι στο 25% ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ίδιο και οι συνδυασμοί τους! :D
Σου λέει (ο ΕΟΠΥΥ): Αν θες κορτιζόνη, υπάρχει και το ...Μedrol! Αγνή οπισθοδρόμηση
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, θα κοπανάνε μερικά Medrol στο γουδί, και θα αρχίσουν τις μυτιές!
Ελπίσω να φτιάξουν αυτές τις εξόφθαλμες παραλείψεις άμεσα!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση