ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (81/175) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ινσουλινοθεραπευόμενος τύπου ΙΙ στεφανιαίος δυσλιπιδαιμικός χαπίτης!
Συνδυασμός (και επιμέρους συνδυασμοί) αγνή πίκρα!
(Δεν ειρωνεύομαι, φανταστείτε τη θέση από πλευρά συμμετοχής αυτού του ασθενή!)

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙνσουλινοθεραπευόμενος τύπου ΙΙ στεφανιαίος δυσλιπιδαιμικός χαπίτης!
Συνδυασμός αγνή πίκρα!
(Δεν ειρωνεύομαι, φανταστείτε τη θέση από πλευράς συμμετοχής αυτού του ασθενή!)

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν κατάλαβα καλά παρατήρησες κι εσυ συνάδελφε ότι εισπνεόμενοι β2 διεγέρτες και κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π. είναι στο 25% ?

EzeΤΡΟΛ:
Διαμαντή, κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές, από όλες τις μεριές.

Ίσως όμως είναι καλύτερα για τον ασφαλισμένο που περιέγραψες να πληρώνει 25% για όλα τα φάρμακά του, παρά να καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ και να τα πληρώνει 100% (όπως Bulgaria).

Βέβαια, ενδέχεται -δυστυχώς- να είναι ήδη πολύ αργά και σε λίγους μήνες να οδηγηθούμε και σε νέες επιβαρύνσεις των ασφαλισμένων, με τον πάτο του πηγαδιού να βρίσκεται βέβαια στο 100% συμμετοχή.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙνσουλινοθεραπευόμενος τύπου ΙΙ στεφανιαίος δυσλιπιδαιμικός χαπίτης!
Συνδυασμός αγνή πίκρα!
(Δεν ειρωνεύομαι, φανταστείτε τη θέση από πλευράς συμμετοχής αυτού του ασθενή!)

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν κατάλαβα καλά παρατήρησες κι εσυ συνάδελφε ότι εισπνεόμενοι β2 διεγέρτες και κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π. είναι στο 25% ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ίδιο και οι συνδυασμοί τους!  :D

Σου λέει (ο ΕΟΠΥΥ): Αν θες κορτιζόνη, υπάρχει και το ...Μedrol! Αγνή οπισθοδρόμηση

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαμαντή, κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές, από όλες τις μεριές.

Ίσως όμως είναι καλύτερα για τον ασφαλισμένο που περιέγραψες να πληρώνει 25% για όλα τα φάρμακά του, παρά να καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ και να τα πληρώνει 100% (όπως Bulgaria).

Βέβαια, ενδέχεται -δυστυχώς- να είναι ήδη πολύ αργά και σε λίγους μήνες να οδηγηθούμε και σε νέες επιβαρύνσεις των ασφαλισμένων, με τον πάτο του πηγαδιού να βρίσκεται βέβαια στο 100% συμμετοχή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να μην έχει να πληρώσει τη συμμετοχή γι' αυτά τα φάρμακα! ή να χρειάζεται τη μισή σύνταξη γι' αυτά!
Όπως λες, μάλλον είναι ήδη αργά.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν κατάλαβα καλά παρατήρησες κι εσυ συνάδελφε ότι εισπνεόμενοι β2 διεγέρτες και κορτικοστεροειδή στη Χ.Α.Π. είναι στο 25% ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ίδιο και οι συνδυασμοί τους!  :D

Σου λέει (ο ΕΟΠΥΥ): Αν θες κορτιζόνη, υπάρχει και το ...Μedrol! Αγνή οπισθοδρόμηση

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, θα κοπανάνε μερικά Medrol στο γουδί, και θα αρχίσουν τις μυτιές!
Ελπίσω να φτιάξουν αυτές τις εξόφθαλμες παραλείψεις άμεσα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση