ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (82/175) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝαι, θα κοπανάνε μερικά Medrol στο γουδί, και θα αρχίσουν τις μυτιές!

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί, τί παραπάνω είναι τα εισπνεόμενα κορτικοειδή;
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η σκόνη κορτιζόνης (πρέπει να) είναι τόσο ακριβή (60 ευρώ) !
Ας την τιμολογήσουν επιτέλους εκεί που πραγματικά της αξίζει!
Όσο για τις συσκευές, ας χρησιμοποιεί ο ασφαλισμένος την ίδια. Γιατί πρέπει κάθε φορά να την πετά και να παίρνει άλλη; 

anastasios theodoridis:
Εγκύκλιος Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 26/4/2012

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

thepap:
Ερώτηση απλή.
Εγώ σαν Ιατρός Ε.Σ.Υ. για να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον πίνακα του Ε.Ο.Φ. δεν πρέπει να περιμένω να σταλεί υπηρεσιακώς στο Κ.Υ.  και ώς τότε να συνταγογραφώ την ινσουλίνη σε τύπου 2 με 10% και όλα με ένδειξη στη Χ.Α.Π. με 10% ?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕρώτηση απλή.
Εγώ σαν Ιατρός Ε.Σ.Υ. για να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον πίνακα του Ε.Ο.Φ. δεν πρέπει να περιμένω να σταλεί υπηρεσιακώς στο Κ.Υ.  και ώς τότε να συνταγογραφώ την ινσουλίνη σε τύπου 2 με 10% και όλα με ένδειξη στη Χ.Α.Π. με 10% ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Σου έχουν σταλεί υπηρεσιακά όλες οι άλλες αλλαγές των τελευταίων μηνών; (νέα ποσοστά, αναστολή από Βουδούρη, ποινή για χειρόγραφη, αναστολή από Βουδούρη αρχικά κι από Υπουργείο στη συνέχεια) ; Αν ναι, τότε είσαι από τους τυχερούς!
Σημείωση: Ινσουλίνη ήταν με 0% ως τώρα για όλους τους τύπους διαβήτη. Μάλλον εκ παραδρομής έγραψες 10%.

Τροποποίηση: Έχεις δίκιο για το 10% στην ινσουλίνη για τύπο 2 διαβήτη. Επειδή ήμουν "παραδοσιακός" τύπος κι έγραφα με τα παλιά ποσοστά, το είχα ξεχάσει!

thepap:
Δεν ήταν εκ παραδρομής.
Σύμφωνα με τα νέα ποσοστά ο Σ.Δ. τύπου 2 είναι στο 10%(προ πίνακα Ε.Ο.Φ.) χωρίς να λέει κάτι ειδικά για ινσουλίνη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση