ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (83/175) > >>

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕρώτηση απλή.
Εγώ σαν Ιατρός Ε.Σ.Υ. για να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον πίνακα του Ε.Ο.Φ. δεν πρέπει να περιμένω να σταλεί υπηρεσιακώς στο Κ.Υ.  και ώς τότε να συνταγογραφώ την ινσουλίνη σε τύπου 2 με 10% και όλα με ένδειξη στη Χ.Α.Π. με 10% ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Σου έχουν σταλεί υπηρεσιακά όλες οι άλλες αλλαγές των τελευταίων μηνών; (νέα ποσοστά, αναστολή από Βουδούρη, ποινή για χειρόγραφη, αναστολή από Βουδούρη αρχικά κι από Υπουργείο στη συνέχεια) ; Αν ναι, τότε είσαι από τους τυχερούς!
Σημείωση: Ινσουλίνη ήταν με 0% ως τώρα για όλους τους τύπους διαβήτη. Μάλλον εκ παραδρομής έγραψες 10%.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μου έχει σταλεί το πρώτο έγγραφο με τα νέα ποσοστά γι αυτο κι εγώ συνταγογραφώ με τα νέα ποσοστά. Έχω ήδη συνταγογραφήσει ινσουλίνη με 10% ... κι ο Θεός βοηθός.

EzeΤΡΟΛ:
Τελικά η ινσουλίνη στον τ.ΙΙ είναι με 0, με 10 ή με 25% ;  ???

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελικά η ινσουλίνη στον τ.ΙΙ είναι με 0, με 10 ή με 25% ;  ???

--- Τέλος παράθεσης ---

να ζεί κανείς ή να μη ζεί?

thepap:
Μετά τον πίνακα του Ε.Ο.Φ. καταλαβαίνω ότι είναι 25%

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝαι, θα κοπανάνε μερικά Medrol στο γουδί,

--- Τέλος παράθεσης ---

Ιγδίον στη γλώσσα των φμφ, Διαμαντή. Νομίζω ότι και οι δυο μας, έχουμε ένα σχετικό background.  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση