ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (94/175) > >>

spyros:
ΛΟΙΠΟΝ: Σήμερα επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΦ (δεν ξέρω γιατί άργησα τόσο) και ρώτησα για ινσουλίνη, ΧΑΠ και σαρτάνες. Η υπεύθυνη δεν ήταν εκεί, αλλά μια υπάλληλος μου είπε τα εξής:
- Μέσα στην εβδομάδα θα εκδοθούν διευκρινήσεις.
- Η ινσουλίνη (μάλλον) θα είναι 0%.
- Στη ΧΑΠ θα προστεθούν κι άλλα σκευάσματα (δεν ήξερε ποια).
- Για σαρτάνες δεν ήξερε να μου πει κάτι...

Προσωπικά, λέω να γράφω από σήμερα ινσουλίνη 0% (ίσως με την πατέντα "ινσουλινοθεραπευόμενος") και ΧΑΠ 10% (ακόμα και αυτά που δεν έχουν βάλει). Πάντως δεν νομίζω να εχει κανείς το θράσος να μας ζητήσει και τα ρέστα για "λανθασμένες" συνταγές αυτής της εβδομάδας...

EzeΤΡΟΛ:
Θα ήθελα κατ' αρχή να συγχαρώ τον @Spyros για την επιτυχία του να βρει κάποιον στο τηλέφωνο του ΕΟΠΥΥ. Μακάρι να ξεκαθαρίσουν σύντομα τα πράγματα, αλλά μέχρι τότε η αμφιβολία, παραμένει.

SOS Επίσης, υπάρχει πρόβλημα και στο ποσοστό συμμετοχής επί  ΣΔ τ.2 στα αναλώσιμα (ταινίες+σκαρφιστήρες) δεδομένου ότι κατά μία ερμηνεία, η συμμετοχή είναι 0% μόνο όταν υπάρχει αντλία συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης!  :o

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα ήθελα κατ' αρχή να συγχαρώ τον @Spyros για την επιτυχία του να βρει κάποιον στο τηλέφωνο του ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ε, όχι κι έτσι! Δεν ήμουν τόσο τυχερός να βρω στον ΕΟΠΥΥ... Στον ΕΟΦ βρήκα...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα ήθελα κατ' αρχή να συγχαρώ τον @Spyros για την επιτυχία του να βρει κάποιον στο τηλέφωνο του ΕΟΠΥΥ. Μακάρι να ξεκαθαρίσουν σύντομα τα πράγματα, αλλά μέχρι τότε η αμφιβολία, παραμένει.

--- Τέλος παράθεσης ---
Με τον ΕΟΦ μίλησε........ ;D Όποιος καταφέρει να μιλήσει με ΕΟΠΥΥ να μας πει 5 νούμερα κι ένα τζόκερ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςSOS Επίσης, υπάρχει πρόβλημα και στο ποσοστό συμμετοχής επί  ΣΔ τ.2 στα αναλώσιμα (ταινίες+σκαρφιστήρες) δεδομένου ότι κατά μία ερμηνεία, η συμμετοχή είναι 0% μόνο όταν υπάρχει αντλία συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης!  :o

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν καταβάλλουν συμμετοχή για το Υγειονομικό Υλικό:
………………………………………………………………………………..
Γ. Οι χρόνια πάσχοντες για τη δαπάνη αγοράς των παρακάτω ειδών αναλώσιμου υγειονομικού υλικού: καθετήρων ουρήθρας, ουροσυλλεκτών, υλικών παρά φύσει στομίων και των παρακολουθημάτων τους, υλικών αποσιδήρωσης, συρίγγων ινσουλίνης μιας χρήσης, επιθεμάτων, βελονών φυσιγγοσυρίγγων, βελονών χορήγησης ινσουλίνης, σκαρφιστήρων (για λήψη αίματος) και αναλωσίμων των συσκευών χορηγήσεως ινσουλίνης, τραχειοσωλήνων και υλικών τραχειοστομίας, υλικών για χρησιμοποίηση συσκευών συνεχούς έγχυσης φαρμάκων ή συνεχούς έκχυσης και ταινιών μέτρησης σακχάρου αίματος, συσκευών άπνοιας και συσκευών σίτισης.

Να αναμένουμε ερμηνεία από νομικό τμήμα ΕΟΠΥΥ, ΕΟΦ, ΠΙΣ και ΠΦΣ;

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα ήθελα κατ' αρχή να συγχαρώ τον @Spyros για την επιτυχία του να βρει κάποιον στο τηλέφωνο του ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ε, όχι κι έτσι! Δεν ήμουν τόσο τυχερός να βρω στον ΕΟΠΥΥ... Στον ΕΟΦ βρήκα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Σόρυ, λάθος μου.
Πάντως, αν έχεις ρέντα, γατί να μην δοκιμάσεις και ΕΟΠΥΥ...
Αν μπορούσα να επικοινωνήσω με τον ΕΟΠΥΥ, θα ζητούσα πρώτ΄απ' όλα να μας παρασχεθεί αμνηστία για όλα τα λάθη που κάνουμε όσο καιρό διαρκεί το αλαλούμ με τα ποσοστά.  :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση