ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ χορήγηση σκιαγραφικού πρέπει να δηλωθεί επιπλέον της αξονικής που ζητιέται.
4ΑΚΤ00 (4,75 €): Αξονική Τομογραφία: Στις περιπτώσεις που χορηγείται από το στόμα σκιαγραφικό του εντέρου επιπλέον (C/T)
4ΑΚΤ00 (9,51 €): Αξονική Τομογραφία: Στις περιπτώσεις που χορηγείται ιωδιούχο σκιαγραφικό ενδοφλέβια επιπλέον (C/T)
4ΑΚΤ00 (0 €): Αξονική Τομογραφία: Στις περιπτώσεις χρησιμοποίησης μη ιοντικού σκιαγραφικού (ενδοφλέβια ή ενδορραχιαΐα) για λόγους ευαισθησίας του ατόμου: δαπάνη του ασφαλισμένου
Επιπλέον, το σκιαγραφικό γράφεται στο βιβλιάριο.
Που χάθηκες;
--- Τέλος παράθεσης ---
Χάθηκα στην καινούρια μου ζωή ταξιδεύοντας για την Ιθάκη μαζί με την Πηνελόπη μου (μια παραλλαγή σε έναν μύθο...) :)
Νομίζω όμως ότι τα παραπάνω δεν προβλέπονται από τον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ. Η λίστα του e-diagnosis περιέχει όλες τις τιμολογημένες πράξεις και τα συγκεκριμένα είναι από ένα ΠΔ της δεκαετίας 80.
Για να μην μιλάω με γρίφους, πρόκειται για Μαγνητική Τομογραφία εγκεφάλου, με το παραμαγνητικό γραμμένο ηλεκτρονικά, για την οποία ζητήθηκε από τον ασφαλισμένο να πληρώσει τη συμμετοχή που αναγραφόταν στο παραπεμπτικό + ένα ποσό γύρω στα 10 ευρώ που δικαιολογήθηκε ως αμοιβή για την πράξη της χορήγησης του σκιαστικού (συμβεβλημένο εργαστήριο).
Τι λέτε;
Για την MS, δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Ό,τι λέει ο ΕΟΦ, αυτό ακριβώς εφαρμόζω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ενώ το e-diagnosis περιλαμβάνει την αποζημίωση για ενδοφλέβια χορήγηση σκιαγραφικού στην εκτέλεση αξονικής, δεν προβλέπει ανάλογη αποζημίωση για ενδοφλέβια χορήγηση παραμαγνητικού σε μαγνητική τομογραφία. Λογική τη βλέπω την αποζημίωση που ζητήθηκε (αναλώσιμα και φλεβοκέντηση).
EzeΤΡΟΛ:
Υπάρχει μια μαρτυρία φμφ που ισχυρίζεται ότι μίλησε στο τηλέφωνο με κάποιον από τον ΕΟΦ και το συμπέρασμα είναι ότι η ινσουλίνη στον ΣΔ τ.2 είναι μηδέν τοις εκατό και ότι από λάθος του ΕΟΦ δεν αναφέρεται στον κατάλογο και ότι θα βγει επίσημη διόρθωση σύντομα. Για τα ποσοστά στα αναλώσιμα, η απάντηση αυτού που σήκωσε το τηλέφωνο του ΕΟΦ ήταν ότι αρμόδιος είναι ο ΕΟΠΥΥ.
parpar:
LONALGAL και LONARID σε ασθενεις με ca με τι ποσοστα δινονται???????
ZArk:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςLONALGAL και LONARID σε ασθενεις με ca με τι ποσοστα δινονται???????
--- Τέλος παράθεσης ---
Με 25% . Με 0% δίδονται μόνο τα σκευάσματα Φεντανύλης, το romidon και τα Zaldiar, Tramal. Οτιδήποτε άλλο με 25%.
Δεν έχει και πολλή λογική βέβαια, αν έχει κάποιος παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο αντιμετώπισης πόνου ξέρει οτι η αναλγησία έχει διάφορα στάδια, που αρχίζουν απο την παρακεταμόλη σε δόση 15mg/kgr, αλλα με 25% βεβαίως βεβαίως.... :-\
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος... η αναλγησία έχει διάφορα στάδια, που αρχίζουν απο την παρακεταμόλη σε δόση 15mg/kgr, αλλα με 25% βεβαίως βεβαίως.... :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως εννοείτε 100%;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση