ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα κάνω και εγώ την αφελή ερώτηση (πίστευα ότι λόγω ειδικότητας δεν θα μπω ποτέ στον προβληματισμό για ποσοστό συμμετοχής): Σε μεταμοσχευμένο ασθενή (καρδιά) με λήψη κυτταροστατικών-κορτικοειδών και (επαγόμενη-δευτεροπαθή) οστεοπόρωση, τα διφοσφωνικά; 10 ή 0% συμμετοχή;
--- Τέλος παράθεσης ---
0%
Είναι χιλιοερωτημένο και χιλιοαπαντημένο.
Άν θυμάσαι είχε και ειδική περίπτωση για τσεκάρισμα στο e-synt που κλείδωνε το 0%.
Με ΦΕΚ οι μεταμοσχευμένοι παίρνουν όλα τα φάρμακά τους χωρίς συμμετοχή.
--- Τέλος παράθεσης ---
ΦΕΚ 497/Β'/28-2-2012
Δεν καταβάλουν συμμετοχή για όλα τα φάρμακα που χορηγούνται για την αντιμετώπιση της κατάστασής τους, οι μεταμοσχευθέντες συμπαγών ή ρευστών οργάνων και ιστών καθώς και οι παραπληγικοί και τετραπληγικοί.
Θα χρησιμοποιήσω την κλασσική ερώτηση: "το κολλύριο για το γλαύκωμα με τι ποσοστό μπαίνει στο μεταμοσχευθέντα ή τον τετραπληγικό ή τον παραπληγικό;"
--- Τέλος παράθεσης ---
Γ.Κτιστάκης:
Και ποια είναι εκείνα τα φάρμακα που χορηγούνται για την αντιμετώπιση της κατάστασής τους στους παραπληγικούς ή τετραπληγικούς ώστε να βάζουμε μόνο αυτά στο 0%?? Για όλα τα φάρμακα είναι 0%. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει και εφαρμόζω εγώ.
akis24:
Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει τι ποσοστα συμμετοχης παιρνουν οι αυτιστικες διαταραχες?
Ευχαριστω
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα μπορει καποιος να μου πει τι ποσοστα συμμετοχης παιρνουν οι αυτιστικες διαταραχες?
Ευχαριστω
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαλησπέρα.
Εσείς μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε ποιά φάρμακα περιλαμβάνουν στις ενδείξεις τους τις "αυτιστικές διαταραχές"; Υπενθυμίζω ότι ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει τη δαπάνη για τα φαρμακευτικά σκευάσματα μόνο εφόσον αυτά χορηγούνται εντός των εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ ενδείξεων τους, και σύμφωνα προς τα ισχύοντα θεραπευτικά πρωτόκολλα του ΕΟΦ.
akis24:
Απλα ρωταω γιατι οταν μου ερχεται με γνωματευση αυτιστικες διαταραχες με λιστα φαρμακων για να του τα γραψω δεν ξερω τι ποσοστα να βαλω...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση