ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (115/175) > >>

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Όσοι δεν έχουν προσβαση στο facebook μπορουν να το κατεβάσουν απο εδω.

EzeΤΡΟΛ:
Α, ν΄αγιάσεις, timex.  ;)

D-Michalis:
Δεν σε κρίνω διακομιστή για το ότι το ποστάρισες
Κρίνω το site καθ' αυτό γιατί δε βρίσκω να αρμόζει το INTERFACE σε ιστότοπο επιστημόνων.

Για του λόγου το αληθές, σκέφτηκα μήπως έβλεπα φαντάσματα και τα έκανα capture σε εικόνα, τόσο το δικό σου, όσο και αυτό που ανέβασε ο timex.
Από όσο ξέρω τα φαντάσματα δεν τα συλλαμβάνει ο φακός.

EzeΤΡΟΛ:
Εάν το διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι "ευρώ ή δραχμή", η απάντηση του Φόρουμ θα μπορούσε να είναι:

Ούτε με δραχμές
Ούτε με ευρά
Το σύνθημα είναι ένα:
Πατάτες με αυγά.

 ...ως δηλωτικό μιας αυτόνομης, ανεξάρτητης και τίμιας (πλην πένητος) πορείας του Φόρουμ εκτός του καπιταλιστικού πλαισίου και των όρων που αυτό επιβάλλει, τουτέστιν διαφημίσεις, pop ups, υποχρεωτική εγγραφή στο FB, καζίνα, σαχλαμαριζέ quiz γνώσεων, μαγικές εικόνες (του τύπου "πόσα ζώα βλέπεις;"), μπαρμπαδέλια και άλλα κουραφέξαλα που κουράζουν τον επισκέπτη πλην όμως συντελούν στην βιωσιμότητα και ανταγωνισιμότητα του σαϊτός (το σάιτ-του σαϊτός).

Κττμγ, σάιτ ευρισκόμενο προ υπέρτατου οικονομικού αιδοιεξόδου (δεδομένου ότι πέραν της αφιλοκερδούς προσφοράς εργασίας υπάρχουν και αντικειμενικά, ανελαστικά κόστη συντηρήσεως και λειτουργίας), και ίνα μη ευρεθή προ της δυσάρεστης θέσης να κατεβάσει ρολά ή να βγάλει δίσκο στα μέλη του (οπότε θα βλέπαμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος), δύναται άνευ παρεξηγήσεως να μετέλθει των στην ανωτέρω παράγραφο περιγεγραμμένων μεθόδων προς προσπορισμό "ιδίων εσόδων" (περίπου όπως τα Νοσοκομεία θα καλούνται να καταβάλλουν στο εξής τις εφημεριακές μας αποζημιώσεις).

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό προσλαμβάνεται ως ρεαλισμός, καμμενιά ή προχωρημενιά - μπορεί ωστόσο να πρόκειται εν μέρει και περί δικής μου ακυρολογίας, οπότε παρακαλείται η σεπτή ομήγυρις όπως την εγγράψει αρμοδίως. Αν πάλι διακρίνουν οι διαχειριστές ίχνη χρησιμότητας στην πρόταση μου, ας προχωρήσουν στην κεφαλαιοποίηση της συναλλαγματικής που απορρέει από την πετυχημένη πορεία του σαϊτός. Έτσι κι αλλιώς, το credit για τη λειτουργία του σάιτ τους ανήκει, και κανείς δεν μπορεί να τους ψέξει για την επιλογή τους.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την από 19/6/2012 ανάρτηση του επικαιροποιημένου καταλόγου συμμετοχών φαρμάκων στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ, τα εμβόλια κατά του ροταϊού (rotarix & rotateq), συνταγογραφούνται κατά την κρίση του γιατρού, με ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου 25%.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση