ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Harper:
Επειδη ειμαι καπως ασχετος με αυτα:Η παραπανω αποφαση για τη συμμετοχη ασφαλισμενου στην ινσουλινη υπάρχει στον ΕΟΠΥΥ (εννοω στο site αυτου) γιατι εψαξα και δε τη βρηκα...
EzeΤΡΟΛ:
Tην αλίευσα σε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.
Harper:
Απλά μου κάνει εντύπωση που ένα έγγραφο που αφορα τον ΕΟΠΥΥ και πολύ κόσμο δεν αναρταται και στην επισημη ιστοσελιδα του ΕΟΠΥΥ πχ στα ΝΕΑ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ή στα ΔΕΛΤΙΑ ενημερωσης.
Μπορει να μην καταφερνω να το βρω εγω αλλα δεν ειναι λογικο έγγραφα που λυνουν ΕΠΙΜΑΧΕΣ αποριες να μην ειναι ανηρτημενα σε σημειο που να μπορουν να τα βρουν και οι λιγοτερο ανετοι με τους υπολογιστες.Προχθες μάλιστα ειχα αντιπαραθεση με συναδελφο για αυτο το θέμα.Για να μην αναφερω τις κατα καιρους συχνες αντιπαραθεσεις με ασφαλισμενους-φαρμακοποιους.
Ευχαριστουμε @Διακομιστη!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εμένα μου κάνει επίσης εντύπωση που δεν έχει βγάλει διευκρίνηση ο ΕΟΠΥΥ για τις συμμετοχές στα αναλώσιμα του ΣΔ. Στην περιοχή μου άλλοι γράφουν με 25% άλλοι με 0%. Άλλα φαρμακεία δέχονται συνταγές με 25% κι άλλα με 0%.
Δημήτρης Μακρέας:
Στο excel με τις συμμετοχες της 26/06/12 αναφέρεται στην επικεφαλίδα των συμμετοχών για τις ινσουλίνες , ότι ο τύπου 2 είναι με 10%.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση