Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Απριλίου 2024, 07:05:18

Αποστολέας Θέμα: Καταγγείλετε τον φαρμακοποιό σας  (Αναγνώστηκε 43461 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

5 Ιουνίου 2010, 17:11:39
Απάντηση #30
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

6 Ιουνίου 2010, 22:14:14
Απάντηση #31
Αποσυνδεδεμένος

Raptor

Ιατροί
whats the catch ? there is always a catch.

Πρόκειται για προβοκατόρικο κείμενο με σκοπό την στοχοποίηση των επαγγελματιών υγείας (φαρμακοποιών και γιατρών) αποκρύπτοντας την ευθύνη των ασφαλισμένων.

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΙ. Καποτε πρεπει και αυτοί να πάνε στον εισαγγελεα.

Βαρέθηκα συνεχεια να ακουω για τους κακους γιατρους και φαρμακοποιούς και αθώες παπιες ασφαλισμενους.
« Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιουνίου 2010, 22:31:23 από Raptor »
"Success is getting what you want" "Happiness is wanting what you get"
"The secret of happiness is not found in seeking more, but in the capacity to enjoy less."

29 Ιουνίου 2010, 16:43:16
Απάντηση #32
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Για να μη μας πουλάνε τρελλίτσα ορισμένοι φαρμακοποιοί:

«Εισηγήσεις για την εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις»

Άρθρο 33

«Παρ. 15. Η παράβαση από το συμβεβλημένο φαρμακοποιό των υποχρεώσεών του, όπως καθορίζονται από το παρόν συνεπάγεται, εκτός των ενδεχόμενων ποινικών κυρώσεων ή των διοικητικών που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, όπως αυτή ισχύει κάθε φορά, και την επιβολή των εξής κυρώσεων, για κάθε παράβαση, ανάλογα με την συχνότητα και την σοβαρότητα αυτής: α. Πρόστιμο κυμαινόμενο από 10% έως 50% επί της αξίας των συνταγών του ΟΠΑΔ ή του Ασφαλιστικού Οργανισμού που εκτελέστηκαν από το φαρμακείο τον προηγούμενο μήνα, από αυτόν τον οποίο έγινε η παράβαση. Ειδικά για την περίπτωση εύρεσης στο φαρμακείο ταινιών γνησιότητας που είναι αποκολλημένες από τις μονάδες ιδιοσκευάσματος, το πρόστιμο καθορίζεται μέχρι το πενταπλάσιο (5πλάσιο) της αξίας των ιδιοσκευασμάτων που αντιστοιχούν οι ταινίες.
β. Προσωρινό αποκλεισμό του φαρμακείου από την εκτέλεση των συνταγών του ΟΠΑΔ ή του Ασφαλιστικού Οργανισμού για διάστημα από τέσσερις (4) μέχρι δώδεκα (12) μήνες.
γ. Οριστική καταγγελία της σύμβασης μονομερώς από την πλευρά του ΟΠΑΔ ή του Ασφαλιστικού Οργανισμού,τόσο για τον συγκεκριμένο ασφαλιστικό οργανισμό όσο και οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστικό φορέα έχει συνάψει σύμβαση.

Η απόφαση για διακοπή της σύμβασης ή για αποκλεισμό κάθε μελλοντικής συνεργασίας εκδίδεται από τον Γενικό Επιθεωρητή της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. και είναι δεσμευτική για τις Διοικήσεις των Ασφαλιστικών Φορέων είτε η διαπίστωση μη τήρησης των υποχρεώσεων των ιατρών που αναφέρονται στο παρόν άρθρο έχει γίνει από έλεγχο κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. είτε από τον ίδιο τον Ασφαλιστικό Φορέα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Ασφαλιστικός Φορέας οφείλει να ενημερώσει εντός 15 ημερών τον Γενικό Επιθεωρητή της ΥΠ.Ε.Δ. Υ. Φ.Κ.Α. για τις περαιτέρω ενέργειες του τελευταίου.
Ειδικά για τις κατωτέρω αναφερόμενες παραβάσεις,πλην των αναφερόμενων στις περιπτώσεις α-γ της παρ.
15 του παρόντος άρθρου δύναται να επιβληθεί επιπλέον πρόστιμο από 10.000 € έως 50.000€.
i. Μη παράδοση από τον φαρμακοποιό ή τον αντικαταστάτη του στο φαρμακείο, των φαρμάκων που αναγράφονται στη συνταγή και χρέωσή τους στον ΟΠΑΔ ή στον Ασφαλιστικό Οργανισμό.
ii. Παράδοση άλλων φαρμάκων ή ειδών από εκείνα που αναγράφει η συνταγή,
iii. Εύρεση στο χώρο του φαρμακείου ή χρησιμοποίηση ταινιών γνησιότητας πλαστών ή επαναχρησιμοποιημένων ή παραποιημένων ή με σβησμένες ενδείξεις ή ταινίες από τις οποίες έχει διαγραφεί με οποιοδήποτε τρόπο η ένδειξη «κρατικό είδος».
iν. Ανεύρεση και παράνομη χρήση συνταγολογίων ή βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων.
ν. Άρνηση ή παρεμπόδιση με οποιοδήποτε τρόπο του ελέγχου που πραγματοποιείται σύμφωνα με τα επιμέρους οριζόμενα στο παρόν διάταγμα».

Δ) Κανένας ασφαλιστικός οργανισμός δεν εξοφλεί δαπάνες από εντολές παρακλινικών εξετάσεων και συνταγών φαρμάκων ιατρών και φαρμακοποιών από την ημερομηνία διακοπής της σύμβασης τους με τους Οργανισμούς αυτούς και εφεξής.

Ε) Με απόφαση του Γενικού Επιθεωρητή της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. επιβάλλεται σε διαγνωστικά εργαστήρια και ιδιωτικές κλινικές που έχουν σύμβαση με τον ΟΠΑΔ ή τους Ασφαλιστικούς Φορείς ποινή διακοπής σύμβασης ή αποκλεισμού κάθε μελλοντικής συνεργασίας με τους φορείς αυτούς, εφόσον από σχετικό έλεγχο, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α., διαπιστωθούν πράξεις από μέρους των διαγνωστικών εργαστηρίων που ζημιώνουν τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης.
2. Συνταγές φαρμάκων ασφαλισμένων ασφαλιστικών οργανισμών, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 150,00 € αθροιστικά ανά μήνα, δεν εκτελούνται από το φαρμακοποιό, εφόσον δεν είναι θεωρημένες από το αρμόδιο όργανο του φορέα. Κάθε συνταγή ασφαλισμένου πέραν των 150,00€ που εκδίδεται τον ίδιο μήνα απαιτείται να είναι θεωρημένη, εφόσον ξεπερνά τα 50,00€. Συνταγές που δεν έχουν θεώρηση, σύμφωνα με τα ανωτέρω, στερούν το δικαίωμα είσπραξης της αξίας τους από τον ασφαλιστικό οργανισμό, θεώρηση απαιτείται και για υψηλού κόστους εξετάσεις (αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, οστικής πυκνότητας κ.λ.π.), οι οποίες καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
3. Ταινίες γνησιότητας αποκολλημένες από τις μονάδες ιδιοσκευασμάτων και μη επικολλημένες στις συνταγές ή μονάδες ιδιοσκευασμάτων, χωρίς ταινίες γνησιότητας, που βρίσκονται κατά την διάρκεια του ελέγχου σε χώρους του φαρμακείου ή σε άλλους χώρους, κατάσχονται από τα ελεγκτικά όργανα της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. και παραδίδονται στον ΕΟΦ. Η κατάσχεση ενεργείται με τη σύνταξη πρωτοκόλλου καταγραφής όλων των χαρακτηριστικών στοιχείων των κατασχεθέντων, το οποίο υπογράφεται από τους διενεργήσαντες τον έλεγχο και τον ελεγχόμενο, ο οποίος μπορεί να διατυπώσει και τις παρατηρήσεις του. Με απόφαση των Υπουργών Εργασίας
και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας και ΚοινωνικήςΑλληλεγγύης, μετά από γνώμη του Δ.Σ του ΕΟΦ, ενεργείται η καταστροφή των ιδιοσκευασμάτων ή και η διάθεση αυτών σε νοσηλευτικά ή άλλα ιδρύματα.»
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 23:55:05
Απάντηση #33
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


ΑΘΗΝΑ, 16/09/2010
Αριθ. Πρωτ. Γ55/799
Βαθμός Προτεραιότητας
…….…
Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ : ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κων/νου 8 – 102 41 ΑΘΗΝΑ
Αριθ. Τηλ.: 210 – 5220754, 5221966
Αριθ. FAX : 210 – 5226730

ΠΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΥΠΟΚ/ΤΑ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Γραφείο Διοικητή
2. Γραφείο Γενικής Δ/ριας Υπηρεσιών Υγείας
3. Δ/νση Επιθεώρησης Υπηρεσιών Ασφάλισης
4. Δ/νση Επιθεώρησης Υπηρεσιών Υγείας
5. Υ.Π.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.
6. Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

ΘΕΜΑ : « Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος»

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το υπ’ αριθμ. Γ55/492/31-8-05 Γεν. έγγραφό μας

Με το παρόν έγγραφο σας εφιστούμε την προσοχή ότι στις περιπτώσεις φαρμακοποιών, για τους οποίους έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις της Νομοθεσίας κατά την εκτέλεση των συνταγών ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και έχει κινηθεί διαδικασία επιβολής κύρωσης, όταν προβαίνουν σε αλλαγή της νομικής τους μορφής στις συμβάσεις με το Ίδρυμα, δεν θα προωθούνται τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται για μεταβολή της σύμβασης από τους εν λόγω φαρμακοποιούς, αν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με την Υπηρεσία μας.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ/ΡΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

24 Σεπτεμβρίου 2010, 15:27:39
Απάντηση #34
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

4 Οκτωβρίου 2010, 23:34:26
Απάντηση #35
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Πόσο κοντά σε ένα Περιφερικό Ιατρείο μπορεί να έρθει και να κολλήσει ένα φαρμακείο;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ζούμε μοναδικά φαινόμενα, όπου περιφερικό ιατρείο και φαρμακείο χωρίζονται από έναν μόνο τοίχο!
Αυτά τα φαινόμενα έχουν πυροδοτηθεί ιδιαίτερα από το επικείμενο άνοιγμα του επαγγέλματος, που οδηγεί τους παλαιούς φαρμακοποιούς να αναζητούν το μέγιστο δυνατό "γάντζωμα" τους στην πηγή των συνταγών, για να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων.

Πάντως, η εικόνα του φαρμακείου κολλητά στο Π.Ι., εκτός από κακόγουστη (τριτοκοσμική), είναι και επιστημονικά απαράδεκτη.

Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να υπάρχει σχετική νομοθεσία που να επιβάλλει την εγκατάσταση φαρμακείου σε διακριτική απόσταση από το Π.Ι. ή άλλο Δημόσιο Ιατρείο.
« Τελευταία τροποποίηση: 4 Οκτωβρίου 2010, 23:42:24 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

4 Μαρτίου 2011, 23:24:22
Απάντηση #36
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


"Πειράζουν" οι ΦμΦ τις τιμές των φαρμάκων που αναγράφονται πάνω στα κουπόνια; Και μπορέλι.

Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτω την παρακάτω (σημερινή) φωτογραφία, όπου η τιμή ενός Venoruton eff tabs 1000mg, πειράχτηκε (προς τα πάνω φυσικά) από τον ΦμΦ, και συγκεκριμένα από τιμή κουπονιού (μαύρου, παρακαλώ) 15.28, ανέβηκε αυθαίρετα/ετσιθελικά σε 16.92 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το druglist.gr δίνει:
2800216407048   VENORUTON EF. TABL. 1000MG/TAB BTx30 (TUB 2x15)   ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ   9,82 €   11,29 €   16,23

"Mε τίποτε!" ψιθύρισα χαμηλόφωνα όταν η ασφαλισμένη μου ζήτησε να της το "γράψω" -  Ωστόσο, αυτός που θα το πληρώσει πραγματικά πολύ ακριβά, με πολλαπλάσια μείωση του τζίρου του, είναι ο ίδιος ο $#&^*!@ΦμΦ. Γιατί οι κουτοπονηριές, πρέπει να κοστίζουν ακριβά σε αυτόν που προσπαθεί να κερδίσει από αυτές.
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Μαρτίου 2011, 13:28:03 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

5 Μαρτίου 2011, 13:58:41
Απάντηση #37
Αποσυνδεδεμένος

timex


Τι λες τωρα;;;!!!!
Καλά κάνουν και τέτοια!!
Ρε γμτ σκέφτομαι όταν τελειώσω δεν θα ξέρω απο τι να προφυλαξω τους ασθενείς και απο τι τον εαυτό μου!
Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004!!

5 Μαρτίου 2011, 17:44:56
Απάντηση #38
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ρε γμτ σκέφτομαι όταν τελειώσω δεν θα ξέρω απο τι να προφυλαξω τους ασθενείς και απο τι τον εαυτό μου!


Εγω σε πρωτη φάση προσπαθω να προφυλάξω τους ασθενεις από τον εαυτο μου και τον εαυτο μου απο τους ασθενεις...
+

5 Μαρτίου 2011, 18:09:05
Απάντηση #39
Αποσυνδεδεμένος

alfie


"Φαρμακερή" απάτη εις βάρος του ΙΚΑ

Το ποσό του 1.000.000 ευρώ εκτιμάται ότι θα υπερβεί η απάτη σε βάρος του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ από φαρμακείο της Αττικής, όπως αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα,  η Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας Συνταγών και η Φαρμακευτική Υπηρεσία του Ιδρύματος, μετά από μηνυτήρια αναφορά του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ εις βάρος της συγκεκριμένης φαρμακοποιού, πραγματοποίησαν έλεγχο.

Σύμφωνα με το Ίδρυμα, η ζημιά που διαπιστώθηκε μέχρι τώρα, ανέρχεται στο ποσό των 660.000 ευρώ και εκτιμάται ότι θα υπερβεί το 1.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της φαρμακοποιού, ως ασφαλιστικό μέτρο, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Ιδρύματος.

 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

5 Μαρτίου 2011, 18:35:41
Απάντηση #40
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
"Φαρμακερή" απάτη εις βάρος του ΙΚΑ

Το ποσό του 1.000.000 ευρώ εκτιμάται ότι θα υπερβεί η απάτη σε βάρος του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ από φαρμακείο της Αττικής, όπως αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα,  η Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας Συνταγών και η Φαρμακευτική Υπηρεσία του Ιδρύματος, μετά από μηνυτήρια αναφορά του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ εις βάρος της συγκεκριμένης φαρμακοποιού, πραγματοποίησαν έλεγχο.

Σύμφωνα με το Ίδρυμα, η ζημιά που διαπιστώθηκε μέχρι τώρα, ανέρχεται στο ποσό των 660.000 ευρώ και εκτιμάται ότι θα υπερβεί το 1.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της φαρμακοποιού, ως ασφαλιστικό μέτρο, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Ιδρύματος.

 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ;D
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

5 Μαρτίου 2011, 21:37:19
Απάντηση #41
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Bρε παιδιά, δηλαδή πρόκειται για την ίδια εκείνη υπόθεση με το πηγάδι του Λαυρίου;

Σύμφωνα πάλι με το δημοσίευμα που παραθέτει λίγο πιο πάνω ο @alfie (αλλά και ο tasath στην ενότητα της ακροβοφαρμακίας) πρόκειται για γυναίκα φαρμακοποιό, ενώ σύμφωνα με το link του anastasios, φαρμακοποιός ήταν ο σύζυγος και η σύζυγος ιατρός (και συνταγογράφος του συζύγου). Σαν λίγο να μπερδευτήκαμε, ε;  ???

Δεν είναι ξένο προς τα ήθη μας [δυστυχώς], κάποιος με πολύ χρήμα να εξαγοράζει υψηλές διασυνδέσεις, πολιτική επιρροή, ακόμη και πολιτικές φιλοδοξίες και υπάρχουν πάμπολλα τέτοια παραδείγματα στις τοπικές κοινωνίες. Επίσης, σε τουριστικά μέρη, συναντούμε όλο και συχνότερα φαρμακοποιούς-πάκμαν που καταπίνουν ό,τι ακίνητο πωλείται μπροστά τους ή δίπλα τους, αφού πλέον έχουν απομείνει οι μόνοι που μπορούν.

Το μεγάλο ζήτημα είναι τί συνέπειες θα υποστεί από εδώ και πέρα το ζεύγος, δεδομένου και του πολύ μεγάλου μεγέθους της απάτης (ένας ιατρός του ΕΣΥ με τα τωρινά δεδομένα, για να αποταμιεύσει το 1.1 εκ. του ζεύγους, πρέπει να δουλεύει ζώντας με στερήσεις για περίπου 150 χρόνια). 
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Μαρτίου 2011, 21:42:55 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

5 Μαρτίου 2011, 22:09:09
Απάντηση #42
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
(ένας ιατρός του ΕΣΥ με τα τωρινά δεδομένα, για να αποταμιεύσει το 1.1 εκ. του ζεύγους, πρέπει να δουλεύει ζώντας με στερήσεις για περίπου 150 χρόνια). 

Υπερβολές... Εμένα μου βγαίνουν μόλις 147 χρονάκια...  :P :P :P

ps: "να δουλεύει ζώντας" ή καλύτερα "να ζει δουλεύοντας", όπως προστάζει και η τρόικα?

6 Μαρτίου 2011, 13:56:58
Απάντηση #43
Αποσυνδεδεμένος

tasath


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Bρε παιδιά, δηλαδή πρόκειται για την ίδια εκείνη υπόθεση με το πηγάδι του Λαυρίου;

Είναι η υπόθεση του πηγαδιού στο Λαύριο. Διαφορετική από την άλλη με τη γυναίκα φαρμακοποιό.
Λεπτομέρειες εδώ:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και φάρμακα στα πηγάδια του Λαυρίου."
Μπουμπούκος γιοκ. Τσεκούρι τώρα.

6 Μαρτίου 2011, 13:59:49
Απάντηση #44
Αποσυνδεδεμένος

tasath


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
"Πειράζουν" οι ΦμΦ τις τιμές των φαρμάκων που αναγράφονται πάνω στα κουπόνια; Και μπορέλι.

Η σωστή (τωρινή) τιμή είναι 16,23€. Αν το 16,92€ δεν είναι η τιμή προ της πρόσφατης μείωσης (που έμεινε π.χ. εκ παραδρομής), τότε γιατί δεν προχωράτε σε μια καταγγελία;
Αν μάλιστα αποδειχθεί ότι ο ασφαλισμένος πλήρωσε συμμετοχή επί της "πειραγμένης" τιμής, θα είναι μια πολύ χρήσιμη κίνηση.
Μπουμπούκος γιοκ. Τσεκούρι τώρα.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
37 Απαντήσεις
26220 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 28 Νοεμβρίου 2013, 16:06:47
από EzeΤΡΟΛ
3 Απαντήσεις
5403 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12 Δεκεμβρίου 2011, 22:55:13
από Gateopener
9 Απαντήσεις
5800 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 28 Απριλίου 2013, 14:31:43
από Gatekeeper
0 Απαντήσεις
3736 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Σεπτεμβρίου 2019, 21:41:05
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
11854 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Μαρτίου 2020, 14:56:38
από Argirios Argiriou