Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Ιατρικές ατάκες

<< < (2/4) > >>

Νίκος Αγγελής:
κανοντας εφημερια σε ουρολογικη κλινικη ειμαι στο εξωτερικο ιατρειο με τον supervisor μου..ενας τυπος 50 φευγα , κατσαρο μαλλι με μπουκλιτσες , γυαλακι και παντα μα παντα ενα γαληνιο και πραο βλεμμα που σε ηρεμει...μου λεει καποια στιγμη "κυριε συναδελφε το επαγγελμα αυτο (του ουρολογου) ειναι το μοναδικο που βαζεις δαχτυλο και σου λενε και ευχαριστω"  :D
δεν ξερω αν κολλαει εδω να πω οταν ηθελα να κανω ψηλαφιση προστατη και ειχα το δαχτυλο μεσα και ο ασθενης να χοροπηδαει δεξια αριστερα στο ιατρειο και εγω απο πισω του να μην μπορω να τραβηξω το δαχτυλο μου..ο δε γιατρος να μας κοιταει αταραχος και η νοσοκομα να εχει πεσει κατω απο την καρεκλα απο τα γελια...εγω?? να βριζω απο μεσα μου και να προσπαθω να τον σταματησω...οχι οτι πονουσε αλλα συμφωνα με τα λογια του " δεν εχει βαλει ποτε δαχτυλο "

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
"Χτύπησε στο γόνατο και του έκαναν ορθοσκόπηση!"

(με τις υγείες του! λες να του βρήκαν μηνίσκο στις αιμορροΐδες; )  ;D

flone:
(Πικρές) ιατρικές (πράγματι ιατρικές) ατάκες

'να τον στεντονιάσουμε?' (=να δώσουμε διαζεπάμη στον κακομοίρη που έρχεται μέρα παρά μέρα στα επείγοντα αλλά κανείς δεν του είπε ότι έχει αγχώδη διαταραχή και πρέπει να πάρει κάποια αγωγή ή/και να πάει σε Ψυχίατρο)

Ενημέρωση συγγενών βαρέως πάσχοντος: 'Γιατρέ, θα γίνει καλά?', ΄γιατρός' (Διευθυντής Παθολογίας): 'εκεί που θα πάει μια χαρά θα είναι'

Ο ίδιος 'γιατρός': 'Λοιπόν, να πάς σπίτι και να μην ζαλίζεσαι' (επίσης, κατά περίπτωση, 'να μη βήχεις, να μην πονάς' κλπ)

Άλλος διευθυντής ρωτάει ασθενή με ισχυρή αιφνίδια κεφαλαλγία, εμετούς, υπνηλία: 'μήπως ήπιες πολύ?'

Μετά από διαλεκτική συζήτηση (σε επίσκεψη) σχετικά με τη βιβλιογραφία προφυλακτικής αντιθρομβωτικής αγωγής σε κολπική μαρμαρυγή, αναφορές σε ελάττωση σχετικού κινδύνου, κλινικές μελέτες κλπ ανακοινώνεται στον ασθενή το ιατρικό διάταγμα: 'Λοιπόν, αντί για την ασπιρίνη θα παίρνεις ένα άλλο καλύτερο. (τελεία!)'

Έχει κι άλλα, αλλά πού θα πάει, δεν θα κάνουν και οι ασθενείς ένα forum?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆλλος διευθυντής ρωτάει ασθενή με ισχυρή αιφνίδια κεφαλαλγία, εμετούς, υπνηλία: 'μήπως ήπιες πολύ?'

--- Τέλος παράθεσης ---

Χμμ... όχι και τόσο άσχημα. Κινείται στην κατεύθυνση της επίρριψης της ευθύνης στον ίδιο τον Ασθενή και δεν αποκλείεται να πρόκειται πράγματι για την πηγή του προβλήματος. Βέβαια, καλό είναι πρώτα ν' αποκλείουμε κάτι οξύ και σοβαρό. 

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆλλος διευθυντής ρωτάει ασθενή με ισχυρή αιφνίδια κεφαλαλγία, εμετούς, υπνηλία: 'μήπως ήπιες πολύ?'

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν θα με παραξένευε, αν η ερώτηση ήταν: "Χικ, χικ, μήπως ήπιες πολύ? Χικ, χικ"
Το "ήπιες" μπορεί να αντικατασταθεί με το "ήπιατε" όχι από λόγους ευγένειας αλλά ανάλογα με τη βαρύτητα του "χικ" (του γιατρού βεβαίως)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση