Γενικά > Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Forum

Ανακοινώσεις

<< < (3/6) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Η μεταφορά έχει ολοκληρωθεί και να διευκολύνω τους DNS servers τροποποίησα λίγο την μορφή της διεύθυνσης του forum κάνοντας το forum.pfy.gr αντι Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αυτό εξαναγκάζει στην χρήση του νέου server ακόμη κι αν δεν έχει υπάρξει ανανέωση στους servers των ISP.
Όμως όταν θα πηγαίνετε σε σελίδα που έχει το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος θα βλέπετε για 2-3 μέρες τον παλαιό server.

Argirios Argiriou:
Δεν ξέρω αν είναι απλώς η εντύπωσή μου αλλά νομίζω ότι οι σελίδες στο φόρουμ αλλάζουν πιο γρήγορα από τότε που έγινε η μεταφορά σε νέο server.

Δ. Κουναλάκης:
Περιμένω διαφορά στην ταχύτητα καθώς οι προδιαγραφές είναι σαφώς καλύτερες στο νέο server.
Ο παλαιός server έχει πάψει να λειτουργεί και πιστεύω ότι όλοι έχουν μεταφερθεί στον καινούργιο.
Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ πείτε το.

Δ. Κουναλάκης:
Προγραμματίζεται ήδη αναβάθμιση στις δυνατότητες-πόρους του server (περισσότερη μνήμη, χώρος, bandwidth).
Σήμερα το βράδυ, 19/02/2011, προγραμματίζεται μια αναβάθμιση που θα απαιτήσει κάποιες ώρες το φορουμ να μην είναι σε λειτουργία.

Κλείνουμε 3 χρόνια σε 2-3 ημέρες και έχουμε φτάσει πλέον τους 1200 "unique" επισκέπτες ημερησίως και μέσο χρόνο παραμονής στο forum τα 12 λεπτά σύμφωνα με το Google Analytics.

Unique επισκέπτης ορίζεται ένας αναγνώστης του φορουμ ανεξαρτήτως πόσες σελίδες θα επισκεφτεί και πόσες φορές τη μέρα θα το κάνει αυτό και αφού αφαιρεθούν οι επισκέψεις από μηχανές αναζήτησης. Για page Hits δεν μιλάμε, έχουμε χάσει το λογαριασμό. Επίσης, είμαστε ταχτικά στην πρώτη σελίδα των σελίδων που επιστρέφει το Google για αναζήτησεις σχετικά με θέματα υγείας και σχεδόν πάντα εάν ζητηθεί οι σελίδες να είναι στα ελληνικά.

Δ. Κουναλάκης:
Οι εργασίες συντήρησης ολοκληρώθηκαν. Ίσως να υπάρξουν μικροπροβλήματα που θα διορθωθούν

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση