Γενικά > Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Forum

Ανακοινώσεις

<< < (5/6) > >>

anastasios theodoridis:
Αφού έγραψα 2 η ώρα και σας ευχαρίστησα  ;D

Δ. Κουναλάκης:
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μετάβαση του forum σε νέο server και ίσως για κάποιες ώρες να παραμείνει εκτός λειτουργίας.
Θα ενημερώσω μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Δ. Κουναλάκης:
Η μεταβαση ολοκληρώθηκε. Εάν βλέπετε αυτή τη σελίδα τότε είστε ΟΚ. Το σύνηθες είναι 2 ημέρες.
Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει η ακραία περίπτωση να χρειαστεί να περάσουν 11 ημέρες για να δείτε το φορουμ. Σε αυτή την περίπτωση να ξέρετε ότι έχετε τον πιο τσιγκούνη internet provider που υπάρχει.... Αν παρέλθουν οι 11 ημέρες και συνεχίσει τότε όντως έχετε (εσεις, και το φορουμ) κάποιο πρόβλημα.

Δ. Κουναλάκης:
Καλημέρα,
Οκτώ χρόνια μετά την έναρξη αυτού του forum, το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν αδύνατο να συνεχίσει να λειτουργεί με τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει. Έτσι, χθες μετά από μια αναβάθμιση ασφάλειας στο server που το φιλοξενεί δεν ήταν δυνατή η λειτουργία του. Προχώρησα στην αναβάθμιση του λογισμικού που "τρέχει" το forum και αυτό έχει ως συνέπεια πολύ δουλειά και βελτιώσεις που είχα κάνει στην προηγούμενη έκδοση να έχουν χαθεί σήμερα.
Αν και με βρίσκει σε πιεσμένη από άποψη χρόνου περίοδο, θα ξαναβάλω ξανά τις δυνατότητες που είχε μέχρι σήμερα. Τις επόμενες μέρες σταδιακά, όλα θα επιστρέψουν όπως το είχαμε συνηθίσει και επιφυλάσσομαι και για επιπλέον δυνατότητες σε χρήση από κινητά.

Αρχίατρος:
Ήταν παλιά η πλατοφόρμα, αναρωτιόμουν μέχρι πότε θα διατηρούνταν μιας κι τα περισσότερα φόρουμζ έχουν αναβαθμιστεί, αργούσε κτλ.

Η καινούρια πετάει !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση