Γενικά > Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Forum

Ανακοινώσεις

<< < (2/6) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τώρα που άλλαξε - μεγάλωσε το μέγεθος των επισυναπτόμενων αρχείων, μήπως μπορεί να γίνει κάποια ανανέωση - εμπλουτισμός στο είδος των αρχείων που μπορούμε να επισυνάψουμε; Π.χ. wmv

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤώρα που άλλαξε - μεγάλωσε το μέγεθος των επισυναπτόμενων αρχείων, μήπως μπορεί να γίνει κάποια ανανέωση - εμπλουτισμός στο είδος των αρχείων που μπορούμε να επισυνάψουμε; Π.χ. wmv

--- Τέλος παράθεσης ---

Έγινε

Δ. Κουναλάκης:
Τις τελευταίες μέρες έχουν προστεθεί κάποιες δυνατότητες στο φόρουμ που θα μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη πιστεύω.
1. Προστέθηκε στην αρχική σελίδα, στο κάτω μέρος και δυνατότητα αναζήτησης μέσω του google που σαν μηχανή αναζήτησης είναι καλύτερη από την ενσωματωμένη στο forum.
2. Τα βιντεο από το youtube μπορείτε πλέον να τα ενσωματώνετε και να είναι ορατά στην σελίδα του φόρουμ. Μαρκάρετε το link και πατάτε το κουμπί με το σήμα του youtube που υπάρχει στα εικονίδια όταν γράφετε ένα μήνυμα.
3. Ένα ακόμη κουμπί με το σήμα της ραδιενέργειας έχει προστεθεί στα εικονίδια όταν γράφετε ένα μήνυμα και με αυτό μπορείτε να κρύβετε τμήμα του μηνύματος σας ώστε να μην είναι ένα κατεβατό εάν έχει μεγάλο μέγεθος. Είναι η γνωστή λειτουργία spoiler από τα αγγλικά.
4. Σε κάθε θέμα στο κάτω μέρος υπάρχουν κάποιες λέξεις-κλειδιά και ένα κουμπί προστέθηκε στο πάνω μέρος της οθόνης. Μπορούμε να μαρκάρουμε τα θέματα ώστε να είναι πιο εύκολα να βρούμε κοινού αντικειμένου συζητήσεις. Οι διαχειριστές μπορούν και να σβήνουν λέξεις-κλειδιά, τα απλά μέλη μπορούν μόνο να προσθέτουν. Κάθε μέλος επίσης μπορεί να σβήσει λέξεις-κλειδιά που πρόσθεσε σε ένα θέμα.

Επειδή το λογισμικό του φόρουμ το έχουμε γεμίσει αλλαγές τον τελευταίο καιρό για να κάνει αυτά που κάνει, εάν βρείτε κάποιο πρόβλημα ευχαρίστως να βοηθήσουμε και να διορθωθεί. Τυχόν προβλήματα-απορίες, παρακαλώ να δημοσιεύονται εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7/2/2010 θα γίνει μεταφορά του forum σε νέο server με στόχο να γλιτώσουμε πολλά προβλήματα που υπάρχουν ήδη. Στο διάστημα της μεταφοράς θα δειτε το forum να φαίνεται κλειστό. Για κάποιους δεν θα πάρει ούτε δύο ώρες, για άλλους 1-2 ημέρες. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται από το παροχέα σας. Στο παρελθόν είχαμε πρόβλημα με την HOL. Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο χρόνος αυτός να είναι ελάχιστος.

timex:
Ευχαριστουμε για την ενημερωση!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση