Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
18 Απριλίου 2024, 16:19:19

Αποστολέας Θέμα: Ανοιχτή επιστολή για παραίτηση Μαριόλη  (Αναγνώστηκε 17280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

9 Μαΐου 2010, 13:42:09
Απάντηση #15
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Αγωνιστική Παρέμβαση - Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

[spoiler]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ - ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

    Βύρωνας, 8 Μαΐου 2010

   

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

    Σε φάση εκτόνωσης η κρίση στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Βύρωνα!

   

    Σημαντικές πρωτοβουλίες από τη Δημοτική Αρχή και άμεσο το προσωπικό ενδιαφέρον της Υπουργού Υγείας στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων

   

   

    Η μεγάλη και εύλογη αναστάτωση που δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες από την παραίτηση του Επιστημονικού Υπευθύνου του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στον Δήμο Βύρωνα, ιατρού Ανάργυρου Μαργιόλη, δείχνει να οδηγείται σε εκτόνωση.

   

    Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και πρωτοβουλίες του Δημάρχου Βύρωνα, τόσο με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όσο και προς τη Διοίκηση του Ιπποκράτειου, αλλά και με δεδομένη την άμεση ανταπόκριση και το προσωπικό ενδιαφέρον της Υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία από την πρώτη στιγμή και παρά τη δύσκολη πολιτική συγκυρία προχώρησε σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, αναμένεται να δρομολογηθούν συγκεκριμένες λύσεις στα ζητήματα που προέκυψαν και που οδήγησαν σε παραίτηση τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου και στην υπολειτουργία του Κέντρου για αρκετά 24ωρα!

   

    Συγκεκριμένα, εντός της εβδομάδας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την Υπουργό για την οριστική επίλυση του θέματος, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν προηγηθεί με εντολή της επιμέρους συναντήσεις και συσκέψεις τόσο του Διοικητού της ΔΥΠΕ Αναστάσιου Χατζή, όσο και του Διοικητού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Κωνσταντίνου Μπάνη, με υπηρεσιακούς παράγοντες και τον τελούντα υπό παραίτηση Επιστημονικό Υπεύθυνο, ιατρό Ανάργυρο Μαργιόλη.

   

    Με αφορμή τις εξελίξεις αυτές, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε τα εξής:

   

    «Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας τα τελευταία χρόνια πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί. Η συμβολή τόσο του Ανάργυρου Μαργιόλη, όσο και των συνεργατών του, στη δημιουργία και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια ανεκτίμητη, πέρα από ωράρια και συμβατικές υποχρεώσεις, πέρα από γραφειοκρατικές διαδικασίες και λογικές. Το αίτημα και η ανάγκη στήριξης της προσπάθειας αυτής από την Πολιτεία υπήρξε διαχρονικό και η διεκδίκηση των αυτονόητων για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου επιβεβλημένη.

   

    Ευχαριστώ προσωπικά την Υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τους συνεργάτες της για το άμεσο ενδιαφέρον τους για την επίλυση του θέματος που δημιουργήθηκε και για την άμεση ανταπόκρισή τους στις πρωτοβουλίες που πήραμε. Με δεδομένο το ενδιαφέρον τους, αλλά και τις μέχρι σήμερα καίριες παρεμβάσεις τους, αναμένουμε εντός της εβδομάδας την τελική διευθέτηση των ζητημάτων που προέκυψαν και που θα οδηγήσουν στην εξομάλυνση της δυσλειτουργίας που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες στο Κέντρο Υγείας, τόσο προς όφελος των δημοτών μας αλλά και των πολιτών των όμορων Δήμων».

   

    Για το Γραφείο Τύπου Δήμου Βύρωνα
[/spoiler]

Άραγε ποιο ήταν το πρόβλημα;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

9 Μαΐου 2010, 18:34:25
Απάντηση #16
Αποσυνδεδεμένος

timex


Σήμερα το πρωι στο ΜΕΓΚΑ είχε ρεπορτάζ για το ΚΥ Βύρωνα.Είχαν μαζευτεί και κάποιοι κάτοικοι και ζητούσαν τη στελέχωσή του.

25 Ιουνίου 2010, 12:09:51
Απάντηση #17
Αποσυνδεδεμένος

Όμηρος

Επώνυμοι

25 Ιουνίου 2010, 17:33:12
Απάντηση #18
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Αγαπητό Τροκτικό
Σε απάντηση ανάρτησης ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ σας, σχετικα με την αποκατασταση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βύρωνα σας παραθέτουμε για την ορθή ενημέρωση τα εξής:

Αποκαθίσταται από τη Δευτέρα 28 του μηνός η ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Βύρωνα, με εφημερία μικτού τύπου από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ καθημερινά-Σαββατοκύριακα αλλά και Αργίες, με την προσθήκη νέων γιατρών και με επικεφαλής πλέον τη Διευθύντρια ιατρό Παθολόγο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείο Αναστασία Αντύπα- Θεοδωροπούλου...


Με εντολή της Υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, αλλά και με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Παναγιώτη Κόνσουλα μαζί με ενεργούς πολίτες, ο Διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κώστας Μπάνης (σ.σ. στο οποίο υπάγεται διοικητικά το Κέντρο Υγείας Βύρωνα) με υπευθυνότητα ξεπέρασε όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα και ολοκλήρωσε στο μικρότερο δυνατό χρόνο τις διαδικασίες για την πλήρωση των τριών θέσεων γενικής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Αντύπα-Θεοδωροπούλου, τοποθετήθηκαν οι επικουρικοί ιατροί Παναγιώτης Μπουρλίδης και Δήμητρα Γελασάκη (σ.σ ήδη υπηρετεί ο επικουρικός ιατρός Αλέξανδρος Μπαρτζώκας), ενώ ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου και η διαδικασία κρίσης για την κάλυψη της οργανικής θέσης Επιμελητή Β΄ του Κέντρου Υγείας και μέσα στον Ιούλιο θα τοποθετηθεί και ο ιατρός Αριστοφάνης Γκίκας. Επίσης μέσα στον Ιούλιο αναμένεται και τέταρτος επικουρικός ιατρός ο κ.Χρήστος Κωνσταντής.


Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον της υπουργού Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Διοικητή του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου κ.Μπάνη για την αποτελεσματικότητα του αλλά και τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Παναγιώτη Κόνσουλα που όπως είπε "από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στο πρόβλημα και βοήθησε καθοριστικά με τις επαφές του με την υπουργό κ. Ξενογιανακοπούλου και τον κ.Μπάνη ώστε να ξεπεραστεί σε χρόνο ρεκόρ..."


Π. Κόνσουλας: « Η αποτελεσματικότητα της Υπουργού κ. Ξενογιαννακοπούλου, έδωσε νέα πνοή στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα»


Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Κόνσουλας με αφορμή την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βύρωνα δήλωσε:


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την υπουργό Υγείας κ.Ξενογιαννακοπούλου για την άριστη διαχρονική συνεχή συνεργασία μας από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της αλλά και για την αποτελεσματικότητα της στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, που με την τοποθέτηση νέου ιατρικού προσωπικού και με επικεφαλής την διευθύντρια ιατρό παθολόγο Αναστασία Αντύπα-Θεοδωροπούλου αποκτά νέα πνοή. Επίσης να συγχαρώ τον ακούραστο Διοικητή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου κ.Μπάνη που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και να δώσει ουσιαστική λύση στην ομαλή λειτουργία στο Κέντρο Υγείας της Πόλης μας, προς όφελος των πολιτών".


Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας και ενεργοί πολίτες μόλις δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη λειτουργία πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το 1ο Αστικό Κ.Υ Βύρωνα στην οδό Κορυτσάς-3.


Φιλικά


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος

Εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Βύρωνα"
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

26 Ιουνίου 2010, 01:05:26
Απάντηση #19
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
1.   Τελικά δεν επέστρεψε ο κ. Μαριώλης ?
2.   Από πότε προβλέπέτε ένας Δ/ντής που αποσπάται από κάπου αλλού σε ένα Κ.Υ. να ασκεί και την Δ/ση της μονάδας?
                ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
3.   Από πότε επιτρέπονται οι ΜΙΚΤΕΣ εφημερίες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και θα εφημερεύει με τέτοιες το Κ.Υ. Βύρωνα?
                ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
4.   Από πότε θεωρείται αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών η μη 24ωρη εφημερία του Κ.Υ.?

Τελικά, τα ανωτέρω 2 και 3 είναι παντελώς παράνομα, ενώ το 4 ανήθικο (για το 1ο δεν γνωρίζω τι συμβαίνει).

Μήπως τελικά αυτά εννοεί ο αρθρογραφών δημοσιογράφος και "εκπρόσωπος τύπου της αξιωμ. αντιπολίτευσης" (δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιοσ θεσμός!!!) ως «μέριμνα για εύρυθμη λειτουργία» εκ μέρους της κ. υπουργού ή «δώσιμο ουσιαστικών λύσεων και ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών προβλημάτων» για το διοικητή του Ιπποκρατείου?

Τελικά είμαστε τόσο κρετίνοι σε αυτή τη χώρα? Τρώμε τόσο κουτόχορτο? Ή απλά με τα παραμύθια διασκεδάζουμε τη μίζερη πραγματικότητά μας?
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιουνίου 2010, 01:07:41 από D-Michalis »
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

26 Ιουνίου 2010, 02:35:50
Απάντηση #20
Αποσυνδεδεμένος

Όμηρος

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
1.   Τελικά δεν επέστρεψε ο κ. Μαριώλης ?
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Γ 523 (ημερ. κυκλοφορίας 21-06-2010) η παραίτηση του ΜΑΡΙΟΛΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Επιμ. Β΄Γενικής Ιατρικής στο Κ.Υ. ΒΥΡΩΝΑ (Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»)

26 Ιουνίου 2010, 07:55:39
Απάντηση #21
Αποσυνδεδεμένος

Σπ. Α. Μάρκου


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
1.   Τελικά δεν επέστρεψε ο κ. Μαριώλης ?
2.   Από πότε προβλέπέτε ένας Δ/ντής που αποσπάται από κάπου αλλού σε ένα Κ.Υ. να ασκεί και την Δ/ση της μονάδας?
                ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
3.   Από πότε επιτρέπονται οι ΜΙΚΤΕΣ εφημερίες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και θα εφημερεύει με τέτοιες το Κ.Υ. Βύρωνα?
                ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
4.   Από πότε θεωρείται αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών η μη 24ωρη εφημερία του Κ.Υ.?

Τελικά, τα ανωτέρω 2 και 3 είναι παντελώς παράνομα, ενώ το 4 ανήθικο (για το 1ο δεν γνωρίζω τι συμβαίνει).

Μήπως τελικά αυτά εννοεί ο αρθρογραφών δημοσιογράφος και "εκπρόσωπος τύπου της αξιωμ. αντιπολίτευσης" (δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιοσ θεσμός!!!) ως «μέριμνα για εύρυθμη λειτουργία» εκ μέρους της κ. υπουργού ή «δώσιμο ουσιαστικών λύσεων και ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών προβλημάτων» για το διοικητή του Ιπποκρατείου?

Τελικά είμαστε τόσο κρετίνοι σε αυτή τη χώρα? Τρώμε τόσο κουτόχορτο? Ή απλά με τα παραμύθια διασκεδάζουμε τη μίζερη πραγματικότητά μας?


Βεβαίως και είναι παράνομα. Και θα καταπέσουν στην πρώτη αίτηση ακύρωσης απο οιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον.

Ομοίως απο κανέναν νόμο δεν προβλέπεται να ορισθεί ως Επιστημονικός Υπεύθυνος Επιμελητής Β. Και η ΕΛΕΓΕΙΑ και η ΕΝΩΣΗ το γνώριζαν πολύ καλά. Γιατί δεν μιλούσαν; Και στο παρελθόν και τώρα ελλείψει Δ/ντή, ο επιστημονικός υπεύθυνος έπρεπε να έχει οργανική θέση και να έχει τον βαθμό του Επιμ. Α ή τον τίτλο του Αναπλ. Δ/ντή. Εαν δεν υπάρχουν αυτοί την επ. ευθύνη την έχει ο Δ/ντής του Τομέα. Αυτός με την σειρά του μπορεί να δώσει αρμοδιότητες του ακόα και σ' εναν Επιμ. Β, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας.

Και μια και μιλάμε για νόμους είμαι περίεργος πως θα χειριστεί η ΕΛΕΓΕΙΑ και η ΕΝΩΣΗ το ΠΔ 38/10 (ΦΕΚ A 78/2010) :


Άρθρο 28
Ειδική εκπαίδευση γενικής ιατρικής
(Άρθρο 28 της Οδηγίας 2005/36/ΕΚ)
1. Η εισαγωγή στην ειδική εκπαίδευση γενικής ιατρικής προϋποθέτει την ολοκλήρωση και την επικύρωση εξαετών σπουδών στο πλαίσιο του κύκλου σπουδών που αναφέρεται στο άρθρο 24.

2. Η ειδική εκπαίδευση γενικής ιατρικής, που οδηγεί σε απόκτηση τίτλου έχει τριετή τουλάχιστον διάρκεια με πλήρη παρακολούθηση. Ειδική εκπαίδευση γενικής ιατρικής, η οποία οδήγησε στην απόκτηση τίτλων εκπαίδευσης, που χορηγήθηκαν πριν από την 1η Ιανουαρίου 2006, έπρεπε να έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο έτη με πλήρη παρακολούθηση.
 

1 Ιουλίου 2010, 20:55:25
Απάντηση #22
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
………….
Ομοίως απο κανέναν νόμο δεν προβλέπεται να ορισθεί ως Επιστημονικός Υπεύθυνος Επιμελητής Β. Και η ΕΛΕΓΕΙΑ και η ΕΝΩΣΗ το γνώριζαν πολύ καλά. Γιατί δεν μιλούσαν; Και στο παρελθόν και τώρα ελλείψει Δ/ντή, ο επιστημονικός υπεύθυνος έπρεπε να έχει οργανική θέση και να έχει τον βαθμό του Επιμ. Α ή τον τίτλο του Αναπλ. Δ/ντή. Εαν δεν υπάρχουν αυτοί την επ. ευθύνη την έχει ο Δ/ντής του Τομέα. Αυτός με την σειρά του μπορεί να δώσει αρμοδιότητες του ακόα και σ' εναν Επιμ. Β, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας.
………….

Επειδή η εν λόγω αναφορά περιλαμβάνει περίοδο ευθυνών μου (στην Ένωση), θα σου πώ ότι πουθενά δεν θα βρείς κείμενα της Ένωσης που να μιλάνε για «επιστημονικό υπεύθυνο» στο Κ.Υ. Βύρωνα. Ποτέ η Ένωση δεν υιοθέτησε αυτό το μοντέλο (για την ακρίβεια δεν είναι μοντέλο, αλλά σκηνικό ….).

Από την άλλη, μονίμως πιέζαμε για την προκήρυξη των κενών θέσεων (μεταξύ των οποίων και η του Δ/ντη) γιατί θεωρούμε απαράδεκτο να λειτουργεί έτσι ένα Κ.Υ. και να το ονομάζουμε και πρότυπο –όσο και αν υπήρχαν πρωτοβουλίες σημαντικές για την ΠΦΥ- αφού, ούτε Γ./Οικ. Γιατρούς διαθέτει (ΕΝΑΣ και μοναδικός ήταν ο κ. Μαριώλης. Όλοι οι άλλοι ήταν επισκέπτες ειδικοτήτων από το Ιπποκράτειο και τα τελευταία έτη προστέθηκαν και 1-2 επικουρικοί).

Όλα όμως κάποτε βρίσκουνε το δρόμο τους και ότι κατουράμε στη θάλασσα το πίνουμε στο αλάτι.
Συστηματικά κωλυσιέργησαν κάποιοι να μη προκηρυχθεί θέση δ/ντη εκεί (χρειαζόταν για αργότερα?). Συστηματικά κωλυσιέργησαν και στο να μην πάνε σε θέση επιμ. Β’ κάποιοι υποψήφιοι που είχαν προϋπηρεσία στο ΕΣΥ (αφού μπορούσαν πηγαίνοντας να γίνουν Επιμ. Α’ με εξέλιξη με 'οτι αυτό συνεπάγεται).
Τώρα, με όλες αυτές τις τακτικές, με την αποχώρηση του ενός –συστήματα με έναν δε γίνονται- η μονάδα μένει χωρίς ουτε έναν και συνεχίζει να λειτουργεί «αναβαθμισμένη» με επισκεπτόμενους το Κ.Υ. νοσοκομειακούς γιατρούς.

Θλιβερή εξέλιξη, αλλά αναπότρεπτη για τη μονάδα, αφού κτίζαμε στην άμμο.
« Τελευταία τροποποίηση: 1 Ιουλίου 2010, 21:49:39 από D-Michalis »
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

Λέξεις κλειδιά: Μαριόλης  παραίτηση 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
10 Απαντήσεις
6449 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Μαρτίου 2010, 22:51:00
από anastasios theodoridis
4 Απαντήσεις
7595 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Απριλίου 2012, 22:32:31
από D-Michalis
0 Απαντήσεις
23682 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 2 Ιουνίου 2021, 00:20:40
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2493 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Νοεμβρίου 2021, 00:06:21
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
8404 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Ιουνίου 2022, 10:42:43
από Argirios Argiriou