Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Επιτέλους τα Σύβοτα έχουν γιατρό!!!!!

(1/1)

mandreou:
Από ZOUGLA.GR
"Επιτέλους γιατρός στα Σύβοτα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010, 05:32

Τα Σύβοτα έχουν εξελιχθεί σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της Ηπείρου. Αντιμετώπιζε όμως αρκετά προβλήματα στον τομέα της υγείας.

Η πόλη διέθετε ένα Περιφερειακό Ιατρείο, αλλά δεν υπήρχε ιατρικό προσωπικό! Έτσι αν κάποιος ντόπιος ή επισκέπτης έχριζε ιατρική περίθαλψης ήταν υποχρεωμένος είτε να απευθυνθεί σε ιδιώτη ιατρό είτε πάει στο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας.

Το πρόβλημα αυτό εν μέρει λύνεται, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Φιλιατών, από την Τρίτη 6 Ιουλίου θα υπάρχει μόνιμα γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Συβότων."

Κοίτα να δεις ζόρια που τραβούσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Φιλιατών! Αλλά εκεί από ότι θυμάμαι πάει διακοπές και η Βάνα Μπάρμπα, τυχερός ο συνάδελφος!!!

Harper:
Κάνας φουκαράς αγροτικός θα είναι που δεν ξέρει τι τον περιμένει.Αλλά who cares?Είπαμε,λευκές μπλούζες να φέρνουν βόλτα...
Αν γίνεται χαμός από τουριστες θα τα δει όλα!!!

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάνας φουκαράς αγροτικός θα είναι που δεν ξέρει τι τον περιμένει.Αλλά who cares?Είπαμε,λευκές μπλούζες να φέρνουν βόλτα...
Αν γίνεται χαμός από τουριστες θα τα δει όλα!!!

--- Τέλος παράθεσης ---


και γίνεται χαμός.

anastasios theodoridis:
Συγγνώμη για το άσχετο post

Το σπιτάκι με την πισίνα πάνω αριστερά είναι αυθαίρετο ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση