Γενικά > Νομικά θέματα

ΤΣΑΥ

(1/9) > >>

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο τμήμα ιατρικών δαπανων (τηλ 210-8835604) για να ρωτήσω πότε θα πληρωθώ για ιατρικές δαπανες της ασφαλισμένης κόρης μου,που έχω πληρώσει και στην συνέχεια έχω καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ΤΣΑΥ.
Η κυρία που μου μίλησε μου είπε ότι φέτος δεν έχουν πληρωθεί καθόλου εντάλματα,λόγο έλλειψης προσωπικού,μετά την λήξη απασχόλησης των STAGE.Δεν έχουν υπαλληλους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες,έτσι από τώρα και στο εξής οι πληρωμές θα έχουν πρωτόκολο.Που πρακτικά σημαίνει μήνες αναμονής....στην καλύτερη περίπτωση..
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ  .....

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---"απουσιάζουν καθημερινά με απόλυτα δικαιολογημένες άδειες κατά μέσο όρο 40-50 άτομα.................."
--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό; Μόνο εμένα μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός; Πόσοι εργάζονται και τι ποσοστό είναι αυτοί που λείπουν καθημερινά σε "απόλυτα δικαιολογημένες" άδειες;

anastasios theodoridis:
Μάλλον αναφέρεται σε ολόκληρο το δυναμικό του ΤΣΑΥ σε όλη τη χώρα.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Η διαδικασία υποβολής δαπανών από ασφαλισμένους και μέλη των οικογενειών τους προυποθέτει την ηλεκτρονική υποβολή, μετά την αρχική εγγραφή,
 α) της εντολής,
 β) του τιμολογίου και
 γ) των ψηφιοποιημένων εγγράφων στο σύνδεσμο: Υποβολή δαπανών από ασφαλισμενους
ούτως ώστε με τον αριθμό πρωτοκόλλου που αποδίδεται ηλεκτρονικά στο αίτημα, να απευθυνθεί κάποιος στα κατά τόπους καταστήματα και να υποβάλλει
τελικά τα πρωτότυπα έγγραφα για να αναμένει την εκπλήρωση της επιθυμίας του.
 Το θέμα είναι πως ο σύνδεσμος δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην αρχική σελίδα. Δυο μέρες έμεινε κλειστή η ιστοσελίδα του ΤΣΑΥ για τις απαραίτητες
εργολαβίες οι οποίες δεν έφεραν αποτέλεσμα...
  Αν είστε τελικά τυχεροί δώστε σημασία στη κωδικοποίηση των δαπανών. Κατεβάστε τους κωδικούς από το site. Π.χ. έμφραξη με συνθετική ρητίνη=1x 6,66 €

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση