Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Στην αναζήτηση συνταγής, για το χρονικό διάστημα που σ' ενδιαφέρει Διαμαντή, βάζεις το δείκτη στο κυλιόμενο κουμπί δεξιά
και κατεβαίνεις αργά προς τα κάτω. Ταυτόχρονα αυτό αριθμεί της συνταγές μόνο πως αν η σύνδεση σου είναι αργή αναφέρει
''λήψη δεδομένων'' σ' αυτή τη περίπτωση κατεβαίνεις προς τα κάτω με αργότερη κίνηση του δείκτη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να βγάλουμε τις "ληγμένες" και τις ακυρωμένες, πρέπει να γίνει χειροκίνητη ανεύρεση και αφαίρεση από το σύνολο;
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Στην αναζήτηση συνταγής, για το χρονικό διάστημα που σ' ενδιαφέρει Διαμαντή, βάζεις το δείκτη στο κυλιόμενο κουμπί δεξιά
και κατεβαίνεις αργά προς τα κάτω. Ταυτόχρονα αυτό αριθμεί της συνταγές μόνο πως αν η σύνδεση σου είναι αργή αναφέρει
''λήψη δεδομένων'' σ' αυτή τη περίπτωση κατεβαίνεις προς τα κάτω με αργότερη κίνηση του δείκτη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να βγάλουμε τις "ληγμένες" και τις ακυρωμένες, πρέπει να γίνει χειροκίνητη ανεύρεση και αφαίρεση από το σύνολο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι - έχει βρει κανείς άλλο τρόπο;
Xouzouris:
Για τις ληγμενες οχι.
Για τις Ακυρωμένες, Μερικως εκτελεσμενες κλπ, αρκει να πατησεις στο βελακι που εμφανιζεται πανω απο την στηλη "Κατασταση συνταγής" και τις στοιχιζει βασει καταστασης οποτε θα εχεις ολες μαζι τις "Εκτελεσμένες", μετα ολες τις "Ακυρωμένες" κ.ο.κ.
Αναγνώστου Ι.:
Το φαρμακειο της περιοχης μου προφανως δεν εκτελει ηλεκτρονικα τις συνταγες και οι μισες απο τις συνταγες που εχω γραψει ειναι σε κατασταση -συνταγογραφημενες- και οχι εκτελεσμενες. Ειναι νομιμο αυτο ?Με τοσα που ακουω λετε να εχω καποιο προβλημα ?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο φαρμακειο της περιοχης μου προφανως δεν εκτελει ηλεκτρονικα τις συνταγες και οι μισες απο τις συνταγες που εχω γραψει ειναι σε κατασταση -συνταγογραφημενες- και οχι εκτελεσμενες. Ειναι νομιμο αυτο ?Με τοσα που ακουω λετε να εχω καποιο προβλημα ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Απίθανο το βλέπω να μην τις εκτελεί ηλεκτρονικά. Δεν υπάρχει πλέον άλλος τρόπος.
Μάλλον μπερδεύεσαι με το νέο σύστημα καταχώρησης των τριμήνων. Γράφεις σήμερα μια τρίμηνη, περνάνε στο σύστημα 3 συνταγές με το όνομα του ασθενή και ημερομηνία έκδοσης 21/11/12 και κατάσταση "Συνταγογραφημένες". Εκτελείται η πρώτη, οπότε μετατρέπεται σε "Εκτελεσμένη", όμως η 2η και η 3η παραμένουν να φαίνονται ως "Συνταγογραφημένες". Θα μετατραπούν σε "Εκτελεσμένες" όταν (και αν) εκτελεστούν στο μέλλον.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση