Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Ν.ΔΗΜΟΥ:
ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Τώρα κάτω απο την αναγραφόμενη δραστική βάλανε ένα κενό τετραγωνάκι που εκεί μπορείς να γράψεις το προτεινόμενο σκεύασμα. Στην εκτύπωση βγαίνει σαν σχόλιο επι του φαρμάκου.Ετσι δεν χρειάζεται να το γράψεις στα γενικά σχόλια συνταγής
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Τώρα κάτω απο την αναγραφόμενη δραστική βάλανε ένα κενό τετραγωνάκι που εκεί μπορείς να γράψεις το προτεινόμενο σκεύασμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, αλλά να έχει ο φμφ δικαίωμα υποκατάστασης, αλλιώς γυρίζουμε στα παλιά (εμπορική συντ/ση).
Πάντως, κάτι μου λέει ότι καθώς τα συμφέροντα είναι ποικίλα και μεγάλα, μέχρι το πρωί της Δευτέρας θα αλλάζουν συνέχεια πολλά, οπότε περάστε μια όμορφη Κυριακή.
ΑΡΗΣ:
Δεν υπάρχουν φαρμακεία με φαρμακοποιό. Είναι επισκέπτες στην επιχείρησή τους.
ΑΡΗΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠού το πρόβλημα, λοιπόν; Γιατί να μη ζητηθεί και ευθύνη από τους φμφ; Τη θέλουμε όλη δική μας;
Κανονικά, ο ιατρός θα πρέπει να ελεγχθεί για το αν σωστά ή όχι έκρινε ότι ο ασθενής έπρεπε να πάρει κλοπιδογρέλη: Αυτό (και μόνο) είναι το σκέλος που αφορά τον ιατρό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν απαντήσατε στη ερώτησή μου.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν απαντήσατε στη ερώτησή μου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Aυτή είναι η ερώτησή σας που δεν απάντησα;
--- Παράθεση από: ΑΡΗΣ ---Ξέρετε ότι τους ζητήθηκε ευθύνη από τους ασθενείς τους και την αποποιήθηκαν?
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν το ήξερα, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που την αποποιήθηκαν. update: Yποθέτω ότι θα βασίστηκαν στην άδεια κυκλοφορίας που έδωσε στο σκεύασμα ο ΕΟΦ, και στο ότι δεν γνώριζαν ότι το σκεύασμα θ' αποδεικνυόταν επικίνδυνο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση