Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (251/612) > >>

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςφυσικα ευθυνη εχει ο φμφ και οχι εγω

για το τοξικο σιροπι στο πακισταν διαβασατε φανταζομαι

--- Τέλος παράθεσης ---

Oι λεξεις alimix,vioxx,avandia,reductil,vastarel σας λενε κατι?
Να υποθεσω πως ολο αυτο τον καιρο γραφατε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πρωτοτυπα?Ακομη κ ετσι ,δεν βρεθηκατε ποτε στη θεση ως αγροτικος,ειδικευομενος,ειδικος  να αντιγραψετε συνταγη ετερου ιατρου ,κατα προτιμηση ειδικου,για την οποια δεν ειχατε άποψη ή δεν εισαστε τελειως σιγουρος?

Ας περιμενουμε πρωτα να δουμε τα σιροπια του Πακισταν να ερχονται και ας το ξανασυζητησουμε.Μαλλον ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που πιστευουν πως με τη δραστικη μπορει να ξεκινησει ενα παρτυ -και λεω ΜΠΟΡΕΙ-αλλα σιγουρα τελειωσε ενα άλλο παρτυ.Ελπιζω να καταλαβαινετε ποιο...

Εως τοτε ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμεσω δραστικης υποχρεωτικα πρεπει να επιλεξουμε ονομα φαρμακου.αυτο εχει τι δικο του κωδικο και απ'οτι εχω καταλαβει δεν μπορει να το αλλαξει ο φαρμακοποιος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν διαβάσατε το ΦΕΚ, θα είδατε πως ο πτυχιούχος φαρμακοποιός έχει πλέον δικαίωμα υποκατάστασης σκευασμάτων (εντός της ίδιας δραστικής ουσίας βέβαια).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ

thepap:
Νέα καθυστέρηση μου φαίνεται μας προέκυψε με το νέο σύστημα (εκτός των άλλων). Όταν θέλει κανείς να συνταγογραφήσει ένα σκεύασμα και μια δραστική ουσία πρέπει να εκδόσει δύο συνταγές. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη που σας διακόπτω, το κάνω για να διορθώσω κάποιες ανακρίβειες:
α) Το gastroprozal ΥΠΑΡΧΕΙ και στην πραγματικότητα και μάλιστα πήρα ένα να το δοκιμάσω. Δυστυχώς, επιβεβαιώνομαι άλλη μια φορά που λέω ότι οι συνεταιρισμοί/αποθήκες είναι υπεύθυνες για κινήσεις αποκλεισμού φαρμάκων από την αγορά. Ειδικά αυτό με την παντοπραζόλη και το καρτέλ των φαρμακοαποθηκών είναι σκάνδαλο και πρέπει το υπουργείο να ρίξει άγρια πρόστημα τώρα με την δραστική, που δεν φταίει ο γιατρός που δεν το γράφει.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το gastroprozal το βγάζει η Alapis. (Τι γίνεται μ' αυτή την εταιρία αλήθεια; ) Η ίδια εταιρία έβγαζε και το Helixderm. Υπάρχει πλέον στην αγορά; Το ό,τι βρέθηκαν μερικά κομμάτια από στοκ δε σημαίνει ότι κυκλοφορεί.
Αν σας πω ότι βρήκα Kerlone σε ένα φαρμακείο;

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμεσω δραστικης υποχρεωτικα πρεπει να επιλεξουμε ονομα φαρμακου.αυτο εχει τι δικο του κωδικο και απ'οτι εχω καταλαβει δεν μπορει να το αλλαξει ο φαρμακοποιος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν διαβάσατε το ΦΕΚ, θα είδατε πως ο πτυχιούχος φαρμακοποιός έχει πλέον δικαίωμα υποκατάστασης σκευασμάτων (εντός της ίδιας δραστικής ουσίας βέβαια).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ

--- Τέλος παράθεσης ---

Και ποιος θα βεβαιώσει ότι η υποκατάσταση σκευάσματος έγινε από πτυχιούχο φαρμακοποιό και όχι από πωλητή φαρμακείου που δεν είναι καν πτυχιούχος βοηθός φαρμακείου? Πότε καθοταν καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας του φαρμακείου ο φαρμακοποιός σ΄αυτό? Η κατάστση γενικά έχει πολλά τρωτά σημεία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση