Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (302/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό την παραπάνω ανακοίνωση:

"Σ’ αυτό το μεταβατικό στάδιο, προσωρινά, έχει παραμείνει σε λειτουργία και το σύστημα e-diagnosis.gr *, ώστε να δοθεί χρόνος στους χρήστες ιατρούς του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης να εξοικειωθούν με τη νέα εφαρμογή."

Να συμπληρώσω στο σημείο του αστερίσκου:
Αφού πρώτα βάλαμε μια παλαιότερη έκδοση, σας #@%με τις "αγαπημένες" εξετάσεις και σας αφήσαμε μόνο 5 ταμεία.

--- Τέλος παράθεσης ---

Φυσικά και δεν λέει πουθενά ποιο είναι το μεταβατικό στάδιο και πόσο διαρκεί.... Κοινώς σε τρία τέρμινα.... Επαγγελματίες....από βύσμα.

Πετράκης Νϊκος:
Τελικά όταν βάλουμε τον ΑΜΚΑ του ασθενή, στο κουτάκι "Λόγος επίσκεψης" τι βάζουμε? Από το 11131 μου είπανε "Ότι θέλετε!". Είδα όμως ότι στην εκτύπωση της επίσκεψης μετά, βγάζει τον λόγο αυτό. Μήπως για λόγους απορρήτου, καθως τα χαρτιά αυτά τα καταθέτουμε, να βάζουμε "Φάρμακα" ή "Εξετάσεις" ή "Εξέταση χωρίς συνταγογράφηση"?

Για δωστε ιδέες :)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελικά όταν βάλουμε τον ΑΜΚΑ του ασθενή, στο κουτάκι "Λόγος επίσκεψης" τι βάζουμε? Από το 11131 μου είπανε "Ότι θέλετε!". Είδα όμως ότι στην εκτύπωση της επίσκεψης μετά, βγάζει τον λόγο αυτό. Μήπως για λόγους απορρήτου, καθως τα χαρτιά αυτά τα καταθέτουμε, να βάζουμε "Φάρμακα" ή "Εξετάσεις" ή "Εξέταση χωρίς συνταγογράφηση"?

Για δωστε ιδέες :)

--- Τέλος παράθεσης ---

Υποψιάζομαι ότι πολλοί Ιατροί στο κουτάκι "Λόγος επίσκεψης" γράφουν την διάγνωση στην οποία κατέληξαν (και αυτό κάνω και εγώ, για να υπάρχει μια αντιστοιχία με τα φάρμακα που πιθανώς έχω συνταγογραφήσει) αλλά αν το πάρεις γλωσσολογικά σαν "Λόγο επίσκεψης" πρέπει να γράψουμε το σύμπτωμα που έφερε τον ασθενή στον Ιατρό. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να έχει ένα κουτάκι που να γράφει "Λόγος επίσκεψης" και ένα άλλο κουτάκι που να γράφει "Διάγνωση" αν δεν θέλουν να έχουν μόνο "Διάγνωση" για λόγους συντομίας.

Στα σχόλια θα ήταν ιδανικό αν εκτός από χώρο για ελεύθερο κείμενο είχε και τις  επιλογές: "Συνταγογράφηση", "Παραπεμπτικό για παρακλινικές εξετάσεις" ή "Εξέταση χωρίς συνταγογράφηση ή παραπεμπτικό παρακλινικών εξετάσεων".

Δ. Κουναλάκης:
Εγώ για λόγους ιατρικού απορρήτου, και για λόγους εμφάνισης του χαρτιού που υπογράφει ο ασθενής, βάζω μια ανω-κάτω τελεία ":".

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ για λόγους ιατρικού απορρήτου, και για λόγους εμφάνισης του χαρτιού που υπογράφει ο ασθενής, βάζω μια ανω-κάτω τελεία ":".

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ποιό κουτάκι βάζεις μια ανω-κάτω τελεία ":"  ;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση