Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ για λόγους ιατρικού απορρήτου, και για λόγους εμφάνισης του χαρτιού που υπογράφει ο ασθενής, βάζω μια ανω-κάτω τελεία ":".
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγω σκεφτόμουνα να βάλω μόνο ένα "Φ" ή "Ε" όταν είναι για Φάρμακα ή Εξετάσεις και κενό όταν είναι απλά μία εξέταση.
Πετράκης Νϊκος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι τύποι μας κοροιδευουν κανονικά....Είναι αυτονόητο λένε............
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατα την γνώμη μου, θεωρώ ότι είναι πιο προσβλητικό από τον foufouto. Δηλαδή προσβάλουν την νοημοσύνη, υπονοόντας ότι "πρέπει να σας λέμε τα αυτονόητα?".
Όχι ρε φίλε. Μου δίνεις μία νέα εφαρμογή, μου δίνεις οδηγίες για το πως θα δουλέψω σε αυτήν και όταν τα κάνεις θάλασσα επειδή δεν έχεις εσύ προβλέψει το τι μπορεί να γίνει, ρίχνεις το μπαλάκι πάνω μου, λέγοντας ότι μπορώ "αυτονόητα" να δουλέψω στην παλιά έκδοση της εφαρμογής σου, με τα 5 ταμεία μόνο αλλά με την οδηγία σου "Σβήσε το ταμείο με στυλο, γράψε το σωστό και βάλε υπογραφή".
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε ποιό κουτάκι βάζεις μια ανω-κάτω τελεία ":" ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω σκεφτόμουνα να βάλω μόνο ένα "Φ" ή "Ε" όταν είναι για Φάρμακα ή Εξετάσεις και κενό όταν είναι απλά μία εξέταση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι εμφανισιακά καλύτερο για τον ασθενή όταν το βλέπει, ειδικά με την τόσο όμορφη σχεδιασμένη από "αρμανη" φόρμα εκτύπωσης του συστήματος.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌχι ρε φίλε. Μου δίνεις μία νέα εφαρμογή, μου δίνεις οδηγίες για το πως θα δουλέψω σε αυτήν και όταν τα κάνεις θάλασσα επειδή δεν έχεις εσύ προβλέψει το τι μπορεί να γίνει, ρίχνεις το μπαλάκι πάνω μου, λέγοντας ότι μπορώ "αυτονόητα" να δουλέψω στην παλιά έκδοση της εφαρμογής σου, με τα 5 ταμεία μόνο αλλά με την οδηγία σου "Σβήσε το ταμείο με στυλο, γράψε το σωστό και βάλε υπογραφή".
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν σκεφτείς από που προέρχονται αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις του ΕΟΠΥΥ και απαγορεύουν την αντιγραφή συνταγής, απαγορεύουν τα ραντεβού στους ιδιώτες, όταν επιβάλουν τα ραντεβού στις μονάδες του ΙΚΑ, τότε η παρακάτω σκέψη είναι μονόδρομος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπαγγελματίες (υπάλληλοι)....από βύσμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή έχω ήδη ασθενείς με τέκνα δημοσιογράφους έχω αρχίσει να σκέφτομαι εάν η παρακάτω ιδέα θα έχει αποτέλεσμα:
Να πάρω τηλέφωνο όσους έχω ραντεβού τον επόμενο μήνα και να τους πω να έρθουν την 1η του μήνα με την σειρά προσέλευσης.
Αν υπάρχουν δημοσιογράφοι να καλύψουν το κλείσιμο του δρόμου που θα προκύψει, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρώτο θέμα και στα Αθηναϊκά κανάλια.
Και είμαι περίεργος να δω πως θα το δικαιολογήσουν οι "επαγγελματίες από βύσμα". Επειδή ξέρω ότι μας διαβάζουν και κάποιοι από αυτούς να ξέρουν τι τους περιμένει εάν συνεχίσουν τον ίδιο σαδισμό για τους ασφαλισμένους που υποτίθεται ότι οφείλουν να εξυπηρετούν.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ για λόγους ιατρικού απορρήτου, και για λόγους εμφάνισης του χαρτιού που υπογράφει ο ασθενής, βάζω μια ανω-κάτω τελεία ":".
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ βάζω τις εξής επιλογές: "Οξύ περιστατικό", "Χρόνιο περιστατικό".
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή έχω ήδη ασθενείς με τέκνα δημοσιογράφους έχω αρχίσει να σκέφτομαι εάν η παρακάτω ιδέα θα έχει αποτέλεσμα:
Να πάρω τηλέφωνο όσους έχω ραντεβού τον επόμενο μήνα και να τους πω να έρθουν την 1η του μήνα με την σειρά προσέλευσης.
Αν υπάρχουν δημοσιογράφοι να καλύψουν το κλείσιμο του δρόμου που θα προκύψει, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρώτο θέμα και στα Αθηναϊκά κανάλια.
Και είμαι περίεργος να δω πως θα το δικαιολογήσουν οι "επαγγελματίες από βύσμα". Επειδή ξέρω ότι μας διαβάζουν και κάποιοι από αυτούς να ξέρουν τι τους περιμένει εάν συνεχίσουν τον ίδιο σαδισμό για τους ασφαλισμένους που υποτίθεται ότι οφείλουν να εξυπηρετούν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως σε πολλούς συμβεβλημένους χωρίς πρόσκληση. Θα είναι σίγουρα θέμα στις ειδήσεις...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση