Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (304/612) > >>

fanisgp:
απο που προκυπτει  οτι εκτυπωνουμε την επισκεψη και δεν χρησιμοποιουμε τα δικα μας χαρτακια;

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαπο που προκυπτει  οτι εκτυπωνουμε την επισκεψη και δεν χρησιμοποιουμε τα δικα μας χαρτακια;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κοινή Λογική (Common Sense)
(Δυσεύρετη αρετή στις μέρες μας)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σήμερα βάζω αναζήτηση συνταγών σε όλα τα ταμεία και δεν μου βγάζει συνταγές που αποδεδειγμένα έχουν γραφτεί.
Όταν βάζω αναζήτηση συνταγών στο συγκεκριμένο ταμείο μου βγάζει τις συνταγές που δεν εμφανίζονται στην παραπάνω περίπτωση!
Άλλες φορές στην αναζήτηση συνταγών για όλα τα ταμεία μου βγάζει scroll bar στο πλάι η οποία όμως όταν την κατεβάζω φτάνει στο κάτω όριο του παραθύρου (δεν φτάνει η μπάρα στο κάτω όριό της) και αρνείται πεισματικά να προχωρήσει παρακάτω ενώ αποδεδειγμένα υπάρχουν κι άλλες συνταγές πιο κάτω! Ουσιαστικά σ' αυτή την περίπτωση χρειάζεται μια δεύτερη scroll bar στο πλάι της σελίδας η οποία όμως δεν υπάρχει ώστε να κατεβάσω λίγο παρακάτω τη σελίδα για να μπορέσω μετά να συνεχίσω να κατεβάζω το scroll bar της αναζήτησης. (σας μπέρδεψα; )
Να φταίει ο browser (Mozilla) ;

nickm:
μείωσε το zoom που έχεις στον browser που χρησιμοποιείς και θα εμφανιστούν και οι υπόλοιπες συνταγές!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμείωσε το zoom που έχεις στον browser που χρησιμοποιείς και θα εμφανιστούν και οι υπόλοιπες συνταγές!

--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή στους υπολογιστές είμαι στο επίπεδο "Διώτη", πώς θα γίνει αυτό; Φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά στο φουφουτοπρόγραμμα! Δεν έχω και καμία ειδική συνεργάτιδα να βοηθήσει ρε γμτ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση