Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
fanisgp:
εκτος της κοινης λογικης (ελπιζω να μην ηταν ειρωνικο συναδερφε) εμενα μου στοιχιζει και με βολευει καλυτερα να βγαζω φωτοτυπιες απ το να χαλαω μελανι γι αυτο το ερωτημα
Giansymos:
Τί λέει η κοινή λογική όταν δεν λειτουργεί το σύστημα? Τυπώνω τη επίσκεψη και καλώ τον ασθενή να ξαναπεράσει από το ιατρείο να υπογράψει, ή μήπως καλύτερα υπογράφει τα χαρτάκια που φτιάχνω εγώ με τα χεράκια μου, χωρίς την βοήθεια της ΗΔΙΚΑ και δεν το ΄χω και έννοια?
md:
εκτος της κοινης λογικης (ελπιζω να μην ηταν ειρωνικο συναδερφε) εμενα μου στοιχιζει και με βολευει καλυτερα να βγαζω φωτοτυπιες απ το να χαλαω μελανι γι αυτο το ερωτημα
Θα συμφωνησω μαζι σου.Ειναι υποχρεωτικη η εκτυπωση ή οπως λεει και το φουφουτοπρογραμμα η εκτυπωση γινεται εφοσων το ζητησει ο ασθενης ή ο ασφαλιστικος φορεας?
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεκτος της κοινης λογικης (ελπιζω να μην ηταν ειρωνικο συναδερφε) εμενα μου στοιχιζει και με βολευει καλυτερα να βγαζω φωτοτυπιες απ το να χαλαω μελανι γι αυτο το ερωτημα
Θα συμφωνησω μαζι σου.Ειναι υποχρεωτικη η εκτυπωση ή οπως λεει και το φουφουτοπρογραμμα η εκτυπωση γινεται εφοσων το ζητησει ο ασθενης ή ο ασφαλιστικος φορεας?
--- Τέλος παράθεσης ---
Η επίσκεψη πρέπει να τυπώνετε στην πρώτη περίπτωση αν θέλει αντίγραφο ο ασθενής και στην δεύτερη, οι ΥΠΑΔ σύντομα θα ζητάνε λογικά τα χαρτιά που είναι εκτυπωμένα από το πρόγραμμα για να περνάνε μετά από έλεγχο για την ημερομηνία κλπ. Το χειρόγραφο που κάναμε μέχρι τώρα, δεν είναι και τόσο ασφαλή. Γιατί πολλοί, πέρναν το 10ευρω και λέγανε κιόλας "Βάλτε μου μία υπογραφή εδώ παρακαλώ για την επίσκεψη". Και εισπράτανε διπλά. Τώρα αν δεν έχει την ηλεκτρονική επίσκεψη, που είναι και δηλωμένη στον ΕΟΠΥΥ, δεν θα μπορεί να "κλεβει" το κράτος.
Όλα αυτά βέβαια, εφόσον υπάρξει και ο σωστός έλεγχος.
tasath:
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: είναι γεγονός, ο ... Φούφουτος μας τελείωσε !
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διαμαρτυρήθηκε έντονα, για την απαράδεκτη καταχώριση στην Αρχική Σελίδα των οδηγιών χρήστη της ΗΔΙΚΑ, στην οποία ως στοιχεία ιατρού είχε συμπληρωθεί η λέξη «foufoutos».
Μετά από την έντονη παρέμβαση μας, προβήκατε στην άμεση διόρθωση της ως άνω λέξης, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως.
Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή το συγκριμένο ζήτημα έλαβε τεράστιες διαστάσεις, σας καλούμε να μας χορηγήσετε τα στοιχεία των συντακτών των οδηγιών ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.
Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
Υ.Γ. Δώστε το "νονό" του foufoutou, μια ενεσούλα θα του κάνουν...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση