Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (315/612) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε αν μετά τη συμπλήρωση των 200 επισκέψεων, και εφόσον έχουμε αρχίσει να καταχωρούμε επισκέψεις που δεν χρεώνονται και συνεπώς χρεώνεται ο ασθενής, αν διαπιστώσουμε ότι δεν είχαμε καταχωρήσει κάποιες επισκέψεις και συνεπώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι 200, μπορούμε να τις καταχωρήσουμε τώρα? Δημιουργείται κάποια παρατυπία?

--- Τέλος παράθεσης ---
Μα, γι΄ αυτό δε μπήκε στο σύστημα η real-time καταμέτρηση επισκέψεων;

Psychonata:
Δεκτό! Αλλά αν τους επόμενους κανα δυο ασθενείς τους περάσω σε επίσκεψη χωρίς χρεώσω τους ίδιους, αλλά χρεώνοντας το σύστημα, δεν είναι θεμιτό?

Psychonata:
Εξάλλου μετά τις 14 η καινούρια μας εφαρμογή δεν καταμετρούσε σωστά τις επισκέψεις, μου το έχουν πει κι άλλοι συνάδελφοι.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεκτό! Αλλά αν τους επόμενους κανα δυο ασθενείς τους περάσω σε επίσκεψη χωρίς χρεώσω τους ίδιους, αλλά χρεώνοντας το σύστημα, δεν είναι θεμιτό?

--- Τέλος παράθεσης ---
Που είναι ο Γιάννης (aka "ορθοπεδικός") τώρα να σου πει ότι κακώς χρέωσες επίσκεψη σε ασθενή χωρίς να έχεις κλείσει τους 200 πρώτους... Άρα δεν είναι θεμιτό....
Τώρα για τον Γενάρη δεν ξέρω τι χαμός θα γίνει.... Όλοι έχουν κάνει λάθη με το σύστημα μια να λειτουργεί και μια όχι...

Psychonata:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεκτό! Αλλά αν τους επόμενους κανα δυο ασθενείς τους περάσω σε επίσκεψη χωρίς χρεώσω τους ίδιους, αλλά χρεώνοντας το σύστημα, δεν είναι θεμιτό?

--- Τέλος παράθεσης ---
Που είναι ο Γιάννης (aka "ορθοπεδικός") τώρα να σου πει ότι κακώς χρέωσες επίσκεψη σε ασθενή χωρίς να έχεις κλείσει τους 200 πρώτους... Άρα δεν είναι θεμιτό....
Τώρα για τον Γενάρη δεν ξέρω τι χαμός θα γίνει.... Όλοι έχουν κάνει λάθη με το σύστημα μια να λειτουργεί και μια όχι...

--- Τέλος παράθεσης ---

Εμ εκεί είναι το θέμα. Πάνω στο φόρτο εργασίας πως να συνειδητοποιήσεις νωρίτερα ότι ο αριθμός που γράφει η εφαρμογή είναι μειον 2 ουσιαστικά? Κι άντε μετά να μετράς μια μια τις επισκέψεις σαν να μετράς κουκιά! Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση όλων!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση