Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (318/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Όντως επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πω ότι αυτό είναι αναμενόμενο αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων:
α) Η ΗΔΙΚΑ έχει δικό της προϋπολογισμό και έχει και κονδύλια που διαχειρίζεται. Την ευθύνη για το πως χειρίστηκε τέτοια χρήματα από χορηγίες την έχει η ίδια και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.
β) Το γεγονός ότι έχουν μπλοκάρει χρήματα από το ΕΣΠΑ και φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις αυτό είναι κάτι που δεν βαρύνει την ΗΔΙΚΑ. Μετά από αρκετούς μήνες που περιμέναμε να οριστεί διακομματική επιτροπή τώρα περιμένουμε να συνεδριάσει.....για να προχωρήσουν προγράμματα που θα επιτρέψουν disaster plan κλπ

Ακόμη και σε μια χρεοκοπημένη χώρα ισχύει ο λόγος 4 μπλε 2 πράσινα 1 ροζ και φυσικά ότι έχει να κάνει με χρήματα πρέπει να ελέγχεται ότι τον υπακούει......

EzeΤΡΟΛ:
Ο φούφουτος πάπαλα και σήμερα...

Δ. Κουναλάκης:
Η ηλεκτρονική καφετιέρα έγινε πάλι φούφουτος απόψε.

Από τις 18:00 περίπου απόψε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δίνει μήνυμα forbidden και αρχικά δεν λειτουργούσε ούτε το helpdesk ούτε η κεντρική σελίδα της Ηλ. Συνταγογράφησης.
Κανένα δίωρο μετά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση συνεχίζει να μην λειτουργεί αλλά το ΑΡΙ των φαρμακοποιών λειτουργεί κανονικά και μπορούν να εκτελούν συνταγές. Μαζί αποκαταστάθηκε και το helpdesk και η κεντρική ιστοσελίδα.

Φυσικά μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κανείς γιατρός δεν μπορεί να μπει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και δεν μπορεί να εκδοθεί ουτε συνταγή ούτε παραπεμπτικό.
Εγώ τους ασθενείς τους είδα σήμερα αλλά για τις συνταγούλες τους τους είπα να πάρουνε αύριο τηλέφωνο εάν οι συνταγές τους είναι έτοιμες.......

Φυσικά η κυρα-ΗΔΙΚΑ φαίνεται ότι δεν έχει φράγκα για UPS και τα μηχανάκια της παρα-αυξήθηκαν για να υποστηρίξει την ηλίθια μιζο-web-εφαρμογή της που τρώνε αρκετό ρεύμα....
Περιμένουμε προφανώς την διακομματική επιτροπή να ορίσει πόσα μπλε-πράσινα-ροζ μηχανάκια θα πρέπει να αγοραστούν και πόσες μπλε-πράσινες-ροζ συμβάσεις πρέπει να γίνουν για να τρέξει το γνωστό ΕΣΠΑ που έχει κατατεθεί..... μέχρι τότε είναι σίγουροι ότι οι συνταγές θα εκτελούνται στην ώρα τους.... Τα φράγκα θέλουν προσοχή...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ηλεκτρονική καφετιέρα έγινε πάλι φούφουτος απόψε.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μάλλον σήμερα τίποτα δεν άλλαξε... Ακόμα προσπαθούμε να δούμε απαγορευμένες σελίδες (403 Forbidden ) σαν Απάτσι.... Δεν ξέρω αν κάποιος κατάφερε νωρίτερα να συνδεθεί αλλά απο τις 10:20 που προσπαθώ, τζίφος...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ξέρω αν κάποιος κατάφερε νωρίτερα να συνδεθεί αλλά απο τις 10:20 που προσπαθώ, τζίφος...

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευτυχώς έκλεισα κάποιες εκκρεμότητες μεταξύ 8:30 και 8:50 το πρωί, αλλά πέραν τούτου...
Μου θυμίζει ιστορίες Κατοχής όπου τα αγαθά μοιράζονταν με δελτίο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση