Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (357/612) > >>

tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνακοίνωση σημερινή του ΕΟΠΥΥΥυυυ για το θέμα (προσωπικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί): Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
    Με αφορμή προβλήματα που ανέκυψαν κατά την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και της εκτέλεσης των ηλεκτρονικών συνταγών από φαρμακεία, εξ αιτίας της «μη ανάγνωσης» της ασφαλιστικής ικανότητας από το μηχανογραφικό σύστημα, η οποία όμως βεβαιώνεται νομίμως και αρμοδίως από το έντυπο βιβλιάριο ασθενείας του κατόχου ασφαλισμένου, παρακαλούνται οι ιατροί που συνταγογραφούν και οι φαρμακοποιοί που εκτελούν ηλεκτρονικές συνταγές εκδοθείσες για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ όπως αφού ελέγξουν την ασφαλιστική ικανότητα στο βιβλιάριο ασθενείας ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες στο σύστημα (  ??? ??? ) για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Οργανισμού.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ

ΥΓ: μου θυμίζει το "αφήστε με να ολοκληρώσω..." των τηλεμαϊντανών...

--- Τέλος παράθεσης ---

Εννοούσε αυτές τις ενέργειες:

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Παρατήρησα ότι το σύστημα έχει μια προτίμηση να βγάζει χωρίς ασφαλιστική ικανότητα (χωρίς να ισχύει) τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη.
Σήμερα έβγαλε χωρίς ασφαλιστική ικανότητα τη μητέρα μου και μια θεία μου και οι δύο έμμεσα ασφαλισμένες μέσω συνταξιούχων του Οίκου Ναύτου.
Στον πατέρα και στο θείο δεν έβγαλε ανάλογο μήνυμα.
Χτες, τώρα που το σκέφτομαι, το ίδιο σε μια έμμεσα ασφαλισμένη ΟΝ πάλι.
Εκεί στον ΟΝ πότε θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες στο σύστημα;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα προχώρησα σε συνταγογράφηση ασθενούς όπου έβγαινε το μήνυμα για μη ασφαλιστική ικανότητα αλλά το βιβλιάριό του έδειχνε ότι είναι ανανεωμένο.
Στη συνέχεια, από περιέργεια, έδωσα τηλεφωνικά τον αριθμό της συνταγής σε γνωστό φαρμακοποιό για να την ελέγξει (χωρίς να την εκτελέσει).
Όταν λοιπόν πέρασε το αριθμό της συνταγής στο σύστημα του φαρμακείου, δεν έλαβε κανένα ανάλογο προειδοποιητικό μήνυμα.
Επομένως:
Ή δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το σύστημα των φαρμακοποιών ή έχουν αφήσει (σιωπηρά) την ευθύνη μόνο στους γιατρούς με ότι αυτό συνεπάγεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εάν το φαρμακείο κάνει την εκτέλεση μέσω ΑΡΙ από το δικό του λογισμικό, η ενημέρωση για την ασφαλιστική ενημερότητα δεν έχει μπει ακόμη.
Σήμερα το έδωσαν στο δοκιμαστικό σύστημα. Άγνωστο ακόμη πότε θα τεθεί σε λειτουργία και πότε οι εταιρίες θα ενημερώσουν τα λογισμικά τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Από χθες απόγευμα μπορούν και μέσω API

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι εδώ σέρνεται... Το πρωί για αρκετή ώρα δεν μου έβγαζε καν την εικόνα κειμένου (captcha) για να συνδεθώ...  >:(

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα ίδια και σήμερα...
Αλλά Σάββατο δεν εφημερεύει η ΗΔΙΚΑ, έτσι δεν είναι;

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι εδώ σέρνεται... Το πρωί για αρκετή ώρα δεν μου έβγαζε καν την εικόνα κειμένου (captcha) για να συνδεθώ...  >:(

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα ίδια και σήμερα...
Αλλά Σάββατο δεν εφημερεύει η ΗΔΙΚΑ, έτσι δεν είναι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μια-δυο φορές που δεν μου έβγαζε captcha στο firefox, προσπάθησα με explorer και δεν είχε πρόβλημα! Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά αξίζει μια προσπάθεια...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση