Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (363/612) > >>

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπιπλέον επεξεργαζόμαστε και πλαίσιο κινήτρων για τους γιατρούς που θα συμβάλλουν ενεργά στη αύξηση της διάθεσης των γενοσήμων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι γίνεται βρε παιδιά?
Μας εξαθλιώσανε οικονομικά για να αρχίσουμε να πουλάμε τα γενόσημα της αρεσκείας τους στο 80% της τιμής του πρωτότυπου?
Ε ρε γλέντια θα πήξουνε τα χωριά μου στο γενόσημο!!!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας κοίταξε και αυτή την ανακοίνωση νομίζω ότι θα σας βοηθήσει στην απόφαση αναγραφής εμπορικής ονομασίας η' όχι.
Εάν θέλετε και τη γνώμη μου με όλο το σεβασμό νομίζω πως ειναι ξεκάθαρο .ΠΩς ΝΑΙ ο γιατρός μπορεί να προτείνει το σκευασμα της επιλογής του.

--- Τέλος παράθεσης ---

ΟΚ, σύμφωνοι.
Πάντα ο γιατρός είχε τη δυνατότητα να προτείνει ένα σκεύασμα. Τώρα απλά ο νόμος δίνει τη δυνατότητα της παράκαμψης της υπογραφής του.

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...ο γιατρός μπορεί να προτείνει το σκεύασμα της επιλογής του...

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο ιατρός δεν είναι "σύμβουλος" αλλά "στρατηγός", στον πόλεμο κατά των ασθενειών. Αλίμονο εάν αντιστραφούν οι ρόλοι !!!  :-[

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...ο γιατρός μπορεί να προτείνει το σκεύασμα της επιλογής του...

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο ιατρός δεν είναι "σύμβουλος" αλλά "στρατηγός", στον πόλεμο κατά των ασθενειών. Αλίμονο εάν αντιστραφούν οι ρόλοι !!!  :-[

--- Τέλος παράθεσης ---
Θα έπρεπε, για λόγους αρχής και μόνον, να είχε τη δυνατότητα να "κλειδώσει" εμπορικό σκεύασμα ο γιατρός, ανεξαρτήτου πάθησης και ουσίας, όταν συντρέχουν λόγοι που αφορούν την υγεία του ασθενή.
Όμως, το βάρος της προσπάθειας θα έπρεπε να πέσει στη θέσπιση κινήτρων για ελάφρυνση της επιβάρυνσης ασθενή και ασφαλιστικού φορέα, όταν αντίστοιχα υπάρχουν τα ιατρικά περιθώρια. Η μείωση της συμμετοχής στα γενόσημα και η συμπίεση των τιμών τους με παράλληλο εντατικό έλεγχο της ποιότητάς τους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Στο κάτω-κάτω, ένα τέτοιο σύστημα σέβεται και το γιατρό, και το φαρμακοποιό, και τον ασθενή αλλά και το κράτος.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το παράδειγμα με το Atrost 40 mg που χρησιμοποιεί το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος με σημερινή ημερομηνία είναι σχεδόν Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος με την ανάρτηση του διακομιστή στις 10 Σεπτεμβρίου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση