Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κάποιος εάν η χρήση θεραπευτικών πρωτοκόλλων είναι υποχρεωτική για τη συνταγογράφηση όλων των περιστατικών (παλαιών και νέων) ή μόνο για τα νέα περιστατικά οστεοπόρωσης (και λοιπών διαγνώσεων που θα προστεθούν συντομα) ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Το θεραπευτικο πρωτοκολλο πρεπει να μπει απο τον θεραποντα που εθεσε τη διαγνωση ή αν δεν το εχει κανει (και πως θα το διπιστωσουμε;) πρεπει εμεις να το πραξουμε οπωσδηποτε;
Προσωπικα σε χωριο που πηγα να συνταγογραφησω λογω ελλειψης συναδελφου (με τη σφραγιδα μου ως ειδικευομενου), σε 2 ασθενεις που ειχαν προσφατη ανανεωμενη γνωματευση οστεοπορωσης τους εγραψα 3μηνιαια χωρις να κανω χρηση θεραπευτικου πρωτοκολλου.
Σ.Σ.: ευτυχως για τους περισσοτερους ειχα παει αρκετα νωρις στο περιφερειακο και εξυπηρετηθηκαν, οι υπολοιποι μετα τις 11 το τι βρισιδι εριξαν (οχι φυσικα σε μενα) δε λεγεται..μεχρι και οι γιαγιαδες καταρες τους εριχναν!
ZArk:
Δεν μου λειτουργεί η συνταγογραφηση με πρωτοκολο, οταν παταω επάνω μου ναιγει πραθυρο του ΕΟΦ!!!
Γίνεται και σε άλλους αυτο? Απο χθες το ειδα μετα την διακοπή του συστήματος. Ετσι γραφω με icd10 μονο.
Εσεις?
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μου λειτουργεί η συνταγογραφηση με πρωτοκολο, οταν παταω επάνω μου ναιγει πραθυρο του ΕΟΦ!!!
Γίνεται και σε άλλους αυτο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, και σε μένα!
EzeΤΡΟΛ:
Άδωνις: Θα προσπαθήσω να πείσω την ΤROICA να επιστρέψουμε στην εμπορική συνταγογράφηση φαρμάκων.
Εγγραφή ή Είσοδος
Συμφώνησε η τρόικα στον τρόπο τιμολόγησης των off patent φαρμάκων, όπως δήλωσε χθες ο Υπουργός Υγείας, Ά. Γεωργιάδης κατά την διάρκεια τη ομιλίας του σε εκδήλωσης της ΠΕΦ για το Ελληνικό Φάρμακο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η Τρόικα έστειλε email στο οποίο επιβεβαίωσαν ότι αποδέχονται την πρόταση για τιμολόγηση των φαρμάκων που έχουν χάσει την πατέντα τους (off patent) βάσει των τριών χαμηλότερων τιμών κρατών-μελών της ΕΕ και μάλιστα αναδρομικά σε σκευάσματα, που έχουν τιμολογηθεί από 1/1/2012.
Επίσης ο κ. Γεωργίαδης στην ομιλία του σχετικά με το θέμα της συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας ανέφερε ότι η επιλογή του φαρμάκου θα πρέπει να γίνεται από τον γιατρό με αναγραφή της εμπορικής ονομασίας και αυτό είναι κάτι που ήδη το διαπραγματεύεται με την Τρόικα. Μάλιστα απατώντας στον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Μελά που πρωτύτερα στην ομιλία του παρέθεσε επιχειρήματα ,«ως γιατρός» όπως τόνισε για τα υπέρ της επιλογής του φαρμάκου από τους γιατρούς ο Υπουργός Υγείας δήλωσε «Ο κ. Μελάς σας το είπε, αλλά εγώ θα σας το κάνω».
Dott.diMG:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μου λειτουργεί η συνταγογραφηση με πρωτοκολο, οταν παταω επάνω μου ναιγει πραθυρο του ΕΟΦ!!!
Γίνεται και σε άλλους αυτο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, και σε μένα!
--- Τέλος παράθεσης ---
Από χθές μετά τη διακοπή μάζεψαν και τις οδηγίες για συνταγογράφηση με πρωτόκολο από την αρχική σελίδα. Ουυφφ ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση