Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
jordi:
Συναδελφε αδαμαντιε,εν μερει εχεις δικιο.Ερχονται οι παπουδες και οι γιαγιαδες για να γραψουν το salospir η το t4,εχοντας και αλλα φαρμακα!Ποτε δεν ηρθε στο ιατρειο μου,σε εμενα προσωπικα, καποιος ασθενης,περιμενοντας στην ουρα για ενα salospir......!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφε αδαμαντιε,εν μερει εχεις δικιο.Ερχονται οι παπουδες και οι γιαγιαδες για να γραψουν το salospir η το t4,εχοντας και αλλα φαρμακα!Ποτε δεν ηρθε στο ιατρειο μου,σε εμενα προσωπικα, καποιος ασθενης,περιμενοντας στην ουρα για ενα salospir......!
--- Τέλος παράθεσης ---
Salospir σκέτο όχι και σε μένα, Τ4 ναι.
silvertaur:
Αν και μη ειδικος εσπασα ρεκορ, καποιος περιμενε ενα 3ωρο για να γραψει μονο ενα κουτι primperan ΑΞΙΑΣ 0,95!!!
Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν και μη ειδικος εσπασα ρεκορ, καποιος περιμενε ενα 3ωρο για να γραψει μονο ενα κουτι primperan ΑΞΙΑΣ 0,95!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή ξέπλυνες Primperan που του δώσε φμφ και όχι εσυ;Παράνομος φμφ-Παράνομος ασθενής-Παρανομος(;)γιατρός;
silvertaur:
Ξεπλυμα δεν κανω και εχω γινει ηδη δυσαρεστος σε πολλους..που με εμφατικοτητα μου λενε: μα εγω το πληρωσα τωρα!!!
Καλυτερα να μην κρινουμε οταν δεν ξερουμε.Επισης εγω απλα το ανεφερα ως γεγονος. Τωρα πως φθανουν πολλοι σε Π.Ι. ή σε Κ.Υ. για συνταγογραφηση, ας αναζητηθουν τα αιτια σε συναδελφους που γραφουν σωρηδον χειρογραφες συνταγες (με δικαιολογιες που ολοι γνωριζετε).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση