Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (384/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατ' αρχάς, από τη στιγμή που θεσμοθετήθηκε το πλαφόν δεν υπάρχει πλέον λόγος για περιορισμό συνταγών.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν νομίζω ότι έγινε για λόγους δαπάνης και δεν έχει αποσυρθεί σαν οδηγία

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο πρόβλημα δε θα είναι μόνο με τα εμβόλια, αλλά και με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα, από ότι φαίνεται. Κάθε ένα μάλλον θα απαιτεί τη δική του συνταγή.

--- Τέλος παράθεσης ---
Από ότι έμαθα τα πρωτόκολα δεν θα είναι σε ξεχωριστή συνταγή. Πρότεινα, τα φάρμακα του ασθενή μετά από εισαγωγή σε πρωτόκολλο να είναι έτοιμα σε λίστα και όχι να τα ξανα-ψάχνουμε.
Να δούμε εάν θα ξεφύγουμε από τους εκτός-κινητικότητας υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας που θεωρούν ότι ο γιατρός πρέπει να ταλαιπωρείται για να μην γράφει φάρμακα.

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατ' αρχάς, από τη στιγμή που θεσμοθετήθηκε το πλαφόν δεν υπάρχει πλέον λόγος για περιορισμό συνταγών.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν νομίζω ότι έγινε για λόγους δαπάνης και δεν έχει αποσυρθεί σαν οδηγία

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο πρόβλημα δε θα είναι μόνο με τα εμβόλια, αλλά και με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα, από ότι φαίνεται. Κάθε ένα μάλλον θα απαιτεί τη δική του συνταγή.

--- Τέλος παράθεσης ---
Από ότι έμαθα τα πρωτόκολα δεν θα είναι σε ξεχωριστή συνταγή. Πρότεινα, τα φάρμακα του ασθενή μετά από εισαγωγή σε πρωτόκολλο να είναι έτοιμα σε λίστα και όχι να τα ξανα-ψάχνουμε.
Να δούμε εάν θα ξεφύγουμε από τους εκτός-κινητικότητας υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας που θεωρούν ότι ο γιατρός πρέπει να ταλαιπωρείται για να μην γράφει φάρμακα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ποιον το προτείνατε?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε ποιον το προτείνατε?

--- Τέλος παράθεσης ---

ΗΔΙΚΑ

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Τέλος παράθεσης ---

Και το δικό του 1 ευρώ!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό ότι έμαθα τα πρωτόκολα δεν θα είναι σε ξεχωριστή συνταγή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν ισχύει αυτό, τότε άκυρο το παραπάνω. Αλλά εγώ ποντάρω στο 1 ευρώ ανά πρωτόκολλο, εμβόλιο κλπ

ioannis thessaloniki:
Με βάση τα πρωτόκολλα της υπερλιπιδαιμίας που μπήκαν σήμερα και ισχύουν από 10/2, είναι σχεδόν αδύνατη η συνταγογράφηση σιμβαστατίνης 40mg και ατορβαστατίνης 20-40 mg. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά μία πρόχειρη ματιά που έριξα και με κάποιες δοκιμές σε αυτό κατέληξα. Αν κάποιος συνάδελφος βγάλει κάποια άκρη με τα βήματα και με τους όρους εισαγωγής, ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση