Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (401/612) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπανήλθε η τιμή φθηνότερου φαρμάκου πάνω στις συνταγές.

--- Τέλος παράθεσης ---
  Νομίζω γράφει την τιμή του φαρμάκου (σκευάσματος) που επιλέγουμε και όχι την (ανύπαρκτη) φθηνότερη τιμή (πχ για πρεγκαμπαλιν ""Λιανική τιμή φθηνότερου φαρμάκου : 46.26 €"" και όχι την αρκετά μικρότερη ασφαλιστική τιμή). Θα μας τρελλάνουν....

20:03 ΑΚΥΡΟ... το πρωί είχα παρατηρήσει το άνω που έγραψα. Τώρα ειναι αλλιώς. Σε CALCIORAL D3 βγάζει ΛΤ 6.7... , ασφ. τιμή 6.0... και τιμή φθηνότερου 2.66 και στο FOSAMAX 17.8 (ΛΤ) ,  13.44 ΑΣΦ και φθηνότερο 12.78 (που είναι όντως το φθηνότερο υπάρχων γενόσημο). Θα μας τρελλάνουν δις...

NEW UPDATE: Μάλλον τελικά έχω άδικο. Το σύστημα (sic) λειτουργεί σωστά. Αν υπάρχει γενόσημο βγάζει το φθηνότερο, αν δεν υπάρχει (δλδ πρωτότυπο) βγάζει την τιμή του σκευάσματος. Τώρα η ασφαλιστική τιμή δεν τυπώνεται και είναι κοινό μυστικό με τον φμφ (ο πελάτης το καταλαβαίνει με την πληρωμή).

GAD2:
άρα οι ασθενείς με υπερλιπιδαιμία ή οστεοπόρωση θα πληρώνουν ένα ευρώ παραπάνω για την αγωγή τους...
και ίσως ακόμη παραπάνω εάν καποιος συνυπολογίσει την επιπλέον κόπωση-sic-της συνταγογράφησης και το κόστος εκτύπωσης....σκεφτόμενος τρωικανά.... :laugh: :laugh:

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαρεμπιπτόντως, πώς βάζει κανείς Inegy με πρωτόκολλο (όχι ότι το προτιμώ, αλλά μπορεί να χρειαστεί).

--- Τέλος παράθεσης ---
Τον περνάς στο δευτερο βήμα-λόγω αποτυχίας ρύθμισης με αγωγή 1ου βήματος παρά τη χορήγηση της μέγιστης ανεκτής δόσης μιας αποτελεσματικής στατίνης-και εκεί σου δίνει την δυνατότητα να το συνταγογραφήσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ! Το δοκίμασα μία φορά έτσι και κάτι δεν πήγε καλά. Θα το ξαναδοκιμάσω.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςάρα οι ασθενείς με υπερλιπιδαιμία ή οστεοπόρωση θα πληρώνουν ένα ευρώ παραπάνω για την αγωγή τους...
....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Μα μπορείς να βάλεις και φάρμακα εκτός πρωτοκόλλου στην ίδια συνταγή. Δεν ξέρω αν μπορείς να επιλέξεις τα δύο πρωτόκολλα μαζί σε ασθενή με οστεοπόρωση ΚΑΙ υπερλιπιδαιμία (ας πρόσεχε) - δεν έχω πρόσβαση στην υπερλιπιδαιμία. Κάποιος Π/Θ ή ΓΙ μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςάρα οι ασθενείς με υπερλιπιδαιμία ή οστεοπόρωση θα πληρώνουν ένα ευρώ παραπάνω για την αγωγή τους...
....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Μα μπορείς να βάλεις και φάρμακα εκτός πρωτοκόλλου στην ίδια συνταγή. Δεν ξέρω αν μπορείς να επιλέξεις τα δύο πρωτόκολλα μαζί σε ασθενή με οστεοπόρωση ΚΑΙ υπερλιπιδαιμία (ας πρόσεχε) - δεν έχω πρόσβαση στην υπερλιπιδαιμία. Κάποιος Π/Θ ή ΓΙ μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει...

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, γίνεται. Μόλις το δοκίμασα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση