Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Ιορδάνης Καπάνταης:
Στο πρωτόκολλο δυσλιπιδαιμίας υπάρχει και η επιλογή "ρυθμισμένος ασθενής υπό αγωγή",η οποία και ξεκλειδώνει όλα τα σκευάσματα ακόμη και στο 1ο βήμα.
Εγώ χρησιμοποιώ αυτή την επιλογή για ασθενείς που λαμβάνουν ήδη στατίνη (ροσουβαστατίνη,εζετιμίμπη/σιμβαστατίνη, ατορβαστατίνη κλπ.) για αρκετό καιρό,ενώ στα σχόλια συνταγής αναγράφω και το όνομα του συναδέλφου που τη χορήγησε εξαρχής.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν έχω καταλάβει ακόμη για ποιό λόγο όταν εκτυπώνουμε τις συνταγές, αντί να φαίνεται μόνο ο κωδικός ICD-10 (π.χ. G40), φαίνεται και η περιγραφή της νόσου (στο παράδειγμα, επιληψία). Δεν θα ήταν καλύτερα να εκτυπώνεται και να φαίνεται μόνο ο κωδικός;
EzeΤΡΟΛ:
Φτιάχνετε πρωτόκολλα για ασφαλισμένους όταν δεν είναι παρόντες στο ιατρείο;
Δλδ αν φέρει άλλος το βιβλιάριο για ένα ξερωγώ Λιπιτόρ, ανοίγετε πρωτόκολλο χωρίς να είναι ο ίδιος ο ασφαλισμένος παρών ή ζητάτε να έρθει αυτοπροσώπως;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦτιάχνετε πρωτόκολλα για ασφαλισμένους όταν δεν είναι παρόντες στο ιατρείο;
Δλδ αν φέρει άλλος το βιβλιάριο για ένα ξερωγώ Λιπιτόρ, ανοίγετε πρωτόκολλο χωρίς να είναι ο ίδιος ο ασφαλισμένος παρόν ή ζητάτε να έρθει αυτοπροσώπως;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό για τους ιδιώτες είναι προβληματικό. Πρέπει να ανοίξεις επίσκεψη και να εκδόσεις παραστατικό (δωρεάν). Αν όχι, άντε να εξηγείς σε περίπτωση ελέγχου του ΣΔΟΕ τι έκανες.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο πρωτόκολλο δυσλιπιδαιμίας υπάρχει και η επιλογή "ρυθμισμένος ασθενής υπό αγωγή",η οποία και ξεκλειδώνει όλα τα σκευάσματα ακόμη και στο 1ο βήμα.
Εγώ χρησιμοποιώ αυτή την επιλογή για ασθενείς που λαμβάνουν ήδη στατίνη (ροσουβαστατίνη,εζετιμίμπη/σιμβαστατίνη, ατορβαστατίνη κλπ.) για αρκετό καιρό,ενώ στα σχόλια συνταγής αναγράφω και το όνομα του συναδέλφου που τη χορήγησε εξαρχής.
--- Τέλος παράθεσης ---
ΟΚ, αλλά αν βάζουμε πρώτη φορά;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση