Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (406/612) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςέχει εξαφανιστεί από το σύστημα κάθε απόδειξη ότι εγώ είχα συστήσει γενόσημο!

--- Τέλος παράθεσης ---

Μεγάλη poosti@!
Πρέπει να απαιτήσουμε να διορθωθεί οπωσδήποτε. Θα ήταν πιο έντιμο αν έλεγε: "Η υπόδειξη του ιατρού για γενόσημο, τελικά γειώθηκε από τον ασφαλισμένο".

ΥΓ: Ρισπέκτ στον @Διαμαντή που το εξακρίβωσε!

--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι, άλλο αυτό που λες και άλλο ο με συστηματικό τρόπο ύπουλος και καταχθόνιος χειρισμός κάθε θέματος που άπτεται της υγείας κα δη των οικονομικών αυτής.
Γίνεται προσπάθεια να καταργηθεί κάθε διαφάνεια.
ΑΙΣΧΟΣ.

GAD2:
Τηλεφώνησα στην ΗΔΙΚΑ και μου είπαν να να μην ανησυχώ γιατί αυτό που καταγράφεται είναι το γενόσημο που προτείνω και όχι αυτό που φαίνεται στην εκτελεσμένη συνταγή, οπότε-και σύμφωνα με αυτά που μου είπαν πάντα- δεν επιβαρύνονται τα στατιστικά μου............. 8) 8)

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςδεν επιβαρύνονται τα στατιστικά μου..........

--- Τέλος παράθεσης ---

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να επιβαρύνονται όμως τα στατιστικά:
- του φμφ, που θα πρέπει ν΄αντιμετωπίζει μεγαλύτερο rebate επειδή απέτυχε να περάσει το γενόσημο
αλλά και
- του ασφαλισμένου, όπου ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να αποσυρθεί από την κάλυψη της Α.Τ. του πρωτοτύπου κατά 75% και να υποχωρήσει στο 50% ή χαμηλότερα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤηλεφώνησα στην ΗΔΙΚΑ και μου είπαν να να μην ανησυχώ γιατί αυτό που καταγράφεται είναι το γενόσημο που προτείνω και όχι αυτό που φαίνεται στην εκτελεσμένη συνταγή, οπότε-και σύμφωνα με αυτά που μου είπαν πάντα- δεν επιβαρύνονται τα στατιστικά μου............. 8) 8)

--- Τέλος παράθεσης ---
Κι από που φαίνεται (μετά την εκτέλεση) ότι πρότεινα γενόσημο; Η συνταγή μου έχει παραποιηθεί και δεν φαίνεται το σχόλιο της υπόδειξης πλέον! Οπότε βασιζόμαστε μόνο στη δική τους δήλωση/διαβεβαίωση ότι διατηρούν τα αρχικά στοιχεία.
Γιατί να τροποποιείται εκ των υστέρων και μάλιστα εν αγνοία μας ένα έγγραφο που έχει εκδοθεί από εμάς;

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤηλεφώνησα στην ΗΔΙΚΑ και μου είπαν να να μην ανησυχώ γιατί αυτό που καταγράφεται είναι το γενόσημο που προτείνω και όχι αυτό που φαίνεται στην εκτελεσμένη συνταγή, οπότε-και σύμφωνα με αυτά που μου είπαν πάντα- δεν επιβαρύνονται τα στατιστικά μου............. 8) 8)

--- Τέλος παράθεσης ---
Κι από που φαίνεται (μετά την εκτέλεση) ότι πρότεινα γενόσημο; Η συνταγή μου έχει παραποιηθεί και δεν φαίνεται το σχόλιο της υπόδειξης πλέον! Οπότε βασιζόμαστε μόνο στη δική τους δήλωση/διαβεβαίωση ότι διατηρούν τα αρχικά στοιχεία.
Γιατί να τροποποιείται εκ των υστέρων και μάλιστα εν αγνοία μας ένα έγγραφο που έχει εκδοθεί από εμάς;

--- Τέλος παράθεσης ---
συμφωνώ απολύτως, απλά τηλεφώνησα για να ακούσω τι θα ειπωθεί........και για να μη νομίζουν ότι κοιμόμαστε

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση