Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (413/612) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥΓ: Δλδ θα τυπώνουμε 6 σελίδες ; Και άμα γράφονται και όλα τα γενόσημα απο κάτω (όπως είπε ο αρμόδιος ...) θα τυπώνουμε καμιά πενηνταριά; Θα φεύγουν με βιβλιαράκι οι ασθενείς.... Αντε μετά να ελεγξεις το πλάφον σου (αν και όταν επανέλθει). Όταν τα παπούδια θα χάνουν τις συνταγές (η θα τις πηγαίνουν κιτρινισμένες-ξεβαμμένες) τι γίνεται;
Μήπως πρέπει να καταργηθεί η εκτύπωση κάποτε;

--- Τέλος παράθεσης ---
Μιλάνε για τρεις δίμηνες

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος[...]Το λογισμικό μου ηλεκτρονικού φακέλου μου επιτρέπει να βλέπω live πέρα από τι φάρμακα παίρνει ο ασφαλισμένος και τι πληρώνει... και βλέπω και εναλλακτικές επιλογές....

Ποιό είναι το παραπάνω λογισμικό;

--- Τέλος παράθεσης ---
Το έχω φτιάξει εγώ. Είναι ένα hobby μου

επισυναπτεται και η τροπολογία

samsok:
 Σύμφωνα με τον νόμο 3457/2006, η χορηγούμενη ποσότητα φαρμάκων ανά συνταγή δεν μπορεί να υπερβαίνει το όριο των 30 ημερών θεραπείας, βάσει δοσολογικού σχήματος, το οποίο αναγράφεται υποχρεωτικά στη συνταγή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εμβαλαγίων (συσκευασιών).

διορθωστε με αν καταλαβα λαθος  αλλα αν εχω ενα φαρμακο με 20 tbs πχ salospir  με δοσολογια 1χ1, δεν μπορω να συνταγογραφησω 2 κουτια/μηνα ,αρα θα γραψω υποχρεωτικα διμηνη συνταγη και ποτε μηνιαια ή τριμηνη ?

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Σύμφωνα με τον νόμο 3457/2006, η χορηγούμενη ποσότητα φαρμάκων ανά συνταγή δεν μπορεί να υπερβαίνει το όριο των 30 ημερών θεραπείας, βάσει δοσολογικού σχήματος, το οποίο αναγράφεται υποχρεωτικά στη συνταγή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εμβαλαγίων (συσκευασιών).

διορθωστε με αν καταλαβα λαθος  αλλα αν εχω ενα φαρμακο με 20 tbs πχ salospir  με δοσολογια 1χ1, δεν μπορω να συνταγογραφησω 2 κουτια/μηνα ,αρα θα γραψω υποχρεωτικα διμηνη συνταγη και ποτε μηνιαια ή τριμηνη ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον έτσι είναι αλλά εγώ δεν το τηρώ. Απλά συνταγογραφώ τον ένα μήνα για 20 μέρες και τον άλλο για 40. Το ίδιο και με τις τρίμηνες. Ευελπιστώ ότι δεν θα βρώ τον μπελά μου, αλλα κι αν τον βρώ γιατί φρόντισα ο ασθενής μου να λαμβάνει κανονικά την αγωγή του ... χαλάλι.

samsok:
κοιτα να δεις που θας μας βγαλουν υπερσυνταγογραφους για ενα κουτι salospir!

thepap:
Μπα πιστεύω σ αυτό που λένε ... καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση