Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (418/612) > >>

samsok:
για να καταλαβω και εγω,υποτιθεται οτι θα πρεπει ο γιατρος να υπολογιζει ολα αυτα τα ποσοστα καθε μηνα  για να ξερει τι μπορει να γραψει???
ενας ανθρωπος απο τον ΠΙΣ θα βγει καποια στιγμη να δωσει μια συνεντευξη σε κανενα καναλι να εξηγησει στους πολιτες πως με τους αδιανοητους και επαναλαμβανομενους νομους μας εχουν απαυτωσει την ψυχολογια και μαζι τις υπηρεσιες που προσφερουμε στους Ελληνες πολιτες?
πως ειναι δυνατον οποιο καναλι  ή οποιον σταθμο να ακουσεις να ακους τον μπουμπουκο να εξηγει-πλαθει , την δικη  του εικονικη πραγματικοτητα και εμεις να καθομαστε να τους ακουμε?
οι απλες γραπτες ανακοινωσεις δεν αρκουν,οι παπουδες στο χωριο δεν τις διαβαζουν (οπως και πολλοι αλλοι),ως κλαδος χρειαζομαστε μια επικοινωνιακη εκστρατεια που θα εξηγει στον Ελληνα πολιτη ποιους κανονες μας υποχρεωνουν να ακολουθουμε στην καθημερινη μας πραξη και ποσο πολυπλοκο-χρονοβορο εχει πλεον γινει μια απλη συνταγογραφηση αλλα και οποιαδηποτε ιατρικη πραξη...

ioannis thessaloniki:
Από το κακό στο χειρότερο. Τουλάχιστον θα μπορούσε να τα χωρίσει σε 5-6 μεγάλες ομάδες, εδώ θα πρέπει  να προσέχουμε και το glucophage πλέον διότι είναι πρωτότυπο!!!

Argirios Argiriou:
Εδώ και ένα μισάωρο, και χωρίς να έχω αλλάξει τίποτε από όσο ξέρω, όταν εκτυπώνω συνταγή, μου εκτυπώνεται στο τέλος και μια ακόμη σελίδα με τίτλο

Διαθέσιμα σκευάσματα ανά δραστική ουσία την: 02/06/2014

και από κάτω από αυτό τον τίτλο γράφει τις διάφορες εμπορικές ουσίες για κάθε δραστική ουσία που έχει η συγκεκριμένη συνταγή.

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ και ένα μισάωρο, και χωρίς να έχω αλλάξει τίποτε από όσο ξέρω, όταν εκτυπώνω συνταγή, μου εκτυπώνεται στο τέλος και μια ακόμη σελίδα με τίτλο

Διαθέσιμα σκευάσματα ανά δραστική ουσία την: 02/06/2014

και από κάτω από αυτό τον τίτλο γράφει τις διάφορες εμπορικές ουσίες για κάθε δραστική ουσία που έχει η συγκεκριμένη συνταγή.

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Αργυρη,ειχανε πει οτι θα το κανουν και απ οτι φαινεται το κανανε.Και σε μενα ισχυει τωρα.

Argirios Argiriou:
Το τι χαρτί θα ξοδευτεί το σκεφτήκανε; Ποιος τα πληρώνει αυτά ξέρουν; Δεν συζητώ φυσικά για την περιβαντολλογική επιβάρυνση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση