Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (422/612) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπανήλθε  η 2η σελιδα  με  τις  υπολοιπες  επιλογες  γενοσημων

--- Τέλος παράθεσης ---
  Με την διαφορά ότι δεν έχει (τρισκατάρατα) φάρμακα που έχουν τη μέγιστη λιανική τιμή (κυρίως πρωτότυπα)... Μην τα πάρει κανείς κατα λάθος.

Προσθήκη 20:55  : Στα Ασβέστια +D3 βγάζει μόνο το ανύπαρκτο TAMINOL...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Κλοπιδογρέλη και σιμβαστατίνη ή ατορβαστατίνη γεμίζεις χαλαρά 2 σελίδες με σκευάσματα. Να βάλεις και καμιά ρανιτιδίνη (όπως μας επισημαίνουν ότι αποτελεί ουσία εκλογής όταν γράφουμε ΡΡΙ) να τα 3 φύλλα. Να είναι καμιά 3μηνη, να τα 12 φύλλα!
Θέλω να δω κλαριθρομυκίνη, ομεπραζόλη και κανένα αντιφλεγμονώδες π.χ. νιμεσουλίδη στην ίδια συνταγή.
Ίσως χρειαστούμε συσκευές θερμοκόλλησης για να τους δίνουμε βιβλιαράκι με τις συνταγές μετά την συνταγογράφηση. Όμορφα και νοικοκυρεμένα πράγματα.
Πάντως η μη αναφορά των off patent νομίζω δεν στέκει νομικά αφού αποκλείει κάποια σκευάσματα από την επιλογή του ασθενή.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπανήλθε  η 2η σελιδα  με  τις  υπολοιπες  επιλογες  γενοσημων

--- Τέλος παράθεσης ---
   Και σήμερα ξαναέφυγε (καλό κατευόδιο αλλά θα μας ξανάρθει).
   Αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα (έχω ΙΕ για σελιδοευρετή). Όταν πατάω καταχώρηση παραπεμπτικού, εμφανίζεται μόνο το πανω μισό του παράθυρου (που λέει τα στοιχεία του ασθενους, και όχι το κάτω μισό (που διαλέγουμε εξετάσεις). Υπάρχει μια μπάρα κύλισης Δε απο τα στοιχεία του ασθενούς που αν την "κυλίσω" χαμηλότερα φαίνεται το κομμάτι που λείπει (η διαλογή εξετάσεων-διαγνώσεων) αλλά βέβαια χάνονται τα άνω (τα στοιχεία). Είναι απλά εκνευριστικό, η δουλειά γίνεται...
   Το αντιμετωπίζει και άλλος; Είναι καπρίτσιο του ΙΕ;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπανήλθε  η 2η σελιδα  με  τις  υπολοιπες  επιλογες  γενοσημων

--- Τέλος παράθεσης ---
   Αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα (έχω ΙΕ για σελιδοευρετή). Όταν πατάω καταχώρηση παραπεμπτικού, εμφανίζεται μόνο το πανω μισό του παράθυρου (που λέει τα στοιχεία του ασθενους, και όχι το κάτω μισό (που διαλέγουμε εξετάσεις). Υπάρχει μια μπάρα κύλισης Δε απο τα στοιχεία του ασθενούς που αν την "κυλίσω" χαμηλότερα φαίνεται το κομμάτι που λείπει (η διαλογή εξετάσεων-διαγνώσεων) αλλά βέβαια χάνονται τα άνω (τα στοιχεία). Είναι απλά εκνευριστικό, η δουλειά γίνεται...

--- Τέλος παράθεσης ---
Γίνεται και με το Firefox.

DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπανήλθε  η 2η σελιδα  με  τις  υπολοιπες  επιλογες  γενοσημων

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---
Γίνεται και με το Firefox.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και με το  Google chrome    εδω  και λιγη  ωρα  ξαφνικα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση