Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (424/612) > >>

Dott.diMG:
Σερνόταν κατά διαστήματα 10:30 - 13:00.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπανήλθε  η 2η σελιδα  με  τις  υπολοιπες  επιλογες  γενοσημων

--- Τέλος παράθεσης ---
   Και σήμερα ξαναέφυγε (καλό κατευόδιο αλλά θα μας ξανάρθει).
   Αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα (έχω ΙΕ για σελιδοευρετή). Όταν πατάω καταχώρηση παραπεμπτικού, εμφανίζεται μόνο το πανω μισό του παράθυρου (που λέει τα στοιχεία του ασθενους, και όχι το κάτω μισό (που διαλέγουμε εξετάσεις). Υπάρχει μια μπάρα κύλισης Δε απο τα στοιχεία του ασθενούς που αν την "κυλίσω" χαμηλότερα φαίνεται το κομμάτι που λείπει (η διαλογή εξετάσεων-διαγνώσεων) αλλά βέβαια χάνονται τα άνω (τα στοιχεία). Είναι απλά εκνευριστικό, η δουλειά γίνεται...
   Το αντιμετωπίζει και άλλος; Είναι καπρίτσιο του ΙΕ;

--- Τέλος παράθεσης ---
Γίνεται και με το Firefox.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και με το  Google chrome    εδω  και λιγη  ωρα  ξαφνικα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι όντως έτσι, στα πλαίσια της πρωινής γυμναστικής μας αυξάνουν λίγο το βαθμό δυσκολίας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πάντως το παραπάνω θέμα λύθηκε, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!
Ο foufoutos "ακούει" τελικά :D

ALTERNATIVE:
Γιατί δεν προχοράει παλι?

DrGar:
Από χθες  , συνάδελφος  μικροβιολόγος μου ανέφερε  ότι εκτελεί παραπεμπτικά  για  προσδιορισμό FT4 , μόνο εάν προέρχονται από ενδοκρινολόγο  και για  ΑΝΑ  μόνο εάν προέρχονται από ρευματολόγο.  Προς επίρρωσιν αυτής της  επιλογής της  με  ενημέρωσε  πως  της  έχει σταλεί email  από την επιτροπή  διαπραγμάτευσης και ότι εκκρεμεί το σχετικό ΦΕΚ. Έχετε  ακούσει κάτι ανάλογο?

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό χθες  , συνάδελφος  μικροβιολόγος μου ανέφερε  ότι εκτελεί παραπεμπτικά  για  προσδιορισμό FT4 , μόνο εάν προέρχονται από ενδοκρινολόγο  και για  ΑΝΑ  μόνο εάν προέρχονται από ρευματολόγο.  Προς επίρρωσιν αυτής της  επιλογής της  με  ενημέρωσε  πως  της  έχει σταλεί email  από την επιτροπή  διαπραγμάτευσης και ότι εκκρεμεί το σχετικό ΦΕΚ. Έχετε  ακούσει κάτι ανάλογο?

--- Τέλος παράθεσης ---
   Το θέμα ανήκει μάλλον στα πρωτόκολλα απ' όπου τα παρακάτω: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Σήμερα άκουσα από μικροβιολόγο ότι κυκλοφόρησαν ποιες εξετάσες θα γίνονται δεκτές απο τον ΕΟΠΥΥΥν και απο τι ειδικότητα. Μου είπε ότι μόλις μπορέσει θα τα "κατεβάσει" και θα μου τα δώσει...
   Έχει κανείς κάποιο αρχείο, ή ξέρει τι;

--- Τέλος παράθεσης ---
............Τις πρώτες οδηγίες αναγραφής διαγνωστικών εξετάσεων παρέδωσε στον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) την Παρασκευή.
 Οι οδηγίες αφορούν σε δέκα (10) κλινικές ειδικότητες και οι οποίες θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ειδικότητες, Καρδιολογίας, Οφθαλμολογίας, Ψυχιατρικής, Διαβητολογίας, Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Νευρολογίας, Ρευματολογίας, Αγγειοχειρουργικής, Νεφρολογίας και Ενδοκρινολογίας......................
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"Γ) Έμαθα ότι το PSA το "γράφει" μόνο ουρολόγος και άλλα τέτοια χαρούμενα (μην βαράτε, δεν το έχω "γράψει" ποτέ). Προετοιμαστείτε για χάος. Βέβαια, δεν αντιλέγω, κάτι έπρεπε να γίνει..."
Επίσης TSH "γράφει" μόνο ο ενδοκρινολόγος,
μαστογραφία μόνο ο μαστολόγος,
ΜΟΠ μόνο ο ορθοπαιδικός,
--- Τέλος παράθεσης ---
   Τα πρωτόκολλα αυτά τα "κατέβασε" γνωστό εργαστήριο (η Ράνια Σ.) και ως πρόεδρος Μ/Β της Λάρισας, τα διαμοίρασε στους υπόλοιπους. Ακόμα δεν είναι δεσμευτικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα ισχύσουν αναδρομικά (απο την εποχή του Καποδίστρια - του παλιού εννοώ λόγω σύστασης Ελληνικού κράτους). Επίσης δεν περιλαμβάνονται χειρουργικές ειδικότητες ακόμα (εκτός των άγγειο- και Γυν-), οπότε εγώ γράφω ότι θέλω  :laugh: :laugh: :laugh: . (εκτός απο βιτ D3 - μόνο οι ενδοκρινολόγοι...).
   Κάποιοι (ίσως σωστά) βιάστηκαν να τα εφαρμόσουν. Ο χρόνος θα δείξει. Εξάλλου με το νέο πλαφόν που είναι υπ' ατμόν ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) αλλάζουν πολλά.

Denominator:
Η εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων χωρίς καμία δυνατότητα αιτιολογημένης παρέκκλισης θα είναι η χαρά της ταμειακής ιατρικής μέσω της προσφιλούς (και λίαν προσοδοφόρου) ενασχόλησής της, της ασθενοσφαίρησης.
Με αυτόν τον τρόπο θα χαθεί κάθε κίνητρο για όποιον γιατρό θέλει (και μπορεί στην πράξη) να εργαστεί και να αναδείξει την ουσία, η οποία, ως γνωστόν, είναι από τη φύση της οικονόμος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση