Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝέα προσθήκη στο e-syntagografisi.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ και προσαυξάνω στα λεγόμενα του Δημήτρη.
Κάποτε κάποιος πρέπει να τους πεί (οι ταγοί μας?) ως εδώ και μη παρέκει.
Η σύγχρονη τεχνολογία πρέπει να διευκολύνει και όχι να σπαζ.. .. ζει τους χρήστες της.
Η σύγχρονη τεχνολογία πρέπει να συνεπικουρεί την οργάνωση και όχι να σε αποδιοργανώνει μετατρέποντας το 10λεπτο του ασθενή σε 15λεπτο του PC.
Δεν είναι δυνατόν να αναπληρώνουν συνεχώς τις δικές τους αδυναμίες εποπτείας και γραμματειακής διεκπεραίωσης με το να μετατρέπουν τους γιατρούς σε γραμματείς τους. Και μάλιστα να τα ανεχόμαστε με τέτοια παθητικότητα.
Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Νισάφι πιά.
Ήμουν από αυτούς που έτρεχα από Κ.Υ. σε Κ.Υ. στο ξεκίνημα να εκπαιδεύσω και ευαισθητοποιήσω τους συναδέλφους στην αναγκαιότητα της ηλεκτρονικής στιγμιογράφησης -και καταχώρησης γενικότερα- και προσπαθούν να με κάνουν το χειρότερο εχθρό της και σαμποτέρ της.
Αν η πληροφορική και ο εκσυγχρονισμός είναι να μετατρέπεται σε εργαλείο απαξίωσης επαγγελματιών, σε εργαλείο πρόσθετης δουλειάς, σε μέσον εκβιασμών και εξουθένωσης, τότε να μου λείπει.
Θα προτιμήσω στο τέλος τα γαϊδουράκια της εποχής του Κολοκοτρώνη.
Δημήτρης Μακρέας:
Καλησπέρα....
Μετά από πολύ καιρό και αφού ανέκαμψα από βαρβάτο burnout, σας ανταμώνω και πάλι.
Στο θέμα μας, λοιπόν.
Είχε πολύ πλάκα σε κάποιες φάσεις.
Είχα τρεις περιπτώσεις γυναικών έμεσα ασφαλισμένων στον -από πολύ καιρό - νεκρό σύζυγο.
Για να βγουν με ασφαλιστική ενημερότητα έπρεπε να συμπληρωθεί το ΑΜΚΑ του μακαρίτη!!!
Δεν άντεξα και στα σχόλια έγραψα ότι είναι έμεσα ασφαλισμένες σε νεκρό και αν πρέπει να πάνε να βγάλουν ΑΜΚΑ στο νεκρό...
Σε άλλη μία ο νεκρός είχε προλάβει να βγάλει ΑΜΚΑ το οποίο αναγραφόταν στο βιβλιάριο..
Αλλά και εκεί τι κάνεις? Χρησιμοποιείς το ΑΜΚΑ του νεκρού???
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το σύστημα κατά καιρούς βγάζει το μήνυμα ότι ο κωδικός σύνδεσης θα λήξει σε κάποιες μέρες και πρέπει να αλλαχθεί.
Αν για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. απουσία ή άδεια στο διάστημα των 5 ημερών που δίνουν προθεσμία για την αλλαγή) δεν το αντιληφθείς, δεν γίνει η αλλαγή και τελικά λήξει μετά μπορείς να συνδεθείς στη σελίδα αλλαγής και να ορίσεις νέο κωδικό ή πρέπει να επικοινωνήσεις (που; ) ώστε να σου στείλουν νέο κωδικό μέσω mail;
Δημήτρης Μακρέας:
Πας αρχική σελίδα και συνδέεσαι με τον παλιό κωδικό.
Κατόπιν ορίζεις καινούργιο χωρίς πρόβλημα.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μετά τις νέες ρυθμίσεις (ΑΜΚΑ έμμεσα + άμεσα ασφαλισμένου) σήμερα το σύστημα μου έβγαλε 2 περίεργα:
Μόλις έβαλα το ΑΜΚΑ σε ασφαλισμένη χήρα και καταχωρημένη σίγουρα μέχρι τώρα στο ΙΚΑ (αφού έχω εκδώσει αρκετές συνταγές) την έβγαλε ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ με αντίστοιχο αριθμό μητρώου (όχι αυτόν που έχει στο ΙΚΑ για να σκεφτώ ότι απλά το σύστημα μπέρδεψε τα ταμεία)
Σε έμμεσα ασφαλισμένη στο ΙΚΑ (ο άμεσα ασφαλισμένος εν ζωή και συνταξιούχος) την έβγαλε ασφαλισμένη στον ΟΓΑ με αντίστοιχο αριθμό μητρώου ΟΓΑ.
Έκανα τις σχετικές αλλαγές και επανέφερα τα αρχικά στοιχεία ασφάλισης αλλά μπορεί άλλες περιπτώσεις να μου ξέφυγαν.
Έχετε κι εσείς το νου σας σχετικά.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση